Magia Posted yesterday at 12:45 PM Posted yesterday at 12:45 PM Maj 2026. Nedelja je. Budim se jako rano, nisam mogao da spavam od uzbudjenja. Veceras je poslednja utakmica najveceg trenera u istoriji na klupi mog voljenog kluba. Idem da jedem, ali nemam apetit, jedino o cemu razmisljam je kad cu krenuti na tekmu. Predajem se, izlazim napolje u nadi da ce mi nekakva aktivnost malo skrenuti misli. Naravno, nista ne uspeva a svakim trenutkom uzbudjenje raste. Iako je utakmica za 7h krecem ka Areni i tamo zaticem gomilu obolelih koji su isto uradili... 23:05 Navijaci su uleteli na teren i slave zajedno sa igracima. Zeljko je nosen i bacan u vazduh prvo od strane igraca pa onda i publike. Tegi je skinuo majicu da slavi, ali niko ne zeli da ga zagrli.Kolicina emocija je najveca po kvadratnom metru u istoriji covecanstva,pola ljudi vristi, druga polovina place. Bodiroga daje pehar Vanji koji se leluja prvo levo, pa desno i podize ga. Proslo je 34 godine a ovo je Zeljkov najbolji dan u karijeri. Ujedno i najtuzniji. Kakva godina, prvo se Srbija oslobodila a onda i ovo. Zasluzila je Srbija, posle toliko godina patnje. Razmisljam u sebi, pamti i upijaj svaki trenutak, jednog dana ces ovo prepricavati unucima... 7 24 1 2
Kosjan Willavić Posted yesterday at 02:29 PM Posted yesterday at 02:29 PM Kao nedobronamerni sused, moram reci mnogo jako otvaranje kolege @Magia
Elevator Operater Posted yesterday at 02:46 PM Posted yesterday at 02:46 PM Pravi covek za otvaranje teme, pravi naziv i jepse limare alavi, bodrim samo preko tv. Ali bodrim tako da, AJMOOOOOOOO 2
JPM Posted yesterday at 03:40 PM Posted yesterday at 03:40 PM Ja se tresem od "Tegi je skinuo majicu..." ali kanda ima za svakog po nešto u ovom otvaranju. 3
Son_of_a_gun Posted yesterday at 04:27 PM Posted yesterday at 04:27 PM Jako otvaranje nema šta, jako i toliko haotično da sam vidio obrise naše igre u njemu. 😁 Zamjerka samo na ovaj oproštajni segment, druže @Magia ima brojeva i posle deset, isto tako lijepih i značajnih, recimo tuce je jedan jako fin broj, a ovi koji dolaze posle njega još su ljepši. 🙂 5
kendrick duckworth Posted yesterday at 06:23 PM Posted yesterday at 06:23 PM Nek nam je sa srećom braćo, jedva čekam da počnemo. Ja ću iščekivati 11-u još jače...
Jakob Aman Posted yesterday at 06:31 PM Posted yesterday at 06:31 PM (edited) Poku sjebao zglob jbg. Dobili smo 101 83 Edited yesterday at 06:32 PM by Jakob Aman
Elevator Operater Posted yesterday at 06:38 PM Posted yesterday at 06:38 PM Poku je 5 kg daleko od toga da bude 5kg daleko.
KockoOblo Posted yesterday at 06:48 PM Posted yesterday at 06:48 PM Pokusa više od kilaže hebava samopouzdanjem.
Son_of_a_gun Posted yesterday at 07:30 PM Posted yesterday at 07:30 PM Poku lakše povređen, neće sutra igrati isključivo iz predostrožnosti. 1
Papanikolesku Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Posle debakla reprezentacije, nisam baš u elementu - ali pohvale bratu magičnom za uvodni upis i želim nam svima uspešnu sezonu najvećeg kluba na svetu, Beogradskog Partizana! 2
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Kod Jabaria se vidi klasa...odigrao je na 20%, bez mnogo filozofije, koristi telo, ali izgorece zeljko sa njim na terenu... ako budu igrali on i Carlik, ne zakrpi to bog otac... sa vise strana se prica da cemamo Preciousa, licno sumnjam da cemo ga docekati, ali ne dodje li defanzivni centar bolje da ne pocinjemo Edited 13 hours ago by ScepanScekicSto
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Pa valjda Zeljko zna sta donosi Jabari a sta ne. I ostaje nam da se nadamo da nece opet imati trip da reinventuje nekog u njegovoj 30.godini Edited 12 hours ago by Elevator Operater
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago @Magia Na vreme otvorio mogu da mislim kako bi izgledalo danas da je otvarao. :D
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I mene brine odbrana i skok, mada kontam da će i to dosta zavisiti od ovog igrača koji se dovede. Plus tek treba da dodje Bonga. Napadački, to deluje opasno već sada. Bio sam na nekom rođendanu, pa uhvatio na prekide nešto, utisak je bio da lagano možemo da damo 120 poena, što je poprilično impresivno za prvu nedelju priprema. Pojedine petorke su bile toliko lagane na ofanzivnoj strani, tipa kad je Parker na 4, Dilan na 5, spejsing potpuno neverovatan. Na kraju 1.30 poena po posedu, uz više pd 30 minuta za Arijana i Bošnjakovića koji nisu mogli da mrče. Posebno upadaju u oči Tajrikovi statsi, 8/9 iz igre za 14 minuta, +22 u tom petiodu. 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Polako, da ne podsecam kako je Alen dominirao na pripremama pre 2 leta 🥲 1 1
Recommended Posts