Jump to content

Recommended Posts

Posted

膶ovek je do拧ao na pripreme potpuno nespreman. Kre膰e se kao invalid i 拧to je najgore, ne vidim napredak.

Ne mogu da verujem da jebena Elpa 拧titi i ovakvo pona拧anje.聽

Posted

On ako ode po cenu da kkp I 30% placa to su odli膷ne vesti, ne mogu mlohavi igraci igrati u kkp I to je to.

聽聽

Prvo po pravilu to su igra膷i koji I van utakmica i kosarke su solidne flegme i 膷ak sva buka i naboj ih gu拧e.

Drugi problem je 沤eljko, Tajrik upravo zbog ove 2 膷injenice i igra iznad o膷ekivanja, ali za tipove kao Jabari 沤eljko je lo拧.

Nkamua nije neki top igra膷, ali je fino telo za 4, ima ok energiju i defanzivno je dobar, verujem da njega mo啪emo dovesti uz odgovaraju膰e obestecenje, a Parker ako ide i po cenu na拧eg pla膰anja dobar novac se osloba膽a.

Sto se tice Efesa, ta膷no je da su na 4 popunjeni na papiru, ali Smits je otanjio, dok Osmani i na 5 krpi cesto( oni su unutra bas osakaceni).

• Like 1
Posted (edited)
8 minutes ago, dekifisher said:

膶ovek je do拧ao na pripreme potpuno nespreman.

Na njega je mislio 沤oc sa tom izjavom od pre par nedelja?

Edited by JPM
Posted

D啪abari ne膰e proigrati i ta膷ka. Tako da... sre膰an mu put i sve najbolje u 啪ivotu.

Eh, da smo i Brendona odjavili na vreme pro拧le godine...

E sad, 拧to niko ne膰e do膰i da ga menja... Majk, vrati se sve ti je opro拧teno sve nam oprosti.

Posted
2 minutes ago, Goofy said:

E sad, 拧to niko ne膰e do膰i da ga menja... Majk, vrati se sve ti je opro拧teno sve nam oprosti.

Mozda cete sa delom tih para dovesti pleja a za ostatak pronaci neku cetvorku.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, suptil said:

Mozda cete sa delom tih para dovesti pleja a za ostatak pronaci neku cetvorku.

On ako ode sigurno ne膰e novi klub preuzeti ceo ugovor, ali mogu膰e je da 膰e deo novca ostati i za pleja.

Posted

Nece Jabari nidje. Nego, mene vise brine ovaj nivo depresije medju ljudima, a tek je 20 % utakmica odigrano, pri tom, bolje stojimo i izgledamo nego li prosle godine u isto vreme (dobro, ne puno bolje 馃檪聽).

Standardno teranje Zeljka i po nekog igraca.聽Kapiram da vecini ne prija trenutni komsijski rezultat, ali ko god da se ravna samo prema njima treba da shvati da mi ovde igramo ligu, i聽 da se borimo sa jos 18 ekipa pride, i da nam je cilj kako god znamo i umemo da se dogegamo do nekih top 10 na kraju, inace ce ovo biti zasigurno sezona najveceg razocarenja.

Dalje od tog pokusaja ulaska u play off kroz play inn je sve cista navijacka fantazija.聽

• Like 2
Posted
45 minutes ago, Tex_Willer said:

On ako ode po cenu da kkp I 30% placa to su odli膷ne vesti, ne mogu mlohavi igraci igrati u kkp I to je to.

聽聽

Prvo po pravilu to su igra膷i koji I van utakmica i kosarke su solidne flegme i 膷ak sva buka i naboj ih gu拧e.

Drugi problem je 沤eljko, Tajrik upravo zbog ove 2 膷injenice i igra iznad o膷ekivanja, ali za tipove kao Jabari 沤eljko je lo拧.

Nkamua nije neki top igra膷, ali je fino telo za 4, ima ok energiju i defanzivno je dobar, verujem da njega mo啪emo dovesti uz odgovaraju膰e obestecenje, a Parker ako ide i po cenu na拧eg pla膰anja dobar novac se osloba膽a.

Sto se tice Efesa, ta膷no je da su na 4 popunjeni na papiru, ali Smits je otanjio, dok Osmani i na 5 krpi cesto( oni su unutra bas osakaceni).

Nkamua se meni licno mnogo vise svidja od Murinena npr (kada vec pricamo o Fincima). Pritom mislim da on neke minute igra i peticu u Varezeu i bas je fizicki top (i jak i atletican).

Posted
16 minutes ago, m0k1 said:

Nkamua se meni licno mnogo vise svidja od Murinena npr (kada vec pricamo o Fincima). Pritom mislim da on neke minute igra i peticu u Varezeu i bas je fizicki top (i jak i atletican).

Jason Burnel je isto zanimljiv iz Italije.

Ma da Nkamua je ba拧 fizi膷ki top i izgra膽en je igrac, a pritom gladan je uspeha i relativno mlad.

Posted
2 hours ago, kendrick duckworth said:

Meni ba拧 nerealno zvu膷i to za Efes, imaju ve膰 艩mitsa i Osmanija, Poarje 膰e se vratiti od nove godine valjda, njima treba neka petica, iako bi moglo tu da se kombinuje verovatno.

A i generalno mi je nerealno da se rastajemo sa D啪abalebarijem.聽

1 hour ago, Tex_Willer said:

聽聽

Smits je malo u drugom planu kod Kokoskova. Mozda je neka trampa u pitanju. Smits kod vas, a Dzabari u Efes.

Posted
7 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Smits je malo u drugom planu kod Kokoskova. Mozda je neka trampa u pitanju. Smits kod vas, a Dzabari u Efes.

Uvali膰e nam Kaia, da imamo triling 膼onasa

• Ha-ha 1
Posted

Dok se ne doka啪e druga膷ije moj stav je da radi spin ma拧ina samo tako.聽

Jedino u 拧ta vjerujem od pri膷a je da je klub pod ogromnim pritiskom, naro膷ito Ostoja (ko ga jebe), svi znamo zbog 膷ega i da bot ma拧ina radi punom parom. Zavr膰u se slavine, ucjenjuje se na razne na膷ine i nije nimalo ru啪i膷asto. Sve 拧to klub ima trenutno smo mi sami i sve sportsko pada u drugi plan a podr拧ka mora biti nikad ve膰a. Ako smo spremni da podr啪imo studentsku listu na blanko papir i bez uslova onda isto tako treba da podr啪imo 沤eljka i klub i da ne padamo pod uticaj ma拧inerije iz predsjedni拧tva.聽

Kad se steknu uslovi za sportska nadmetanja bavi膰emo se rezultatima, do tada samo jo拧 ja膷e pumpanje, podr拧ka studentima, 艩timari, Hrki i svima koji doprinose da ovo govno 拧to pre crkne od zlobe ili zavr拧i tamo gdje treba da zavr拧i.

Saberite se.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted
4 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Dok se ne doka啪e druga膷ije moj stav je da radi spin ma拧ina samo tako.聽

Jedino u 拧ta vjerujem od pri膷a je da je klub pod ogromnim pritiskom, naro膷ito Ostoja (ko ga jebe), svi znamo zbog 膷ega i da bot ma拧ina radi punom parom. Zavr膰u se slavine, ucjenjuje se na razne na膷ine i nije nimalo ru啪i膷asto. Sve 拧to klub ima trenutno smo mi sami i sve sportsko pada u drugi plan a podr拧ka mora biti nikad ve膰a. Ako smo spremni da podr啪imo studentsku listu na blanko papir i bez uslova onda isto tako treba da podr啪imo 沤eljka i klub i da ne padamo pod uticaj ma拧inerije iz predsjedni拧tva.聽

Kad se steknu uslovi za sportska nadmetanja bavi膰emo se rezultatima, do tada samo jo拧 ja膷e pumpanje, podr拧ka studentima, 艩timari, Hrki i svima koji doprinose da ovo govno 拧to pre crkne od zlobe ili zavr拧i tamo gdje treba da zavr拧i.

Saberite se.

A za拧to sad nema uslova za sportsko nadmetanje?

Posted

Odmah bih potpisao da budemo zadnji na tabeli u EL, samo da 沤eljko sazove jednu konferenciju, i oplete po svima koji su zaslu啪ili.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Coz29 said:

Odmah bih potpisao da budemo zadnji na tabeli u EL, samo da 沤eljko sazove jednu konferenciju, i oplete po svima koji su zaslu啪ili.

A ko je zasluzio?

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Luchifer89 said:

Navodno se popi膷ka拧e kapiten i 膼abula, al niste od mene 膷uli..聽

Od svadje se razboleli i istegli ledja, rispektivli.

Mozda su onda "samo" na hladjenju ove nedelje, a nece niko biti pusten nigde da predje.

Znam da je JP rak rana za sada, ali zao bi mi bilo da ode. A onda cu da 拧izim kad zbog njega primimo 96. Bolestan sam.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Od svadje se razboleli i istegli ledja, rispektivli.

Mozda su onda "samo" na hladjenju ove nedelje, a nece niko biti pusten nigde da predje.

Znam da je JP rak rana za sada, ali zao bi mi bilo da ode. A onda cu da 拧izim kad zbog njega primimo 96. Bolestan sam.

Ja sam takvog stava bio za 艩abaza kod nas, razumem te. Uvek postoji mala nada da 膰e se razigrati u napadu i krenuti da trpa, a u realnosti samo 拧tete i ne膰e da budu tu.