Tex_Willer Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Ne moze ovde niko nista uraditi, moลพe to biti neko 12 mesto i to je to... ย Milton je daleko od onoga ลกto se oฤekivalo, Parker ne treba niลกta reฤi, dok glavni igrac jos dugo je out... ย Ovde gore 2 igraca, jedan kombo, drugi na 4.
kendrick duckworth Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Just now, VISOKOLETAC said: Ako ode Zeljko izgleda da ide i glavni Caci. ย Kakve veze turลกija ima sa nama? 1
ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 16 minutes ago, BattleBender said: Nije ovo zasluzio. Nadam se da ostavka nece biti prihvacena. Daleko je meni Zoc od omiljene osobe, ali kao covek kad udjem u malo ozbiljnije cipele, neke stvari treba istaci. Zilion puta je promenio telesnu boju radeci svoj posao u kosarci, 35 godina... Nije zasluzio da posle svega, u KKP-u odakle je krenuo, koji je njegov klub, mu se desi ovo. Zaista se nadam da ce ostati. I to ne radim kao cigan koji se nada da ce ostati jer kao samouveren sam da cemo i dalje biti bolji u EL od KKP-a. Sta tacno nije zasluzio? Pa covek sam podneo ostavku, niko ga ne tera. Mislim, koji su uopste prihvatljivi scenariji za njegov odlazak? 1. Osvaja EL i odlazi jer je presao igricu sto nije bas realno 2. Vodi klub jos 15-20 godina dok ga zdravlje sluzi sto je verovatno jos manje realno Bukvalno se 99% smena trenera desava usled losih rezultata ili neslaganja sa upravom, a ovde je poprilicno jasno o cemu je rec. Mozemo da mrzimo ove sns uprave po kosarkaskim klubovima, ali im se ne moze mnogo zameriti s obzirom da su obezbedili budzet, potpisuje se po 10 stranaca sa visegodisnjim ugovorima, najboljim igracima se produzuju ugovori, itd... Sve cisto, a na treneru je da mu tim izgleda kao tim. I to sto Zeljko ne uspeva ne znaci da ne zna, nego je proces daleko komplikovaniji od onoga - dobar trener + dobri igraci = dobri rezultati.ย 5
ล iljokapi Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Eh, kakvo vreme doลกlo! ฤitajuฤi sve ono gore, kontam da je cigane i grobare ujedinio ลฝoc! Majstorฤina bio i ostao!
ะฃัะพั19 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Komลกije ako je ovo istina ima da vam se osladi ลกok terapija pa ฤete kao mi na svaka 3 meseca da terate trenere. 1 2
Luchifer89 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago (edited) 16 hours ago, McLeod said: Ovaj sastav na papiru i individualno nije nista slabiji od tog pomenutog. Cak je i na papiru jaci, razlika je ta sto su svi u tom sastavu fizikalci sa visokim voljnim momentom. Jedino je Bonga grinder u ovom sastavu. Problem je koncepcijske prirode, jer je jedan Karlik Dzons alfa i omega i kada se on povredio sve se raspalo, Dzabari Parker ovakav je igrac za tajvansku ligu eventualno, ali njegov pedigre je verovatno najveci od svih stranaca koji su ikada igrali u Partizanu. Znaci pedigre, ne nuzno stvarni kvalitet, a svakako ne ovo sto sada prikazuje. Drugi pik na draftu, i to draftu koji je hajpovan kao jedan od najjacih u istoriji, samo 30 godina. ย Najveci problem trenutno je sto ekipa izgleda kao da ne trenira, kao da im nije bitno da li ce pobediti i izgubiti, kao da nema nikakvih uigranih akcija, kao da je atmosfera izmedju njih losa. ย Kalates kad je dosao vec na prvoj utakmici zove neke osnovne akcije, oni ne znaju gde treba da stanu za celu sezonu. Znaci ili je problem do igraca, ili do trenera, a verovatno oba. ย Kako izgleda ekipa i kako je vodjena, da se osoba na klupi ne zove Zeljko Obradovic, bio bi proglasen za najgoreg trenera u istoriji Evrolige na forumu. Za Obradovica se vidi da je debelo prosao trenerski prajm, ali kako vodi i kako se ponasa ove sezone je bas dno dna. On je selektirao ovaj tim, on je napravio cistku jer je prosli "ispostio", njegova je osnovna odgovornost. ย Na kraju, ne toliko bitno, ali mi je nejasno zasto Murinen, ma koliko sirov bio, nema minutazu umesto Osetkovskog. Nemac nicemu ne sluzi, izgleda bukvalno kao ABA 2 igrac, ako ne KLS. Al si nas opravio brate, svaka ฤast Edited 46 minutes ago by Luchifer89 11 2
suptil Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Zeljko je garant. Da li bi ste kupili i toliko platil sezonsku da ste znali da ce otici Zeljko u novembru, a pritisak ka upravi biti toliki da ce taj pritisak za upravu biti labudova pesma.Ovo je za celu javnost neka vrsta kulturnog soka. Ode li zvanicno Zeljko, krenuce da izlazi prljav ves a u tom ambijentu nema srece. Da uprava vidi malo vise odbila bi Zeljkov potez kao neprihvatljiv. 2
propolis Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 4 minutes ago, ล iljokapi said: Eh, kakvo vreme doลกlo! ฤitajuฤi sve ono gore, kontam da je cigane i grobare ujedinio ลฝoc! Majstorฤina bio i ostao! ย Zar nije to i rekao kada je doลกao? Neลกto u smislu da se smire strasti...uspeo je onda. 1
McLeod Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Just now, Luchifer89 said: Al si nas opravio brate, svaka ฤast ย Kad je tesko - ja. 1 3 10
Don Dusko Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Znaci Mek se jednom spusti ovde i odmah Zoc podnosi ostavku. ย Ima neka tajna veza. 1
NMX Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Mek, idi opali selfi ispred Predsedniลกtva na Andriฤevom vencu, samo neลกto da vidim 20 6
VISOKOLETAC Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 11 minutes ago, kendrick duckworth said: ย Kakve veze turลกija ima sa nama? Izvini u pravu si, trebao sam da napisem vas glavni Caci, zajedno sa caci upravom. Zli jezici bi rekli beze na vremeย ๐
Smrtokapa Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Mek je jedan od ล ivinih avatara i molio bih vas da mu ne privlaฤite paลพnju makar dok ne proฤe veฤeraลกnja utakmica.
dzakala Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 13 minutes ago, suptil said: Zeljko je garant. Da li bi ste kupili i toliko platil sezonsku da ste znali da ce otici Zeljko u novembru, a pritisak ka upravi biti toliki da ce taj pritisak za upravu biti labudova pesma.Ovo je za celu javnost neka vrsta kulturnog soka. Ode li zvanicno Zeljko, krenuce da izlazi prljav ves a u tom ambijentu nema srece. Da uprava vidi malo vise odbila bi Zeljkov potez kao neprihvatljiv. Kada se kupuje sezonska ne razmislja se hoce li neko u sred sezone otici ili ne pa da to bude faktor za kupovinu iste. ย Ipak mislim da su rezultati najveci garant kod navijaca za kupovinu iste.
Pikac Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Kada je Hulja pre jedno 6 meseci u glavnom Dnevnikuย pricao 10 minuta negativno o Zeljku(da je protiv njega,da podrzava studente,da mu oduvek radi o glavi) pomislio sam da je krenuo u obracun sa Zeljkomย gde ne moze da dobije(bez obzira gde zivimo)...ali sam mislio da ce Zeljko preteci(kao jedan od najcenjenijih ako ne i najcenjeniji covek u E.kosarci)...sada mislim da se lako odricemo najveceg u E.kosarci dok komsije kojima je(bez uvrede) najveca legenda Sale Obradovic(posle prvog teranja mislio sam da se vise nikada nece vratiti)stoje iza njega bez obzira na totalni krah u proslom mandatu...Zeljko ima malteneย vise E.L titula od svih ostalih E.L trenera trenutno zajedno...njegov odlazak je pobeda ฤaci drzave i poraz nas Partizanovaca....jedino prihvatljivo po meni je ostanak Zeljka kao direktora kluba uz Trinkija npr... 5
odupri se ludilu Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Joลก se niลกta ne zna i ne bih se ja opraลกtao od ลฝoca.ย Trinkija baลก volim i jeste ostao nedovrลกena posla, ali ja bih pojurio Zvezdana Mitroviฤa. Mnogi su govorili da je grobar iako to ne znam,treba nam dinarid sa finim manirima i koลกarkaลกkim znanjem. A bila bi fora da jedan Zvezdan vodi Partizan. 2
suptil Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Just now, dzakala said: Kada se kupuje sezonska ne razmislja se hoce li neko u sred sezone otici ili ne pa da to bude faktor za kupovinu iste. ย Ipak mislim da su rezultati najveci garant kod navijaca za kupovinu iste. Zeljko je dolaskom "kupio nadu za ubuduce" o tome se radi. U par meseci posle 4,5 godine odose Piksi i Zeljko.
Luchifer89 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 16 minutes ago, McLeod said: ย Kad je tesko - ja. Aj napiลกi da ฤe Bogdanov tata biti novi trener, ฤisto reda radi
mipivi Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Kaze, debela Andrea bio na studenskom centru. ย To me nervira na nekoliko nivoa. ย Najmanje bitan je sto moze pomisli da je parker kosarkas.ย
pilif88 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 34 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ako ode Zeljko izgleda da ide i glavni Caci. ย Ovo sam ฤuo a ฤuo sam i ime zamene, ali nisam siguran koliko ima istine
ScepanScekicSto Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Cuo si da dolazi Cakajac, al to je bilo u varijanfi da je zeljko trener... ย ko normalan hoce sad da dodje y kk Ajmo drugari ย igraci ga mrze ย https://www.instagram.com/stories/pap_33/3774495357582248918?utm_source=ig_story_item_share&igsh=cmZmanU4dTA4NnE4 ย papa macka...ย
Elevator Operater Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Jebote...pa bilo je lakse i povoljnije dovesti dobrog pleja i izbeci vecu krizu, nego ovo... Na svakom polju Partizan mora tezim i bolnijim putem. Zasto?
ScepanScekicSto Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago (edited) Ima i Tristan da kaze koju... ย jbg doslo i njegovih 2 minuta ย https://www.sd.rs/sport/kosarka/tristan-vukcevic-reagovao-na-navode-da-je-zeljko-dao-ostavku-srpski-kosarkas-brutalno-isprozivao-bivseg-trenera-foto-2025-11-26?fbclid=IwQ0xDSwOUEgVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEe4eQYIa5cSevgCcaGbiP9AWm8DymVYKK24oST7PRRguQZhSTAI8AJoxqCQZ8_aem_3JYQcG5OhRcRiVScrWMRKQ Edited 3 minutes ago by ScepanScekicSto
Recommended Posts