Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Dzep said:

Team @SteveFrancis#3 ozbiljna, odgovorna utakmica je jedino što me zanima. Da ne vidim petorku kao protiv Dubaia je prvo što želim, a drugi da ne vidim izgubljene lopte koje im daju lake poene. Bonus želje su 1) iznervirati Kampaca i 2) biti egal u skoku

Svi smo team Frensis. Jebes klub kojem je ambicija direktan ulazak u plejof, a da onda negde igra turisticki i cuva snagu. 

Slazem se za borbu, cuvanje lopte i pre svega, skok. Pa ako na kraju isciglarimo i zato izgubimo, jebiga. Makar smo se borili.

• Like 1
Posted

Da li vi stvarno verujete da ekipa koju vodi Obradović Željko svesno ide na neko gostovanje onako turistički? Taj čovek ne želi da izgubi ni partiju domina, kamoli košarkašku utakmicu.

Mada ja mislim da to nije samo do njega, ne postoji trener koji tako razmišlja.

Posted

Verujem da svesno ne ide, ali se u gostima kod skoro svih velikih timova EL previše često tako ponašala. Madrid/Barsa/Fener/Pao/Oly prošle godine recimo, nijedan meč protiv njih u gostima, osim delimično Barse, nije bio prihvatljiv

• Like 3
Posted

Ne može se očekivati baš pobeda u Madridu, ali neka odgovornost, borba i pošten pristup su obaveza. Mislim da ova ekipa u drugom delu sezone može da igra sa Realom gde god, kada se malo poslože kockice i kada dostignemo željeni nivo igre i kontinuiteta. 

Očekujem egal utakmicu za razliku od nekih naših prethodnih izleta tamo gde su se skidale gaće, loše suđenje i na našu štetu, i nada da će Dwiz napraviti taj korak od basketaša do košarkaša. 

Ipak, 2-2.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Dzep said:

Team @SteveFrancis#3 ozbiljna, odgovorna utakmica je jedino što me zanima. Da ne vidim petorku kao protiv Dubaia je prvo što želim, a drugi da ne vidim izgubljene lopte koje im daju lake poene. Bonus želje su 1) iznervirati Kampaca i 2) biti egal u skoku

Neko je vec napisao, ja bih krenuo sa Poku&Dilan kombinacijom pa neka Tavares trci za njima, izlazi na suteve...

Posted
59 minutes ago, Dzep said:

Verujem da svesno ne ide, ali se u gostima kod skoro svih velikih timova EL previše često tako ponašala. Madrid/Barsa/Fener/Pao/Oly prošle godine recimo, nijedan meč protiv njih u gostima, osim delimično Barse, nije bio prihvatljiv

Ovo je već nešto drugo, a uglavnom je kombinacija više različitih faktora. Meni samo smeta to potenciranje da se možda svesno ide na određena gostovanja kako bi se otaljavala.

• Thanks 1
Posted
47 minutes ago, Ne sam Safete said:

Neko je vec napisao, ja bih krenuo sa Poku&Dilan kombinacijom pa neka Tavares trci za njima, izlazi na suteve...

Nemoj Safete, ko Boga te molim... Niko srećniji od mene ako Poku proigra, ali s kim će on da se nosi u odbrani? Sa Tavaresom/Fernando/Garubom ne može, a ne može ni da Dekom/Lajlsom. Od svih njih eventualno može na Lajlsa, zato što on povremeno pati od straha od znojavih muških tela tako da preferira dugu dvojku/trojku umesto ubacivanja protivnika u koš. Da li može u napadu da doprinese toliko da pokrije odbranu? Ne može, bar još uvek ne. 

Dilan je već druga stvar, čini mi se da sam ga gledao jednom prošle godine VS Real kad se pretvorio u Novickog, mislim da je dao 4 trojke i još par dvojki i  bacanja, ovako bez Gugla nekih 18/20 poena lagano. Međutim, skakali su mu na glavu, u odbrani je bio mekan, ali makar je u napadu isporučivao. Dobiće minute večeras, i to dosta njih, jednostavno mora da igra.

Posted
23 minutes ago, Dzep said:

Nemoj Safete, ko Boga te molim... Niko srećniji od mene ako Poku proigra, ali s kim će on da se nosi u odbrani? Sa Tavaresom/Fernando/Garubom ne može, a ne može ni da Dekom/Lajlsom. Od svih njih eventualno može na Lajlsa, zato što on povremeno pati od straha od znojavih muških tela tako da preferira dugu dvojku/trojku umesto ubacivanja protivnika u koš. Da li može u napadu da doprinese toliko da pokrije odbranu? Ne može, bar još uvek ne. 

Dilan je već druga stvar, čini mi se da sam ga gledao jednom prošle godine VS Real kad se pretvorio u Novickog, mislim da je dao 4 trojke i još par dvojki i  bacanja, ovako bez Gugla nekih 18/20 poena lagano. Međutim, skakali su mu na glavu, u odbrani je bio mekan, ali makar je u napadu isporučivao. Dobiće minute večeras, i to dosta njih, jednostavno mora da igra.

Može protiv Deka ili Garube, kod Tavaresa zavisi da li mu se sistemski spušta lopta dole, ili kreacija iz pika dolazi.

Problem kod Pokua je taj što je baš usporio u pm, on je ranije fino iskakao, pa i preuzimao.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Tex_Willer said:

Može protiv Deka ili Garube, kod Tavaresa zavisi da li mu se sistemski spušta lopta dole, ili kreacija iz pika dolazi.

Problem kod Pokua je taj što je baš usporio u pm, on je ranije fino iskakao, pa i preuzimao.

Ceniš da može leđima da odbrani Deka? Sa tim je i Zek u zlatno doba imao probleme, stvarno ne vidim kako bi to Aleksej mogao da uradi bez faula. Jedino da Dek ne primi loptu. Ni Garubu 1 na 1 ne može da čuva (doduše, teško da će njemu ići takve lopte). Jbg, dečko stvarno ima potencijal, posebno način na koji vidi igru, može u tranziciji da ima dobra rešenja kao i da izblokira tu i tamo nekog, ali retko koga u direktnom duelu može da sačuva, telo mu to ne dozvoljava (još uvek). Ili je spor u reakcijama ili je slab u duelu, u sadašnjem trenutku ima previše mana koje će ozbiljni timovi eksploatisati

Posted (edited)

Ja sam sebi sklopio mozaik u glavi da mi večeras dobijamo. 

Zašto i kako... Nešto kontam da oni isto treba nas da love a ne samo mi njih.

Nešto optimizma baziram i na viđenom iz drugog poluvremena njihove tekme protiv Baskonije. Kada je Tavares izašao (imao je neki zavoj na ruci) Real je postao druga ekipa. E sad kontam da sa Dilanom, čuj mene Smajlijem, možemo da ga razvlačimo. Da donekle ograničimo njegov uticaj. Pa da sa ostalima udarimo ferku. 

Edited by odupri se ludilu
Debeli prsti
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Dzep said:

Ceniš da može leđima da odbrani Deka? Sa tim je i Zek u zlatno doba imao probleme, stvarno ne vidim kako bi to Aleksej mogao da uradi bez faula. Jedino da Dek ne primi loptu. Ni Garubu 1 na 1 ne može da čuva (doduše, teško da će njemu ići takve lopte). Jbg, dečko stvarno ima potencijal, posebno način na koji vidi igru, može u tranziciji da ima dobra rešenja kao i da izblokira tu i tamo nekog, ali retko koga u direktnom duelu može da sačuva, telo mu to ne dozvoljava (još uvek). Ili je spor u reakcijama ili je slab u duelu, u sadašnjem trenutku ima previše mana koje će ozbiljni timovi eksploatisati

Dek je Nanelija ubijao ne Zeka, Zeka je Jabusele prvi mec ubijao.

Mnogo je nizi Dek od njega nekih 15cm maltene, zna Poku na size brani vrlo dobro, dok Garuba i ne napada 1 na 1 uopste. 

Drugi su meni problemi kod Pokua, čista sirova fizička snaga i ne, ako se pravilno dozira.

• Like 2
Posted
24 minutes ago, Tex_Willer said:

Dek je Nanelija ubijao ne Zeka, Zeka je Jabusele prvi mec ubijao.

Mnogo je nizi Dek od njega nekih 15cm maltene, zna Poku na size brani vrlo dobro, dok Garuba i ne napada 1 na 1 uopste. 

Drugi su meni problemi kod Pokua, čista sirova fizička snaga i ne, ako se pravilno dozira.

Moguće je da je bilo tako, sećanje je loše, stari se, ali opet, sumnjam da Poku može da se nosi sa bilo kim od njih, no eto šanse 😃

Sterling da vodi, ostali da prate

Posted
4 hours ago, Dzep said:

Niko ne ide svesno, ali mislim da se ovde niko i ne boji tih ekipa. Realno je prošlo vreme da se skidaju gaće bilo gde pa i u Madridu. Deluje da će ove godine opet Partizan biti dominantniji kod kuće nego u gostima, Efes je fantastična pobeda, mnogo su dobra ekipa i ceniće se to, ali uz par skalpova u gostima protiv timova koje si naveo može se do 6. mesta.

Naši timovi moraju da vrate domaći teren. Zvezda je prošle godine bila bolja u gostima nego kod kuće - pobede protiv Oly/Fener/Monaco/Barca/Par i produžetak protiv Pao, svaki tim bi to prihvatio, ali onda kući problemi. Iskrenog sam mišljenja da ako Partizan i Zvezda hoće dalje moraju da se fokusiraju na utakmice kod kuće, i da tu imaju minimum 75-80% pobeda. 

• Like 2