YAO Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ako je istina onda je to Parkerov zahtev,nema sanse da bi Partizan isplatio i njega i Ifea i reko im ne racunamo na tebe.
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma ajde sa Kkp gostuje Grcima i sad odjednom ovo sa acca sa 20 followersa... 1
Igor_ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 11/1/2025 at 12:05 AM, Igor_ said: Dzabari zreo za Kinuπ Tad sam cuo da je Dzabariju receno da moze da ide ako nadje klub. Iskreno nisam verovao u to, kazu da vec ima spremna zamena ako ga uvale nekome.Β
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, ScepanScekicSto said: Telesport demantovao Jbg 1 1
kendrick duckworth Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Au Ε‘ta nam rade na 3-5. Ε ta bi bilo da odemo na 10-5...
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, kendrick duckworth said: Au Ε‘ta nam rade na 3-5. Ε ta bi bilo da odemo na 10-5... Β SaznaΔemo π 1 3 6 1
Plant Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 28 minutes ago, kendrick duckworth said: Au Ε‘ta nam rade na 3-5. Ε ta bi bilo da odemo na 10-5... Β Bezobrazluk stvarno ... btw, ko vas to minira ?
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Plant said: Β Bezobrazluk stvarno ... btw, ko vas to minira ? MoΕΎda je vlada MoΕΎda su srbi MoΕΎda masoni... 1 1
Plant Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Luchifer89 said: MoΕΎda je vlada MoΕΎda su srbi MoΕΎda masoni... Β Bice da je ovo drugo, oni uvek sve sjebu. PS Nije daleko od istine
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vidim da ljudi svaΕ‘ta lupaju ali ja bih stvarno napravio rokadu Parker - Shorts. 1 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je samo smesno sto bas sad izlazi info od nekog grckog novinara da je Parker na izlaznim vratima bas pred gostovanje Grckom klubu. Jes da izgleda lose ali ne verujem da Zeljko bas sad da sece preko kolena.
Elevator Operater Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) 57 minutes ago, Don Dusko said: Meni je samo smesno sto bas sad izlazi info od nekog grckog novinara da je Parker na izlaznim vratima bas pred gostovanje Grckom klubu. Jes da izgleda lose ali ne verujem da Zeljko bas sad da sece preko kolena. Β Prvo - Ε½eljko nece sigurno da seΔe ovako rano svoje najveΔe i najskuplje pojaΔanje i u produzetku, ugled kluba (koji mamojeb bi posle toga ΕΎeleo da doΔe ikada viΕ‘e kod nas i potencijalno naruΕ‘ava svoju cenu ako ispada da je svaki top igraΔ scapegoat fair game - iako dΕΎabula legit jeste drugi najveΔi problem, posle povrede Karlika). Β Drugo - Ε‘'a se Olimpijakos usro? Zar nas nisu videli na Ε‘ta liΔimo? Nema potrebe za iz Δije kuhinje rubriku. π₯ Edited 42 minutes ago by Elevator Operater 1
Knipex Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Vidim da ljudi svaΕ‘ta lupaju ali ja bih stvarno napravio rokadu Parker - Shorts. Nisam siguran kako bi se shorts snaΕ‘ao u reketu na poziciji 4Β Β Ε alu na stranu, lepo bi vam legao kao dodatak. Nama nisu hteli da ga daju na pozajmicu, Ε‘ta se promenilo u meΔuvremenu ne znam. Njima bi Lesor trebao da se vrati za nekih nedelju dana, ako i dalje stoji ono Ε‘to je Ataman izjavio pre desetak dana. Kontam da bi onda Osetkovski uzeo najviΕ‘e minuta na Δetvorci.
Elevator Operater Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) Β @Knipex Ne bi bilo to to. Opet bi bila rupcaga na 4 kao prosle sezone. Jedina sansa da vaskrsnemo je da se Dzabula pronadje (i dovede pleeeej). Β Svaka druga varijanta (on ode ili ostane ovakav) - nas brod tone. Β Β Β Β 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: Bez vanje i jabaria u atini Β Angazovati detektiva da otkrije kojim vesticarenjem se bave u komsiluku. Onako sakati deru po EL kao da su 2004 Pistonsi, ne ide to bez da nekom crnom magijom ne crpe nesto od nas. Njihov uzlet i nas stemopizd su poceli u identicno vreme π€π Β Spoiler Β Β Β Β Sve ovo toliko ide u kurac da ce cak i crveno beli deda mraz poceti da pogaΔa ishode. Edited 18 minutes ago by Elevator Operater 1
Coz29 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Bez Vanje i Jabarija mislim da cemo odigrati najbolji mec, da li ce biti dovoljno za pobedu, mislim da nece, ali cemo delovati dobro.
kendrick duckworth Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Izgleda da su u Dubaiju angaΕΎovali onog kuvara is NiΕ‘a pre desetak godina. 1
Don Dusko Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) Svakako je ovo sa Parkerom zanimljivo.Sad vidim bolestan je. Β Edited 4 minutes ago by Don Dusko
ScepanScekicSto Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago https://www.instagram.com/reel/DQtj9LaDXSs/?igsh=OHdldDE5YjE2azNo Β zeljko o igracima Β ko zna malo o neverbalnoj konverzaciji, moze videti sta zeljko misli o Jabariu
Papanikolesku Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago MoΕΎemo li mi nekad pobediti u gostima neku jaΔu ekipu i zaΕ‘to ne π«
Elevator Operater Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago @ScepanScekicSto Β Njegova neverbalna komunikacija od kzs posle gostovanja Pariza kaze da nema ideje i da nije daleko da dogne ruke. Od tada konstantno utucen i bez energije.
Recommended Posts