Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako je istina onda je to Parkerov zahtev,nema sanse da bi Partizan isplatio i njega i Ifea i reko im ne racunamo na tebe.

Posted
On 11/1/2025 at 12:05 AM, Igor_ said:

Dzabari zreo za Kinu😁

Tad sam cuo da je Dzabariju receno da moze da ide ako nadje klub. Iskreno nisam verovao u to, kazu da vec ima spremna zamena ako ga uvale nekome.Β 

Posted
28 minutes ago, kendrick duckworth said:

Au Ε‘ta nam rade na 3-5. Ε ta bi bilo da odemo na 10-5...

Β 

Bezobrazluk stvarno ... btw, ko vas to minira ?

Posted
4 minutes ago, Luchifer89 said:

MoΕΎda je vlada

MoΕΎda su srbi

MoΕΎda masoni...

Β 

Bice da je ovo drugo, oni uvek sve sjebu.

PS

Nije daleko od istine

Posted

Meni je samo smesno sto bas sad izlazi info od nekog grckog novinara da je Parker na izlaznim vratima bas pred gostovanje Grckom klubu.

Jes da izgleda lose ali ne verujem da Zeljko bas sad da sece preko kolena.

Posted (edited)
57 minutes ago, Don Dusko said:

Meni je samo smesno sto bas sad izlazi info od nekog grckog novinara da je Parker na izlaznim vratima bas pred gostovanje Grckom klubu.

Jes da izgleda lose ali ne verujem da Zeljko bas sad da sece preko kolena.

Β 

Prvo - Ε½eljko nece sigurno da seče ovako rano svoje najveΔ‡e i najskuplje pojačanje i u produzetku, ugled kluba (koji mamojeb bi posle toga ΕΎeleo da doΔ‘e ikada viΕ‘e kod nas i potencijalno naruΕ‘ava svoju cenu ako ispada da je svaki top igrač scapegoat fair game - iako dΕΎabula legit jeste drugi najveΔ‡i problem, posle povrede Karlika).

Β 

Drugo - Ε‘'a se Olimpijakos usro? Zar nas nisu videli na Ε‘ta ličimo? Nema potrebe za iz čije kuhinje rubriku. πŸ˜₯

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Vidim da ljudi svaΕ‘ta lupaju ali ja bih stvarno napravio rokadu Parker - Shorts.

Nisam siguran kako bi se shorts snaΕ‘ao u reketu na poziciji 4Β :default_coffee:

Β 

Ε alu na stranu, lepo bi vam legao kao dodatak. Nama nisu hteli da ga daju na pozajmicu, Ε‘ta se promenilo u meΔ‘uvremenu ne znam. Njima bi Lesor trebao da se vrati za nekih nedelju dana, ako i dalje stoji ono Ε‘to je Ataman izjavio pre desetak dana. Kontam da bi onda Osetkovski uzeo najviΕ‘e minuta na četvorci.

Posted (edited)

Β 

@Knipex

Ne bi bilo to to. Opet bi bila rupcaga na 4 kao prosle sezone. Jedina sansa da vaskrsnemo je da se Dzabula pronadje (i dovede pleeeej).

Β 

Svaka druga varijanta (on ode ili ostane ovakav) - nas brod tone.

Β 

Β 

Β 

Β 

7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Bez vanje i jabaria u atini

Β 

Angazovati detektiva da otkrije kojim vesticarenjem se bave u komsiluku. Onako sakati deru po EL kao da su 2004 Pistonsi, ne ide to bez da nekom crnom magijom ne crpe nesto od nas. Njihov uzlet i nas stemopizd su poceli u identicno vreme πŸ€”πŸ˜’

Β 

Spoiler

images?q=tbn:ANd9GcTG0jXwQUZYQpXHDywnjlx

Β 

Β 

Β 

Β 

Sve ovo toliko ide u kurac da ce cak i crveno beli deda mraz poceti da pogaΔ‘a ishode.

Edited by Elevator Operater
  • Ha-ha 1
Posted

Bez Vanje i Jabarija mislim da cemo odigrati najbolji mec, da li ce biti dovoljno za pobedu, mislim da nece, ali cemo delovati dobro.