Wingwalker Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 24 minutes ago, Knipex said: Β I na svu muku posle ovakvog poraza prvo pitanje postavlja Rajko a drugo Rada Takva tura...:) Β Kako nikad niko drugi ne bude brΕΎi ili tu ide protekcija na godinu proizvodnje?
kendrick duckworth Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Prvi sednu na slobodno mesto, u skladu sa godinama.Β 3
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 27 minutes ago, Knipex said: I na svu muku posle ovakvog poraza prvo pitanje postavlja Rajko a drugo Rada Β Ε½ocu verovatno veΔi bedak kad skonta da sad mora na konferenciju za novinare nakon ovakvog poraza. Kao kazna... 1
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Inace video sam klip gde je Jabari posle tekme napustio arenu sa 2 kofera π
ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Inace video sam klip gde je Jabari posle tekme napustio arenu sa 2 kofera π https://www.instagram.com/reel/DQfV_CODIPu/?igsh=bGVrOWR1M281eXJ0
odupri se ludilu Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ma odliΔnu utakmicu smo odigrali. Jbg, Δopavi smo bez pleja. Sve je poremeΔeno i kaskamo zbog toga. Kratka rotacija ubija a nedostatak igraΔa na poziciji pleja smanjuje opcije i poveΔava umor kako se utakmica blizi kraju. Duga je sezona, posloΕΎiΔemo se. 4
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, kendrick duckworth said: Kao npr. ovaj, odmoran igraΔ, bez akumulirane niti ovoveΔernje potroΕ‘nje... Β Β Takva stvina a ovako mekan potez.Pa ukucaj to bre loptu i igraca.
Alek The Great Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne znam da li je realno da se prave neki planovi sad kada igramo bez Karlika i sa ovakvim Kalatesom. Ali ako do NG ne budemo bili na 10-9 tesko cemo ugrabiti i taj plejin.Β
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 13 minutes ago, DameTime said: Β Nije samo fokus u pitanju, iako ima i toga kao posledice, nego energija, fiziΔka izdrΕΎljivost itd. Na skraΔenu rotaciju, Ε‘to povredama, Ε‘to trenerskom odlukom. Β Meni je to viΕ‘e pokazatelj koliko koΕ‘arka sve viΕ‘e postaje fizikalna, pa Δak i u EL koja nije najjaΔe koΕ‘arkaΕ‘ko takmiΔenje na svetu, tebi se protivnik vrati u utakmicu sa dve trojke. A ti si za 6 pts poena riljao tri minuta. To posle utiΔe i na mentalni deo momentuma, naravno. SlaΕΎem se. Jbg, naΕ‘ problem je Ε‘to smo uvek ona strana koja rilja a neko drugi to lagano stigne. Sve ovo je jako bolno i frustrirajuΔe ali bilo je dosta dobrih stvari. Samo ih treba ponavljati. 1
kojihit Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 9 hours ago, kojihit said: Gubimo ovo ali bice bolje Β Jbg, ali znam znanje i kad valja i kad ne Β I bice bolje, verujte 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago LonΔar imao pametnu izjavu veΔeras. KaΕΎe gledaΕ‘ Partizan, mnogo su bolji, kontroliΕ‘u utakmicu, dominiraju, a onda pogledaΕ‘ semafor i to bude samo 5-6 razlike.
ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Gb92 said: Dje ode jabari? put putuje, moj jaran, putujem i ja
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Δuo se sa Ifeom, kaΕΎe Jabari, Danska, pecanje, dobra para, cekam teΒ 4
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Spoiler Β Edited 13 hours ago by Don Dusko
Todo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 35 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/reel/DQfV_CODIPu/?igsh=bGVrOWR1M281eXJ0 Ne znam Ε‘ta nose u tim koferima, ali i Motejunas je sad protiv Asvela uΕ‘ao u halu sa koferom i u papuΔama.Β Β Β
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago JoΕ‘ bolji snimak izbacivanja kaΔketiΔa Β 8 4 2 17
Jakob Aman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Dzabari u koferima nosi pare koje je dobio da igra basket ispred zgrade koji trenutno prikazuje. 1
ZvezdaΕ‘96 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ahahahaha kako su ih samo izbacili, jaoo kakav divan snimak. Ima li joΕ‘ nekih ovako lepih snimaka gde se ovi ,,divni" momci ovako izbacuju?? πΒ 1
fedor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Evo zasto je nastala konfuzija kod njihovog poslednjeg napada i zasto nismo pravili faul 4
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago π€¦π»ββοΈ Β jel ima iko da je video bar nesto pozitivno nocas? Β ili sam usalmjljen Β za mene licno jedna od boljih partija, na zalost tezultat se pamti 3
Recommended Posts