Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam psiholog, ali bih ponudio alternativno objašnjenje za mrešćenje ovde: navijači suparničkog kluba dolaze na ovu temu da komentarišu jer je saga sa Željkom glavna i najveća košarkaška vest ovih dana kod nas (a i šire).

Kod KKCZ je glavna vest danas/juče to što je Miljenović odigrao odličnu utakmicu protiv Švajcarske (valjda).

Svi srećni timovi liče jedan na drugog (smor), svi nesrećni timovi nesrećni su na svoj način.

Prošlih par sezona smo imali zanimljivih tema da vrtimo na KKCZ. Da li je Šabaz bezobrazan ili samo nesnađen? Da li vredi ubaciti poludelog Tea da bi nešto organizovao? Da li je Sferopulos spremio dobru taktiku ili giros sa senfom? Onda dođe prelazni rok pa vrtimo to do iznemoglosti, onda dođu povrede pa vrtimo to do izmenoglosti, evo sada je sve super, sjajna igra, odlična hemija, čak se i povređeni lagano vraćaju u stroj. Dakle smor. Tako da je ovo došlo kao poručeno.

• Like 6
  • Ha-ha 2
Posted

Iskreno, jako mi je tesko da zamislim Palju kako ulazi u pricu sa pusi kurac Ostojom po Zeljkovom odlasku...

Ima nas i Grba(vih) i Tristaca, ali Palja nije taj lik

Posted
12 minutes ago, fedor said:

Ili ja tebe nisam razumeo ili ti mene 😄 Napisah da se ne foliraju da nam zele nesto dobro, mislim nije da nam zele da umremo daleko bilo, vec ne bi imali nista protiv da zauvek budemo 20ti kao sto ni ja ne bi imao nista protiv da oni zauvek budu 20ti. Meni je to apsolutno u redu. 

Sto se tice ovih dobronamernih, tu se apsolutno slazemo, ali opet to je kao sto kazes vrlo providno i takve postove i kreatore istih je jednostavno najbolje ignorisati. 

Greska u koracima za prvi deo onda, i izvinjavam se. Do malopre sam radio, fokus je u minusu, pa nisam dobro procitao
Hvala na odgovoru svakako.

• Love 1
Posted
4 minutes ago, le piaf said:

Baš je ružno koristiti termine poput omrestiti ili okotiti i provlačiti paralele sa ljudima, a da nisu ćacad, jel. Ajde Kocko, malo kulture, nismo bagra.

A jbg,znas kako je...sedim u svojoj kuci i zabavljen sam u svom jadu.Dolaze komsije i treci dan mi objasnjavaju da ni ukucani,a ni ja sa njima,nismo normalni sto volimo druga Tita. I neki od ukucana pocinju da veruju da su  komsije u pravu. Inace, mrescenje nije nikakav sablazan,generacijama je izraz koji se koristi u raznim situacijama,kada se na saljiv ili sarkastican nacin zeli opisati nekakav dogadjaj. I eto vidis,oni se i dalje mreste,a ja pokusavam da se odbranim od napada za vulgarnost. Tako to ide.

• Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, kockooblastiŽelimir said:

A jbg,znas kako je...sedim u svojoj kuci i zabavljen sam u svom jadu.Dolaze komsije i treci dan mi objasnjavaju da ni ukucani,a ni ja sa njima,nismo normalni sto volimo druga Tita. I neki od ukucana pocinju da veruju da su  komsije u pravu. Inace, mrescenje nije nikakav sablazan,generacijama je izraz koji se koristi u raznim situacijama,kada se na saljiv ili sarkastican nacin zeli opisati nekakav dogadjaj. I eto vidis,oni se i dalje mreste,a ja pokusavam da se odbranim od napada za vulgarnost. Tako to ide.

Kocko, obojica znamo da se izraz "mrestiti" ne koristi na šaljiv način i daje totalno suprotnu konotaciju, uvredljivu, podrugljivu. 

Razumem da si isprovociran, i da te je sve ovo oko Želimira pogodilo, očigledno i sve nas, da su živci davnih dana pokidani, ali je najbolje povući izrečeno i nastaviti dalje. Dobar si lik, bar forumski, nema potrebe da se gađamo takvim terminima, moje mišljenje. 

I ja prelazim granice. 

• Like 2
Posted

Kao neko ko ,istina površno,  poznaje bar 50% igrača koji su igrali i igraju u Partizanu mislim da bi recimo Vujošević zadržao Ifea i Nlkinu, a šilbovao neke druge, ovo pričam čisto karakterno ne igrački. Mislim da bi čisto karakterno to uradio i Obradović, e sad ostaje pitanje što nije i što su i oni tražili izlaz. 

Kad bi neki novinar nazvao recimo Lundberga da ga pita za mišljenje verujem da bi dobio samo floskule jer Ife nije Tristan .

Posted
3 hours ago, DameTime said:

Tu sličnost vide samo navijači gradskog rivala, koji su opterećeni Željkom Obradovićem više od samih grobara.

Jbt, igrate najbolju košarku u EL, pobeđujete, hemija u ekipi top, trener odličan... Vi se pored svega toga radije bavite Željkom Obradovićem i Partizanom. I to play-by-play fazon.

Nestvarno. 

Ali sto tebe i pojedine kopka sto se "mi" nadovezujemo na ovu temu koja je objektivno gledano trenutno broj 1 u Srbiji i sire sto se tice kosarke? Bukvalno ne moze covek post da napise ovde da se neko ne oseti uvredjenim i da "preporucuje" da se drzimo svog topica.

Posted

Meni je kul i mrest i nakot.

Old school izražavanje koje je poteklo od legendarnog pejetm , jednog od najboljih forumaša ikada. 

• Ha-ha 2
Posted (edited)
8 minutes ago, Sector said:

Meni je kul i mrest i nakot.

Old school izražavanje koje je poteklo od legendarnog pejetm , jednog od najboljih forumaša ikada. 

Mene je "pejina tema" dovela na forum u januaru 2014. Tad sam još radio po smenama i u trećoj smeni kolega i ja iz dokolice guglali slike nekih teta. Jedan link nas dovede na pejinu temu. Izlistali je celu i reko da vidim šta još ima na tom blagougodnom mestu, kad ono košarka lebe mekani. Nikad ne bih rekao. I krenem da čitam teme, zaljubim se na prvi pogled. Neki grobari me napušili na prvih par postova, Boki pljeskavica prvi, ali su onda vremenom shvatili kakva moralna gromada se krije iza ovih slova :default_coffee:

Izvin'te komšije, znam da nije za temu, ali kad god neko spomene peju™ meni proradi melanholija.

Edited by Knipex
Slovo
  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1