Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 24 minutes ago, Knipex said: Β I na svu muku posle ovakvog poraza prvo pitanje postavlja Rajko a drugo Rada Takva tura...:) Β Kako nikad niko drugi ne bude brΕΎi ili tu ide protekcija na godinu proizvodnje?
kendrick duckworth Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Prvi sednu na slobodno mesto, u skladu sa godinama.Β 3
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 27 minutes ago, Knipex said: I na svu muku posle ovakvog poraza prvo pitanje postavlja Rajko a drugo Rada Β Ε½ocu verovatno veΔi bedak kad skonta da sad mora na konferenciju za novinare nakon ovakvog poraza. Kao kazna...
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Inace video sam klip gde je Jabari posle tekme napustio arenu sa 2 kofera π
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Inace video sam klip gde je Jabari posle tekme napustio arenu sa 2 kofera π https://www.instagram.com/reel/DQfV_CODIPu/?igsh=bGVrOWR1M281eXJ0
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma odliΔnu utakmicu smo odigrali. Jbg, Δopavi smo bez pleja. Sve je poremeΔeno i kaskamo zbog toga. Kratka rotacija ubija a nedostatak igraΔa na poziciji pleja smanjuje opcije i poveΔava umor kako se utakmica blizi kraju. Duga je sezona, posloΕΎiΔemo se. 4
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, kendrick duckworth said: Kao npr. ovaj, odmoran igraΔ, bez akumulirane niti ovoveΔernje potroΕ‘nje... Β Β Takva stvina a ovako mekan potez.Pa ukucaj to bre loptu i igraca.
Alek The Great Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne znam da li je realno da se prave neki planovi sad kada igramo bez Karlika i sa ovakvim Kalatesom. Ali ako do NG ne budemo bili na 10-9 tesko cemo ugrabiti i taj plejin.Β
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, DameTime said: Β Nije samo fokus u pitanju, iako ima i toga kao posledice, nego energija, fiziΔka izdrΕΎljivost itd. Na skraΔenu rotaciju, Ε‘to povredama, Ε‘to trenerskom odlukom. Β Meni je to viΕ‘e pokazatelj koliko koΕ‘arka sve viΕ‘e postaje fizikalna, pa Δak i u EL koja nije najjaΔe koΕ‘arkaΕ‘ko takmiΔenje na svetu, tebi se protivnik vrati u utakmicu sa dve trojke. A ti si za 6 pts poena riljao tri minuta. To posle utiΔe i na mentalni deo momentuma, naravno. SlaΕΎem se. Jbg, naΕ‘ problem je Ε‘to smo uvek ona strana koja rilja a neko drugi to lagano stigne. Sve ovo je jako bolno i frustrirajuΔe ali bilo je dosta dobrih stvari. Samo ih treba ponavljati. 1
kojihit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 hours ago, kojihit said: Gubimo ovo ali bice bolje Β Jbg, ali znam znanje i kad valja i kad ne Β I bice bolje, verujte 1
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago LonΔar imao pametnu izjavu veΔeras. KaΕΎe gledaΕ‘ Partizan, mnogo su bolji, kontroliΕ‘u utakmicu, dominiraju, a onda pogledaΕ‘ semafor i to bude samo 5-6 razlike.
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Gb92 said: Dje ode jabari? put putuje, moj jaran, putujem i ja
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Δuo se sa Ifeom, kaΕΎe Jabari, Danska, pecanje, dobra para, cekam teΒ 2
Todo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 35 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/reel/DQfV_CODIPu/?igsh=bGVrOWR1M281eXJ0 Ne znam Ε‘ta nose u tim koferima, ali i Motejunas je sad protiv Asvela uΕ‘ao u halu sa koferom i u papuΔama.Β Β Β
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago JoΕ‘ bolji snimak izbacivanja kaΔketiΔa Β 6 2 2 11
Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dzabari u koferima nosi pare koje je dobio da igra basket ispred zgrade koji trenutno prikazuje. 1
ZvezdaΕ‘96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ahahahaha kako su ih samo izbacili, jaoo kakav divan snimak. Ima li joΕ‘ nekih ovako lepih snimaka gde se ovi ,,divni" momci ovako izbacuju?? πΒ
fedor Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Evo zasto je nastala konfuzija kod njihovog poslednjeg napada i zasto nismo pravili faul 4
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago π€¦π»ββοΈ Β jel ima iko da je video bar nesto pozitivno nocas? Β ili sam usalmjljen Β za mene licno jedna od boljih partija, na zalost tezultat se pamti 1
Recommended Posts