Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nepotrebna reakcija Obradovića ka Dzonsu u trenucima kad je momentum na strani njegove ekipe. Nakon toga, slučajno ili ne, potop. Sterling Braun nije uzeo nijedan šut u 4/4 nakon što je dao 13p u 3/4. Milton na pleju užasna ideja. Ubio je par napada. Prespor a nema šut. Ponovo bez Kalatesa u završnici, koji je najiskusniji i jedini pravi plej. Tako imamo situaciju koja se ponavlja da Vasington, a večeras i Milton, hobluju parket 15 sek svaki napad, bez ikakve ideje i kreacije.
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) U pravu je Željko. Jebali ih telefoni. Edited 1 hour ago by Čvarkov
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 16 minutes ago, Cavani said: Licno mislim da posle ovakvog ponovnog napusavanja igraca nema puno prostora za nazad u smislu odnosa sa igracima, ukoliko Zeljlo ne napravi neki radikalan zaokret u ponasanju. Kada to vec radi mora biti dosledan, posle Barse je rekao kako ima vaznijih stvari od kosarke, a sada im nabacuje sto drndaju telefone u 2025-oj u slobodno vreme. Posle finala u fudbalu svi Argentinci su bili na telefonima neposredno posle meca, pa su tek onda slavili. Jbg takvi su trendovi. Kada smo vec kod poredjenja sa Zvezdom, verovatno nema sujetnijeg i zustrijeg trenera prema igracima od Sase Obradovica iz ranijih dana. Ovog novog su Mike James i ekipa prevaspitala, usao je u neku zen fazu, skapirao trendove, nasao svim igracima ulogu i rezultat je da igraci bukvalno ginu za njega. Nesto slicno bi morao i Zeljko da uradi ukoliko zeli da produzi karijeru, ex sfrj trenerske metode sa treninzima od po 5 sati i vodjenje gvozdenom pesnicom vise ne postoje. Verovatno si u pravu. Opet, zar nije on kritikovan kako je previše dopuštao igračima prethodnih sezona, da nisu imali nikakvu disciplinu i da su pravili incidente? Ja ciljam na to da sportista mora da ima bazično samopoštovanje na terenu, prema igri, saigračima, lopti, timu, klubu, nezavisno od toga ko je trener. Da pobediš protivnika, nebitno šta se dešava u klubu i da li primate plate. To važi i na terenčetu ispred zgrade i u Areni. Kao onaj Teov tajm-aut u reprezentaciji, da se vidi da ti je stalo, da nećeš da izgubiš. Edited 1 hour ago by Barkley#34 Dupliranje 2
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, Dzo23 said: Nepotrebna reakcija Obradovića ka Dzonsu u trenucima kad je momentum na strani njegove ekipe. Covek je u civilu krenuo da se raspravlja sa sudijama Sta je trebalo da u zavrsnici klupa dobije tehnicku? Edited 1 hour ago by VISOKOLETAC 4
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Bobby Shurda said: Meni je stvarno presmešno šta čitam za Obradovića. Krenuo je da se svaljuje sav neuspeh na njega a kada se pogleda celokupan njegov staž dovedena su tri ozbiljna igrača koja su pravila ozbiljnu razliku u svojim timovima na Evropskom nivou (Panter, Ledej i Parker) skoro cela ova okosnica tima je bila efemerna u svojim timovima ili su igrali za timove koji su donji dom EL i opet je sa ovakvim timom bio na korak od plej-ina. Čovek izvlači maksimum iz ovog tima i skoro svi igrači koji su dovedeni igraju na mnogo većem nivou nego pre dolaska, a ko misli da bi ijedan trener u evropi (i šire) bolje vodio ovakav tim je lud. Ja da sam navijač Partizana iskreno bih tražio kompletnu odgovornost i transparentnost svih u klubu jer se bezobrazno podigao standard svega što iziskuje praćenje kluba a tim je realno po kvalitetu u solidnoj stagnaciji. Ja stvarno ne pušim priču da Željko vuče sve konce i da se pita oko svega, pogotovo što se vidi a i zna da je izuzetno staromodan. Šta ovo ispisa Šurda. Krenuo da se svaljuje sav neuspeh na njega, a on svaljuje svu krivicu na igrače. Koje je sam selektirao. Od nule. Tri puta. Ko snosi odgovornost za ovo što gledamo? Igrači i on. Da li uistinu neko snosi odgovornost? Do sad - apsolutno samo igrači. Komentar da izvlači maksimum iz ovog tima je deplasirano i komentarisati. Pa šta je to dovodio i u koga je to ulupao silne milione, ako je ovo njihov maksimum? Svašta. Dabome da nije samo on kriv, ima i do ovih bednika što tapkaju loptu i njihovog pristupa; takođe i do onog pušikuracOstoje; ali hoćemo li nekad pričati o Želimiru Obradoviću kao treneru KKP ili samo kao zlatnoj koki koja izgleda ima više navijača nego klub. Možda je vreme da se prebrojimo. 2
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: hoćemo li nekad pričati o Želimiru Obradoviću kao treneru KKP ili samo kao zlatnoj koki koja izgleda ima više navijača nego klub. Čitamo vala o njemu već godinu i kusur dana, ne znam šta još treba, da ga lično sa ispasanim falusima jurimo pod plaštom sa logom vox92 foruma? 3 minutes ago, Papanikolesku said: Možda je vreme da se prebrojimo. Već duže vreme furaš neke rovove žocovih poklonika i navijača Partizana. Možda je vreme da malo iskuliraš sa nipodaštavanjem neistomišljenika. 1 1
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Papanikolesku said: Šta ovo ispisa Šurda. Krenuo da se svaljuje sav neuspeh na njega, a on svaljuje svu krivicu na igrače. Koje je sam selektirao. Od nule. Tri puta. Ko snosi odgovornost za ovo što gledamo? Igrači i on. Da li uistinu neko snosi odgovornost? Do sad - apsolutno samo igrači. Komentar da izvlači maksimum iz ovog tima je deplasirano i komentarisati. Pa šta je to dovodio i u koga je to ulupao silne milione, ako je ovo njihov maksimum? Svašta. Dabome da nije samo on kriv, ima i do ovih bednika što tapkaju loptu i njihovog pristupa; takođe i do onog pušikuracOstoje; ali hoćemo li nekad pričati o Želimiru Obradoviću kao treneru KKP ili samo kao zlatnoj koki koja izgleda ima više navijača nego klub. Možda je vreme da se prebrojimo. Nisam hteo da kažem da nema odgovornosti nego da nije jedini, evo i sam si napisao kako je sam selektirao ekipu a ja sam upravo i pričao o tome. Valjda postoji neki sportski sektor koji treba da dovodi igrače on može potencijalno da bira između nekog igrača a ja opet kažem da ne postoji transparentnost. On se sam predstavlja kao trener i potencira tu priču a onda se izokola pričaju kako se on pita i razbucava ekipu i igra se GM-a. Pa valjda ima neka hijerarhija u klubu i zašta su neki ljudi iznad njega. Ja opet ponavljam samo da kao navijač bih se tražio transparentnost i da se zna potpuna istina oko sklapanja i funkcionisanje tima a ne ovo rekla-kazala tipično za nase prostore ako već potenciraju na modernizaciji kluba onda neka osim marketinga i navijača malo i sebe modernizuju. Neću više da smaram, znam da sve što se sada piše para oči, iritira pogotovo ako nije iz svog tabora.
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 29 minutes ago, kendrick duckworth said: Čitamo vala o njemu već godinu i kusur dana, ne znam šta još treba, da ga lično sa ispasanim falusima jurimo pod plaštom sa logom vox92 foruma? Već duže vreme furaš neke rovove žocovih poklonika i navijača Partizana. Možda je vreme da malo iskuliraš sa nipodaštavanjem neistomišljenika. Ma jesam li te to trigerovao Keni? Čudno da reaguješ samo na jednu stranu, a kad je lov na veštice, ostaješ nem. Elem, ništa zato; 11 minutes ago, Bobby Shurda said: Nisam hteo da kažem da nema odgovornosti nego da nije jedini, evo i sam si napisao kako je sam selektirao ekipu a ja sam upravo i pričao o tome. Valjda postoji neki sportski sektor koji treba da dovodi igrače on može potencijalno da bira između nekog igrača a ja opet kažem da ne postoji transparentnost. On se sam predstavlja kao trener i potencira tu priču a onda se izokola pričaju kako se on pita i razbucava ekipu i igra se GM-a. Pa valjda ima neka hijerarhija u klubu i zašta su neki ljudi iznad njega. Ja opet ponavljam samo da kao navijač bih se tražio transparentnost i da se zna potpuna istina oko sklapanja i funkcionisanje tima a ne ovo rekla-kazala tipično za nase prostore ako već potenciraju na modernizaciji kluba onda neka osim marketinga i navijača malo i sebe modernizuju. Nije jedini, već smo to apsolvirali. Ali je jedini koji je aboliran od svega što (ne)napravi. Pritom, ne mislim na kritike tu i tamo ponekog navijača, već ne snosi nikakvu odgovornost za svoj rad, kao trener. Kakva hijerarhija, Želimir je sve i svja, niko mu se ne meša u posao, a i da pokuša- ovaj to ne bi dozvolio. Ne znam kako zamišljaš da trenutno funkcionišu stvari u Partizanu, on je i trener i sportski sektor i tata i mama. 11 minutes ago, Bobby Shurda said: Neću više da smaram, znam da sve što se sada piše para oči, iritira pogotovo ako nije iz svog tabora. Zapravo, izgleda da neke kolege iritiraju upisi suprotnog tabora koje čak i ni ne mirišu na provokaciju, ali vidiš da ih iritiraju i moji, pa koga boli k. Svako je slobodan da iznese svoju perspektivu, i viđenje, kome smeta - nek pravi svoju privatnu temu. Edited 1 hour ago by Papanikolesku
Bobby Shurda Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 11 minutes ago, Papanikolesku said: Kakva hijerarhija, Želimir je sve i svja, niko mu se ne meša u posao, a i da pokuša- ovaj to ne bi dozvolio. Ne znam kako zamišljaš da trenutno funkcionišu stvari u Partizanu, on je i trener i sportski sektor i tata i mama. Ja ne zamišljam nego postavljam retoričko pitanje na osnovu ponuđenih činjenica širokim masama. A ti daješ odgovore na osnovu zamisli a ne validnih dokaza.
Papanikolesku Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 1 minute ago, Bobby Shurda said: Ja ne zamišljam nego postavljam retoričko pitanje na osnovu ponuđenih činjenica širokim masama. A ti daješ odgovore na osnovu zamisli a ne validnih dokaza. Kakve validne dokaze očekuješ da ti predstavim u pisanoj formi jednog foruma? Koje su to ponuđene činjenice, kako si ih klasifikovao? Ne pušiš priču da Želimir vuče konce, pogotovo ako se vidi i zna da je izuzetno staromodan?
mipivi Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago (edited) Ja sam igrao 1 Dobar predlog vam je uek iz partizana u propas. Dobra kvota. Toliko Btw stae ono sa tyrikom, pivo ispred zadruge, ono kad te ortak bruka u drustvo, ja kad ocu objasnim zelimiru stae basket. Stae ono? Koie ono qrac? Aj bez zaebancie, treneru koja tie ovo diskoteka. Smesno jbt. Strogoco moja. Opasna. Smesno Edited 6 minutes ago by mipivi
Wingwalker Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago (edited) ... Edited 7 minutes ago by Wingwalker
mipivi Posted just now Posted just now 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Moze i meni ban? Ne moze 🙂 Sedi desi. Jbg partizan. Morase trpi 🙂
Recommended Posts