bekrinjo Posted yesterday at 10:06 AM Posted yesterday at 10:06 AM "Open Air" turnir na kome su prvobitno bili predviđeni samo Partizam, PAOK i Zenit je dobio nov koncept i učesnike (Metalac, Uralamaš Jekaterinburg i Makabi TA). Quote Prema novim propozicijama, raspored utakmica je sledeći: Četvrtak, 11.09. Trening utakmica PAOK – Metalac od 19:00 u Maloj areni (Utakmica je zatvorena za javnost) Petak, 12.09. Makabi – Zenit u Hali Aleksandar Nikolić od 16:00 Partizan Mozzart Bet – PAOK na Stadionu Tašmajdan od 18:30 Subota, 13.09. Uralmaš – poraženi iz duela Makabi – Zenit od 16:00 u Hali Aleksandar Nikolić Partizan Mozzart Bet – pobednik duela Makabi – Zenit od 19:00 u Hali Aleksandar Nikolić NAPOMENE U VEZI ULAZNICA: Sve ulaznice koje su kupljene za utakmicu Partizan Mozzart Bet – PAOK, važe za celodnevni program 12.09. u Hali Aleksandar Nikolić i na Stadionu Tašmajdan. Sve utakmice koje su kupljene za utakmicu Zenit – Partizan Mozzart Bet 13.09. sada će važiti za celodnevni program u Hali Aleksandar Nikolić, istog dana.
Elevator Operater Posted yesterday at 10:26 AM Posted yesterday at 10:26 AM Danas navijamo da nam se Bonga brzo vrati (spoiler alert: nabice Njemci Slovnece sa 30). 1
realno *w Posted yesterday at 02:14 PM Posted yesterday at 02:14 PM Da nema neko neku vezu u KKP, kojoj bi mogao proslediti neki mail oko problema sa obnovom sezonske, koje ima jedan drugar? 1
pendulum Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Je l' ste probali na ovaj mejl da pišete: [email protected]? Takođe znam da je Ivča (PR) ranije odgovarao ljudima na Tviteru (mislim da je nalog @ivcha011). 1
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, pendulum said: Je l' ste probali na ovaj mejl da pišete: [email protected]? Takođe znam da je Ivča (PR) ranije odgovarao ljudima na Tviteru (mislim da je nalog @ivcha011). Ivču nisam, probaću. Na ovaj mail smo pisali naravno, nema odgovora. 1
realno *w Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Odličan Bongica danas. Ne stiže na red u napadu, ali svuda ga je bilo. Ne mogu da zamislim idealnije krilo za ovakav KKP. 15
ScepanScekicSto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Koliko je samo bitan za Nemce par vaznih skokova je imao.. i odlicno je drzao luku do druge licne stvarno je pre vazan... i ove sezone najzad da ga gledam na njegovoj pravoj poziciji 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: i ove sezone najzad da ga gledam na njegovoj pravoj poziciji Ko ti je to obecao? 😁🥲
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago https://www.cbssports.com/fantasy/basketball/news/hawks-charles-bassey-signs-with-atlanta/
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 hours ago, ScepanScekicSto said: https://www.cbssports.com/fantasy/basketball/news/hawks-charles-bassey-signs-with-atlanta/ I ovo je dokaz koliko je teško dovesti peticu. Lik je potpisao negarantovan ugovor, u timu gde će biti možda i 4. centar.
KockoOblo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne bih bio gadljiv da na 5 dodje i neko bez prefiksa mitske zveri. Možda samo neko ko neće biti štetočina i biti zadovoljan sa 5-7 min po utakmici.
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Potreban nam je iznadprosecan skakac i dobar defanzivac. Ne mora uopste biti DPOY, ali neko ko ce biti stabilan i net+ na toj strani. U napadu ako nesto zna mimo putbacka, super, cist bonus, ali nije neophodno uopste. 5
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Dzo23 said: Znači neko kao Alen Omić. Omić je baš poznat po odbrani, prije svega brzim nogama 2
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 46 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Potreban nam je iznadprosecan skakac i dobar defanzivac. Ne mora uopste biti DPOY, ali neko ko ce biti stabilan i net+ na toj strani. U napadu ako nesto zna mimo putbacka, super, cist bonus, ali nije neophodno uopste. Tako je, ali da me ubiješ ja ne vidim tako nekog Rodmanolikog, a da želi i može da bude drugi centar/krilni centar, sa limitiranom minutažom i dovoljno iskustva da ulogu prihvati, da loptu ne traži (jer će je teško dobiti), a da ume da ćuti i radi? Stvarno ne vidim takvog igrača, pogotovo poznatijeg, ajmo više zagriženi od mene, mora da postoji neko a da nije naučna fantastika dovesti ga?
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Otkada to centri masovno nisu sposobni da igraju aktivnun odbranu i krecu se u timskoj odbrani, pa ih je takve nemoguce pronaci na celom svetu?
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da se ne zajebavamo, koga god da dovedemo, bićemo sooner or later, nezadovoljni 😎. 1 1
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako je verovati jednom momku, Tajrik je povredio mišić, i sledi mu mirovanje određeni period, možda čak i do početka EL. Uz rezervu ova informacija, ali znam da je u principu upoznat sa dešavanjima u KKP Ovo nas dovodi u prilično nezavidnu situaciju, pogotovo jer se čini da bekap petice nema ni na vidiku 1
Shikamaru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Glass half full, ukoliko je info istinita Ovo možda potera Ž&Z duo da pristanu na neku opciju koja im nije optimalna (dal zbog cene dal zbog profila)
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, Papanikolesku said: Ako je verovati jednom momku, Tajrik je povredio mišić, i sledi mu mirovanje određeni period, možda čak i do početka EL. Uz rezervu ova informacija, ali znam da je u principu upoznat sa dešavanjima u KKP Ovo nas dovodi u prilično nezavidnu situaciju, pogotovo jer se čini da bekap petice nema ni na vidiku moguce da je istina, nema ga na snimcima sa trening
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Luka Mitrović je slobodan. Mislim da bi bio sasvim ok kao prelazno rješenje. 1 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Daj neko ime onda? Nemam ime, ali na planeti ima mozda i blizu milion kosarkasa koji igraju centra. Pa se samo pitam kako je moguce da mi ne mozemo da nadjemo nekog ko odgovara potrebama, pa sve i da se izuzmu oni koji cekaju last cut. A potrebe nam nisu u rangu NBA timova, pa cak ninu rangu PAO, gde ce Matija mozda biti i 3.centar 14 minutes ago, Sector said: Luka Mitrović je slobodan. Mislim da bi bio sasvim ok kao prelazno rješenje. Brze noge, skocan, uklapa se.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Elevator Operater said: Nemam ime, ali na planeti ima mozda i blizu milion kosarkasa koji igraju centra. Pa se samo pitam kako je moguce da mi ne mozemo da nadjemo nekog ko odgovara potrebama, pa sve i da se izuzmu oni koji cekaju last cut. A potrebe nam nisu u rangu NBA timova, pa cak ninu rangu PAO, gde ce Matija mozda biti i 3.centar Brze noge, skocan, uklapa se. nas trener nece, ne ume, da radi sa prosecima... usud jebi ga... ja se inace slazem sa tobom...
Recommended Posts