Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, bungalov said:  Kazem ja... Neko je to pomenuo pre koju nedelju, njegovi poeni su mi večeras bili "prazni". Lepo izgleda da brojka u totalu ali nekako ne doprinose nekom utisku.  Od svetlih stvari, Vanja dobar večeras na obe strane iako je poprilično van balansa šutirao. 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pakleno je dubok Real i prejak. Ali ipak smo ih mi uveli u ritam nepostojecom odbranom i kasnije se uvukla malodusnost. Â Odlicno iskustvo je ovaj mec, da im pokaze kako te malodusnosti ne sme biti ni sekund jer uz borbu uvek postoji sansa, cak i protiv Reala u Madridu.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa Jabari se celu utakmicu tukao sa Tavaresom... Tajrik dosts neupotrebljiv veceras 1
ChrisJudd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sramotno smo i One sezone izgubili tamo u ligaškom delu. Da dobijemo Baskoniju i ovo će se zaboraviti.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Svi pljuju Jabaria za nacin kako igra odbranu, ali ovo sto Carlik Jones prikazuje u odbrani... Jabari je mali problem...  izgoreo sam...Â
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago You don't fool me, što bi rek'o Fredi.  Prvo poluvreme treba posmatrati, ne drugo, kad je već papučica malo spuštena sa gasa pa se kombinovalo sa postavkama. Neoprostivo mlako i dekoncentrisano, pustiš ih da se rastrče i raspucaju na domaćem terenu, dokle više,aman...  Vidim sad da je Baskonija bukvalno bolnica, Howard nije igrao, povredio se Forest, video sam kako je Dialo iskrenuo zglob ali se vratio u igru (teško da će igrati protiv nas...).  Želeo bih da vidim našu ozbiljniju utakmicu u gostima, koncentrisaniju, mada i dalje mislim da smo u ovom sastavu čista domaćica, i ništa više osim eventualno plej in tima 3
bungalov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nadam se da su nasi veceras odustali od Brodzijanski/Kaboklo plana da dovode nekoga u decembru jer "moze se sa ovim izgurati". Ocigledno je da centar od 201 (sa patikama 203, a u statistici laze da je 206) ne moze braniti evropske krakate centre od legitimnih 210+ ako pricamo o nekoj ozbiljnoj kosarci. Veceras je Tajrik izgledao kao krilo. On je 206 malo sutra, pored njega stanu Murinen ili Poku i izgledaju kao da su za pola metra visi od njega. Mi imamo ozbiljno niskog centra (jedva dva metra). Savrsen je za switch, moze svasta, nikad ga ne bih pustio iz ekipe. Ali mora neki visok i dobar centar (ne, to nije Osetkovski jer on nije centar) sa njim u tandemu ako necemo jos jednu sezonu da bacimo.  Samo da ne bude sad 20.10. objasnjavanje da tamo u NBA na famoznom katu ama bas niko nije bio da nam odgovara jer centar od 201 je nesto najbolje na svetu.  Centar odmah. Mora. Minimum 210. Nema kompromisa. Ako ne dodje, sezona je bacena na sportskom planu na samom pocetku (kao sto je bila kad smo celu sezonu igrali sa Panterom na pleju) pa neka se neko spremi da objasni cenu sezonskih i zasto sledece godine nece moci ni 3 Parkera pomoci da se iste prodaju. 3
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jedna je istina, a to je da u ovoj ekipi samo casna starina Bonga ne bira utakmice i surovi je profesionalac bilo da igra u finale EP ili sketba iza zgrade. Meni je to malko bolno otreznjenje jer sam bas na pocetku, tokom prvih mesec-dva ove ekipe imao utisak da je cela grupa takva. But, alas. 6
ChrisJudd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Dzep said: You don't fool me, što bi rek'o Fredi.  Prvo poluvreme treba posmatrati, ne drugo, kad je već papučica malo spuštena sa gasa pa se kombinovalo sa postavkama. Neoprostivo mlako i dekoncentrisano, pustiš ih da se rastrče i raspucaju na domaćem terenu, dokle više,aman...  Vidim sad da je Baskonija bukvalno bolnica, Howard nije igrao, povredio se Forest, video sam kako je Dialo iskrenuo zglob ali se vratio u igru (teško da će igrati protiv nas...).  Želeo bih da vidim našu ozbiljniju utakmicu u gostima, koncentrisaniju, mada i dalje mislim da smo u ovom sastavu čista domaćica, i ništa više osim eventualno plej in tima  Nadam se da si pogrešio i u poslednjoj rečenici kao u prvoj 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Jedna je istina, a to je da u ovoj ekipi samo casna starina Bonga ne bira utakmice i surovi je profesionalac bilo da igra u finale EP ili sketba iza zgrade. Meni je to malko bolno otreznjenje jer sam bas na pocetku, tokom prvih mesec-dva ove ekipe imao utisak da je cela grupa takva. But, alas.  Hoćeš da kažeš, bio sam optimista al sad više ne 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Prosle sezone nas je Real u Madridu (2.kolo) dobio identicnim rezultatom. Not so fun fact. Edited 7 hours ago by Elevator Operater 3
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nek dovedu pleja i centra više, normalne ekipe rotiraju po 12-13 igrača bez pada tempa jedino mi jedemo govna iz sezone u sezonu.  Ajde da razumijem onih prvih par sezona, vraćali su se dugovi, porezi, kurci palci, sad ležiš na parama i bukvalno jedeš govna prijatelju.  Plej i centar do ponedeljka! 6
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A to da nismo kompletirani nasim izborom tek ne vredi vise posebno ni komentarisati. Neka se uozbilje ili neka odjebu. I will say no more. 4
bungalov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 20 minutes ago, Barkley#34 said: Neko je to pomenuo pre koju nedelju, njegovi poeni su mi večeras bili "prazni". Lepo izgleda da brojka u totalu ali nekako ne doprinose nekom utisku.  Od svetlih stvari, Vanja dobar večeras na obe strane iako je poprilično van balansa šutirao. Falilo je jos ljudi da se pojave. Makar neko od nosilaca. Recimo Sterling.
longbowman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne dovodimo samo da bismo doveli. Potrebno je da proÄ‘e barem 8 izgubljenih utakmica na isti naÄŤin da bi se stvorila objektivna potreba a ne vaše Ĺľelje i pozdravi.  Koštao nas Ĺ˝eljkov blekaut i rendom izvlaÄŤenje DĹľabarija u prvom delu meÄŤa.  Bonga i Dilan gospoda.Â
Arsenije Pesic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Jedna je istina, a to je da u ovoj ekipi samo casna starina Bonga ne bira utakmice i surovi je profesionalac bilo da igra u finale EP ili sketba iza zgrade. Meni je to malko bolno otreznjenje jer sam bas na pocetku, tokom prvih mesec-dva ove ekipe imao utisak da je cela grupa takva. But, alas.  Da, očigledno moramo da se pomirimo s tim da će se i u Evroligi birati utakmice, što individualno što generalno, i da niko u klubu nema problem s tim.
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, ChrisJudd said:  Nadam se da si pogrešio i u poslednjoj rečenici kao u prvoj   Nadam se i ja, međutim, znaš kako, instinkt je spoj životnog iskustva (a iskustvo dobiješ godinama, što će reći, posmatranjem situacija koje se ponavljaju i izvlačenjem zaključaka) od koga oduzmeš emocionalnu komponentu, čitaj neobjektivnost, a meni instinkt govori da nećemo baš previše utakmica u gostima dobiti, kladioničarskim rečnikom rečeno teško da će ući 5+. Isto tako računaj da ćeš neke utakmice izgubiti i kući, a i tu teško da će biti 5+, tako da ćeš na kraju imati tim na oko 50 posto uspešnosti, gore dole koja pobeda (a verovatnije je da će biti dole). Što na kraju govori da ćeš moći eventualno do plej-ina, a to ne ispunjava ciljeve zacrtane za ovu godinu.  Ok, rano je za prognoze, sve jasno, ali realno gledano to je domet, ukoliko se nešto drastično ne promeni, na bolje, naravmno. A upravo ovo večeras su utakmice na kojima ti pokazuješ da će nešto drastično da se promeni, tako što se muški pošibaš sa jednim takvim protivnikom i budeš u igri, a ne ova kvazi neizvesnost i sad smo kao super, minus 7 je. Ništa nije super i malo toga valja.
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Očekivan poraz, i (ne)očekivan ulazak i priprema meča. Ne znam više je li mi ili nije nešto očekivano od ovog kluba. U sezoni u kojoj smo ubijali Real, izlazio je sa Smajlijem na Tavarasu zbog 'n popa, sada ima još prefinjenijeg šutera, ali startuje sa Tajrikom 2.03. I onda wtf izjava na poluvremenu kako ne zna zašto napadamo Tavaresa unutra. Ne znam ni ja Želimire, ali bi ti mogao da saznaš. Onaj mali klovn je neozbiljan i igra košarku za sebe, u 2 minuta je napravio - 10, šou.  Ali eto, ne treba nam niski, imamo jednog celog čistog ballhendlera, neće se niko nikad povrediti. Valjda dočekamo tu peticu u narednim danima, ako postoji neki igrač na ovom svetu koji ispunjava naše visoke kriterijume.  Baskonija skoro osakaćena povredama glavnih igrača, i iskreno se nadam da tu priliku nećemo ispustiti. 3-2 bih svakako potpisao sa ove turneje.  Ali za sad, realnih 2-2. 1
jedibojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nadam se da ih serija trojki u 4/4 nece spasiti zestokog ribanja. Plej i centar juce. Subotar da se spusti u stav za pocetak 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Postajete gori cigani od nas  Real je jak kao crna zemlja, napisah kod nas malopre da je subjektivni utisak da igraju sa 15ak igraca jer su svi dobri i nema rupa pa iako sam gledao celu tekmu morao bih da vidim ko je dao najvise, jer deluje da su trpali svi. Ekipa cijem rosteru nista ne fali.  Ovde ce i mnogo jaci timovi od vas prolaziti isto ili gore.  Baskoniju cete odrati, tanka su ekipa pa sad jos dve povrede. I onda 3:2 verujem da biste svi potpisali na pocetku sezone.
Patriota iz kauca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Srećno svima koji slave prvu pobedu Baskonije.
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, NMX said: Postajete gori cigani od nas  Kakve uvrede ovako kasno... 🤨  Šalu na stranu, sve to stoji, ali brate, drži se u utakmici, prebij ih (ko vi Žalgiris npr), imaju neki plan i probaj da ga sprovedeš.  Koji je tačno bio naš plan, evo ne znam, ništa nisam mogao da zaključim nakon prve četvrtine. Realov plan se odmah video, koristi Tavaresa u svakom napadu, šta smo mi pokušali, da mi je znati? No dobro sad, water under the bridge.. 4
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Dzep said:  Kakve uvrede ovako kasno... 🤨  Šalu na stranu, sve to stoji, ali brate, drži se u utakmici, prebij ih (ko vi Žalgiris npr), imaju neki plan i probaj da ga sprovedeš.  Koji je tačno bio naš plan, evo ne znam, ništa nisam mogao da zaključim nakon prve četvrtine. Realov plan se odmah video, koristi Tavaresa u svakom napadu, šta smo mi pokušali, da mi je znati? No dobro sad, water under the bridge.. Daj loptu Washigtonu i sklonite se? 2
Recommended Posts