Jump to content

𝑫𝒆𝒄𝒊𝒎𝒂 - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Coz29 said:

Odmah bih potpisao da budemo zadnji na tabeli u EL, samo da Željko sazove jednu konferenciju, i oplete po svima koji su zaslužili.

Bio bi red da jednom u zivotu oplete i po sebi malo.

• Like 6
  • Thanks 1
  • WOW 1
  • Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Kad se steknu uslovi za sportska nadmetanja bavićemo se rezultatima, do tada samo još jače pumpanje, podrška studentima, Štimari, Hrki i svima koji doprinose da ovo govno što pre crkne od zlobe ili završi tamo gdje treba da završi.

Ni uz najbolju volju ne mogu da prihvatim aboliranje igrača i stručnog štaba od povremenog padanja u malodušnost ili bolekurciju, zato što su druge stvari urgentne. Nije jedno vezano sa drugim. 

• Like 3
Posted (edited)
16 minutes ago, Four Elements said:

Bio bi red da jednom u zivotu oplete i po sebi malo.

Jos jedan dobronamerni komsija da nam ukaze na greske naseg trenera 🙂.

Daleko od toga da je savrsen i bez mana, ali je bez premca najbolje resenje koje mozemo da zamislimo na toj poziciji. 

Isto tako se nadam da vi necete celavog terati sa klupe posle neke losije serije, koja ce se neminovno desiti, kao i svim ekipama u ovoj izjednacenoj ligi. Isto tako, ne mogu da zamislim boljeg coveka za tu pociju od njega.

Edited by TripleJ
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Barkley#34 said:

Ni uz najbolju volju ne mogu da prihvatim aboliranje igrača i stručnog štaba od povremenog padanja u malodušnost ili bolekurciju, zato što su druge stvari urgentne. Nije jedno vezano sa drugim. 

Vjerovatno ne, mada bih volio da osvane dan da nam jaja nisu u procjepu pa da budem siguran u to. 

Ako me je život pod žvalavim ičemu naučio to je da ništa ne mora da bude paranoja i da je sve moguće.

Posted

I da je vezano, ako ljudi mogu da ih podrĹľe uz konstantnu borbu protiv reĹľima i odvajanje za ulaznice, i oni treba da budu na nivou, bez obzira na sve okolnosti.

Uostalom, kako Bonga moĹľe?

• Like 1
Posted

Dzabari Parker je potresen represijom nad omladinom Srbije, on svoju platu celu daje studentima zato I ide busom, zato i nosi cipele iz 87-me na trenerke...

• Ha-ha 7
Posted

Ne secam se kad je Partizan ovoliko bio potcenjen po kladionicama kao sutra, kvota 4,70?! Sto je najgore Olimpijakos uopste ne igra dobro u zadnje vreme, Furnije se raspada a i Vezenkov ne blista, Dorsi ih je vadio neke prosle meceve. Ne bih ja bacao nijednu utakmicu u Evroligi unapred bez obzira sa kim se igra i gde.

Posted

Ja bih se najiskrenije iznenadio da je jabari neprofesionala sto se tice treninga

asocijalan da

cudan da

tezak za uklapanje u drustvo da

ne rade ga navijaci da

ne radi ga lozenje saigraca da

Ali neprofesionalan stvarno bih se iznenadio

• Like 1
Posted
9 minutes ago, La mano de Dios said:

Ne secam se kad je Partizan ovoliko bio potcenjen po kladionicama kao sutra, kvota 4,70?! Sto je najgore Olimpijakos uopste ne igra dobro u zadnje vreme, Furnije se raspada a i Vezenkov ne blista, Dorsi ih je vadio neke prosle meceve. Ne bih ja bacao nijednu utakmicu u Evroligi unapred bez obzira sa kim se igra i gde.

Na nas protiv Fenera je bila 5,20

Posted
3 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ja bih se najiskrenije iznenadio da je jabari neprofesionala sto se tice treninga

asocijalan da

cudan da

ne rade ga navijaci da

Šćepan optimista na forumu.

Šćepan in RL:

scepan-scekic.gif.ec016d8777d3c45f309ae877ac9c17e5.gif

• Ha-ha 4
Posted
13 minutes ago, Barkley#34 said:

I da je vezano, ako ljudi mogu da ih podrĹľe uz konstantnu borbu protiv reĹľima i odvajanje za ulaznice, i oni treba da budu na nivou, bez obzira na sve okolnosti.

Uostalom, kako Bonga moĹľe?

Ma ne aboliram ih uopšte, kao što si rekao jedno nije vezano s drugim. Ipak biram da podržim klub u ovoj situaciji makar to bilo i samo zato što se žgadija okomila na njega i da nema ništa drugo. A ima.

Posted
13 minutes ago, ScepanScekicSto said:

asocijalan da

cudan da

ne rade ga navijaci da

Bukvalno, poslednji u ovoj ekipi za kojeg bi rekao da je neprofesionalan sto se toga tice. To sto je ovako flegma to je druga stvar, Kaminskog je isti takav utisak odavao ali to su igraci koji su max profesionalni i posveceni, da nisu ne bi nikad napravili u Nba to sto jesu.

Posted
9 minutes ago, Papanikolesku said:

Ajde da vidim da puste startnu četvorku u sred sezone, u kakvoj god da je formi u ovom momentu. Ajde, budite imbecili, ogadite mi sve. 

Pušćaj ga!

• Ha-ha 4
Posted
26 minutes ago, Papanikolesku said:

Ajde da vidim da puste startnu četvorku u sred sezone, u kakvoj god da je formi u ovom momentu. Ajde, budite imbecili, ogadite mi sve. 

Covek je totalni minus, čak da je i napadacki dobar, njega konstantno pikaju defanzivno, ne može ga Željko nikako sakriti.

Ne vredi u kkp dovoditi tanke defanzivce, postanu još gori nego pre, zato bi nama bolje legao i Dzon Braun nego Parker.

Posted
46 minutes ago, Tex_Willer said:

Covek je totalni minus, čak da je i napadacki dobar, njega konstantno pikaju defanzivno, ne može ga Željko nikako sakriti.

Ne vredi u kkp dovoditi tanke defanzivce, postanu još gori nego pre, zato bi nama bolje legao i Dzon Braun nego Parker.

Ma kažem, kakav god da je, kakvo puštanje u sred sezone igrača, pa još projektovanu startnu četvorku. Birao si ga, selektirao, skautovao, sad lepo živi s tim, i izvuci šta se može izvući. Pa oni ne mogu da zatvore roster 5 meseci već, sad još treba da traže još jednog, dočekali bi ga na kukovdan. 

Svakako, nadam se da je zatvorena ova priča i da će se fokus prebaciti na dovođenje igrača tamo gde je neophodno - kao i na samu košarku, koju igramo užasno. 

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, La mano de Dios said:

Ne zajebavaj. Ni obrise nemamo tima koji bi bilo koga dobio u gostima a kamoli u Pireju. 15+ lagano za njih.

Edited by Jakob Aman
Posted

Gde ima dima ima i vatre. Ne sumnjam da ce Parker biti uskoro bivsi ako ovako nastavi. Mnogo veci problem imamo na bekovima. Dujan i Sejk nisu plejevi, a sa covekom od 36 godina nikako ne mozes da ispratis ambicije koje si zacrtao.

Posted
19 minutes ago, Jakob Aman said:

Gde ima dima ima i vatre. Ne sumnjam da ce Parker biti uskoro bivsi ako ovako nastavi. Mnogo veci problem imamo na bekovima. Dujan i Sejk nisu plejevi, a sa covekom od 36 godina nikako ne mozes da ispratis ambicije koje si zacrtao.

Samo smanjiš ambicije, ko što su u Temerinu opštinskom odlukom rešili problem arsena u vodi...

Sve je lako rešivo, samo treba biti kreativan u državi kojom ćacad vlada