Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oduvek sam "pljuvao" navijače kad krenu da uleću predmeti na teren, noćas sam prvi put pomislio "ma gađaj, ko mu jbm"... 

Nek kazne koliko hoće, ne zanima me. Ovakvo veštačko vraćanje ekipe u život ne patmim kad sam video, šta bi bilo da smo ušli u zadnjih 6-7 minuta u egalu, umesto sa +10!?

I to sve doživiš protiv mrtvog Milana, šta će biti protiv ovih uticajnijih ekipa? Bolest.

Sad sam iz hale, telefon mi se ispraznio, sad sam tek video ovaj faul nad Bolmarom. Iako je to bio samo delić onoga što su nam priredili večeras, aspolutna sramota. Ne znam koji je sudija svirao, ali ovaj što trči iza ima savršen ugao, gleda u tom pravcu i vidi šta se desilo. Ali očigledno ne postoji namera da se tu svira ono što je trebalo, a to je aut za nas.

• Like 2
Posted

Ulaz u halu, ne znam ko je kriv, uprava naša ili Arene ali ne sme se ponoviti. Ljudi u koloni, Srbija u malom, ovi iza urliču, hoče napred na silu, ovi što su blizu ulaza u fazonu, polako sad, samo ja da se probijem, dok nije na red došlo nas 30ak besnih i pokislih i probilo kordon od smušenih redara, nisam nasilan tip, čak suprotno, ali drugačije nije moglo. 

Isto tako sam protiv ubacivanja bilo čega na teren, ali za ovo večeras bi bilo sramota da smo otišli kući bez reakcije. Analogno sa ove dve situacije, voleo bih da vlast smenimo mirnim putem, ali izgleda da bez Nepalskog scenarija neće moći.

Posted (edited)

E da, nikad jača pljuvačina po Ostoji. Ljudi i onako indisponirani raznim stvarima oko kluba, a onda kao šlag na tortu dođe ono stajanje na kiši zbog presporog očitavanja karata na ulazu...

E da, @ChrisJudd spomenu smušene redare. Ispred mene lik pokušava da uđe na Standard2 ulaz sa kartom za nivo400. I oni mu ne daju, ali on ne odustaje i pravi zastoj. To ubeđivanje je trajalo 6-7 minuta, na kraju je krenuo da se probije na silu, čini mi se da ga je uhvatilo obezbeđenje unutra, ali nisam video šta se desilo.

Nebitno, debila će uvek biti, ali ne možeš da dozvoliš da ti jedan lik napravi zastoj.

Edited by realno *w