Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, NMX said:

ลฝeljko se nije povlaฤio ni u gorim sezonama koje je imao sa klubovima, ima odreลกene ruke za sve i podrลกku svih. ฤŒudno, najblaลพe reฤeno.

A opet niko drugi nije Partizan.Mozda je Zeljku bas stalo i mozda tako vidi pokusava da resi problem ne znam ni ja.

ย 

Ako je ponudio valjda je Ostoja pametan pa da kaze slusaj Zeljko ne ides ti nigde.

Posted (edited)

S jedne strane mi je neocekivano da ponudi ostavku, a s druge strane onaj razocaran i porazen pogled sa sinocne utakmice mozda ima neko znacenje

Edited by kojan
  • Like 2
Posted (edited)
3 minutes ago, kendrick duckworth said:

Ovo je ฤin za papinu duลกu.

Ostanak ฤ‡e biti za ลกฤ‡epinu.

E tada se pali maลกina poฤinje performing faza.

ลกฤ‡epanovu

ย 

U svakom slucaju coveku zelim sve najbolje i hvala mu na svemu. Zaduzio je klub i pokazao kroz konkretan primer sta znaci voleti KK Partizan.

ย 

ako kojim slucajem ostane, morace da uradi nesto sto ne znam jel cesto u karijeri, a to je da odstrani neke igrace iz ekipe

Edited by ScepanScekicSto
Posted

Moralan ฤin, sad viลกe nije na reฤima, red je bio.ย 

ย 

Sad je dilema kod Ostoje; ima li muda povuฤ‡i obaraฤ, ili pokupiti jeftine poene kod partizanovaca?ย 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, le piaf said:

Moralan ฤin, sad viลกe nije na reฤima, red je bio.ย 

ย 

Valjda si sad zadovoljan, evo konaฤno je ponudio ostavku koja se toliko dugo ฤeka. ล to se mene tiฤe, to je sigurno to, neฤ‡e gaย ubeditiย da ostane.

ย 

ฤŒovek 30 i kusur godina obavlja izuzetno odgovornu funkciju, iz dana u dan preuzima odgovornost i dostavlja rezultate, ali se proseฤan navijaฤ sa interneta ipak bolje razume u njegov posao.

ย 

Sad ฤ‡e konaฤno procvetati u klubu kad ลฝelimir ode i ovi igraฤi ฤ‡e se odjednom opametiti da zaigraju koลกarku. Not.ย 

• Like 4
Posted

Ako je istina, veliko HVALA majstore na svemu, nadam se da ฤ‡eลก makar ostati na nekoj funkciji u klubu, odmah ili dogodine, nema veze, kako ti hoฤ‡eลก.

ย 

ล to se Grobara tiฤe, na prvoj sledeฤ‡oj utakmici (Bajern beลกe?) dva sata bez prestanka da sa tribina grmi samo i jedino "Obradoviฤ‡ ลฝeljko!" je najmanje ลกto mogu da uฤine.

ย 

A ลกto se tiฤe Partizana, neka bude kao 1998. kad je Kime zamenio Mutu, pa otiลกao na final four. Znam, znam, realnost nije neลกto na ลกta se obaziremo.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Telesport potvrdjuje

ย 

neopoziva ostavka...

ย 

valjda sad treba da podrzim jabari parkera, tajrika dzonsa i duejna washingtona

Au bokte.

Posted
Just now, DameTime said:

ย 

Valjda si sad zadovoljan, evo konaฤno je ponudio ostavku koja se toliko dugo ฤeka. ล to se mene tiฤe, to je sigurno to, neฤ‡e gaย ubeditiย da ostane.

ย 

ฤŒovek 30 i kusur godina obavlja izuzetno odgovornu funkciju, iz dana u dan preuzima odgovornost i dostavlja rezultate, ali se proseฤan navijaฤ sa interneta ipak bolje razume u njegov posao.

ย 

Sad ฤ‡e konaฤno procvetati u klubu kad ลฝelimir ode i ovi igraฤi ฤ‡e se odjednom opametiti da zaigraju koลกarku. Not.ย 

Sa Trinkijerijem ova ekipa ce napraviti seriju pobeda, 4-0, 5-0, 5-1, nebitno, mogu da se kladim u to.

Kolko su igraci kvarljiva roba videlo se na mecevima Bajern-Zvezda odnosno Fener-Zvezda, a pritom je Janis daleko pitomiji karakter od Zeljka.

• Like 4
Posted

Nema nuฤ‘enja ostavke, ili si gotov ili ne nudiลก. Klub ฤ‡e naravno ovo iskoristiti da ne uradi ono ลกto je potrebno, a to je dostojanstven oproลกtaj trenera i priznavanje sopstvenih greลกaka, veฤ‡ ฤ‡e ovo zakrpiti nekim imenom, tipa Trinki, Sale ฤorฤ‘eviฤ‡, neลกto ลกto ฤ‡e nas da nahvata na emociju. Ali leba nema, to je to, za druge ne znam ali ja kukam upravo zato ลกto reลกenje ne vidim, a nije proลกla ni treฤ‡ina sezone

• Like 2
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

ย 

ย 

ย 

ย 

haha ma jesam li ti to ja krivย 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Stiletto said:

ย 

ย 

ล to se Grobara tiฤe, na prvoj sledeฤ‡oj utakmici (Bajern beลกe?) dva sata bez prestanka da sa tribina grmi samo i jedino "Obradoviฤ‡ ลฝeljko!" je najmanje ลกto mogu da uฤine.

ย 

ย 

ย 

Tako je. Da tupsoni u dresovima shvate da niko nije dolazio da gleda njih, veฤ‡ najveฤ‡eg na klupi. Oni su prolazni, ลฝeljko je veฤan.

ย 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
52 minutes ago, ScepanScekicSto said:

pa posto si korektan forumas da pokusam da odgovorim.

ย 

sa racionalne strane.

ย 

ne postoji trener u EL koji ce garantovati rezultat, a pogotovo na ovakav roster. Dakle sklanjanjem zeljka i dovodjenjem novog trenera ne postoji garacnija rezultsta. Sa druge strane sa zeljkom na klupi imamo sve sto nijedan drugi trener ne moze da da ovom klubu, u ovom momentu. Prosto ne moze. Drugim recima, mozda se nadas bolj rezultatu, sto je vrlo upitano, a sa druge strane gubis sve ono sto se ne vidi da zeljko doprinosi.

ย 

Sa njim je dosao ovaj hajp, sa njim smo dobili to sto smo dobili i sva hala, sve sezonske, sav part +,'putevi u Australiju i sta sve ne, su tu na njegovo ime. Pola igraca je doslo na njegovo ime, i za pare naravno, ali i delom na njegovo ime.

ย 

sa neke neracionalne strane

ย 

jer me ovo boli, jer ie covek dosao u momentu kad smo se raspadali,mogao je da bira gde ce da radi, dosao je iz sebi znanih razloga, a sada se pisu eseji o tome kako je on sustinski prevazidjen, kako je klub postao njegov zarobljenik, i kako na kraju on mozda i nije tako dobar trener kako se svih ovih godina mislilo.

Moj pokojni otac je doziveo nesto slicno, na svom profesionalnom angazmanu, gde ga se prvo odrekla rodbina i svi nazovi prijatelji kojima je pomogao, a nije morao, mogao je voditi samo racuna o sebi i sopstvenim interesima, dosao je da pomogne, a na kraju ispao najgori od svih...

ย 

dosta zivotnih stvari moze da se vidi iz citave ove sage... tako da sa neke neracionalne strane ovo ja mislim... sto naravno ne znaci da ย sam u pravu...

ย 

toliko od mene... verujem da ce se ova citava situacija resiti na neki nacin... od igraca ne ocekujem nista... a potwjno se nadam da ce klub odreagovati na nacin koji sam napisao mada su male sanse....

Hvala na odgovoru, zanimalo me misljenje.ย 

Nema komunikacije izmedju zeljka i ekipe i to se prenosi na teren, idu price da su razlozi njihovo ponasanje van parketa da su navodno uhvaceni da posecuju markusovu klupicu, navodno je zato Tajrik odmarao protiv francuza.. Pitanje sta je tu istina.ย 

ย 

Posted

ma cekajte bre, pa ovo je vec vidjena akcija

ย 

https://basketballsphere.com/yildirim-zeljko-je-usao-u-tucu-sa-igracima-hteo-da-podnese-ostavku-pa-smo-potpisali-novi-ugovor/

ย 

Bivลกi predsednik Fenerbahcea, Aziz Yildirim, otkrio je kako je posle debakla u ล paniji doลกlo do potpisivanja novog ugovora sa ลฝeljkom Obradoviฤ‡em.

Jedan od najteลพih poraza sa Fenerbahceom, ลฝeljko je doลพiveo od Baskonije 2016. godine, kada je njegov tim โ€œpregaลพenโ€ sa preko 30 razlike.

ย 

,,Naลก odnos sa Obradoviฤ‡em je bio na razliฤitim taฤkama, ali su nam stilovi ลพivota i generalno ลพivoti bili sliฤni. Primera radi, u ล paniji smo izgubili od Baskonije sa oko 35 razlike. ลฝeljko je posle toga uลกao u konflikt i odluฤio da podnese ostavku. Pozvao me Ozan Balaban, rekao kako u klubu izbija apokalipsa i da ฤ‡e Obradoviฤ‡ podneti ostavku. Teลกko mi je to paloโ€ย โ€“ priseฤ‡a se Yildirim, pa dodaje:

,,Vratili su se sledeฤ‡eg dana, a ja sam mu rekao da se naฤ‘emo u hotelu u 11 sati. Pitao sam ga zaลกto je ljut, na ลกta mi je on odgovorio kako su igraฤi plaฤ‡eni da igraju, a ne igraju, ลกto njemu pravi problem da me pogleda u oฤi posle toga. Rekao sam mu kako to nije vaลพno, te da ga nismo doveli na dan ili godinu. Dodao sam i to da pozove njegovog agenta i kaลพe kako ฤ‡emo potpisati ugovor na joลก tri godine, a da se posle toga moลพe vratiti na spavanje.โ€

Podseฤ‡amo, ลฝeljko Obradoviฤ‡ je Fenerbahce vodio od 2013. do 2020. godine, a u sezoni kada je doลพiveo โ€œdebaklโ€ u meฤu sa Baskonijom, osvojio je tituluย Evrolige.

ย 

aj pa nek nam je sa srecom

Posted

Zeljko mora i treba da ostane partizan je u finansijskom i budzetskom piku dok je Zeljka. Posle Zeljka moze da bude dudzet priblizan ali ce biti u atagnaciji i u padu. Samim tim i ambicije ce splasnutiMnogo je zajebano kada dva projektovana glavna igraca ne isporucuju. Jedan zbog povrede drugi zbog ne znam cega -Parker. Iscekivanja, pritisak, nemogucnost da se pazari prava opcija na vreme su neki od uzroka ovakvog stanja. Posledica moze biti samo u kontekstu smanjivanja ocekivanja za ovu sezonu plus smanjivanje cena sezonskih karata za sledecu godinu.ย 

Posted
4 minutes ago, Igor_ said:

Hvala na odgovoru, zanimalo me misljenje.ย 

Nema komunikacije izmedju zeljka i ekipe i to se prenosi na teren, idu price da su razlozi njihovo ponasanje van parketa da su navodno uhvaceni da posecuju markusovu klupicu, navodno je zato Tajrik odmarao protiv francuza.. Pitanje sta je tu istina.ย 

ย 

Safete reaguj