PatrickStar Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Samo još više voleti Partizan. Nikad i nije bilo lako! Edited 12 hours ago by PatrickStar Duplirano. 2 4 2
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Fizicki mi nije dobro. Barsa je objektivno odigrala slabu utakmicu, mi sa energijom na max i opet nije bilo dovoljno, jer gluposti koje pravimo su za izucavanja. Ova trojka na kraju... zakucan ekser bas duboko. Luzeri ostaju luzeri. 1
Papanikolesku Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Treba napraviti pauzu od ovog kluba, mora se doći u stanje da ti je svejedno šta se dešava. Ovako nema smisla da klub utiče na zdravlje u ovoj meri. Bukvalno mi nije dobro. 8
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Steta... bas steta ali mnogo ali mnogo bolje izgledate bez Jabarija u svakom smislu
Shonewizard Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Papanikolesku said: Treba napraviti pauzu od ovog kluba, mora se doći u stanje da ti je svejedno šta se dešava. Ovako nema smisla da klub utiče na zdravlje u ovoj meri. Bukvalno mi nije dobro. Potpisujem. 2
kendrick duckworth Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, Eddard said: Ni pumpanja ni pobede, duplo golo. Terajte se u kurac. Bilo je i pumpanja a i izbacivanja ćacadi sa tribina. 4 1 8 1
Grobarcina1992 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mene mozak boli od ovog kluba neverovatno.....
jedibojan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Shonewizard said: Potpisujem. I pecatiram... 1
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago bukvalno sam na ivici suza i nerava... zasto smo ovako prokleti.. i koji kurac meni sve ovo u zivotu treba 2
Ljusha Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Čamac,pecanje..rakijica. Ovako više ne ide,majke mi 😮💨 Edited 12 hours ago by Ljusha 2
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Iskreno stvarno za nepoverovati ja bih otisao u crkvu da se pomolim.Btw bio sam ubedjen da cete dobiti al kad sam video rezlutat jbt. A za Parkera ako nije neka povreda onda ovo disciplinovanje najskupljeg igraca moze imati 2 ishoda ili ce shvatiti dobro i potruditi se ili ce potpuno potonuti. Edited 12 hours ago by Don Dusko 1
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, kendrick duckworth said: Bilo je i pumpanja a i izbacivanja ćacadi sa tribina. 9 5 15
Jeremija123 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zašto vam Parker nije igrao, da li je bio uopšte u 12?
Son_of_a_gun Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Rekao sam da neću reći ni riječ, i neću. Borili smo se svih 40 minuta, mnogo puta nismo imali sreće, na kraju je ponestalo snage jer rotacija. Ostoja muni keš, dovedi krštenog pleja i, uz povratak Miltona, da konačno igramo ravnopravno. Nemam šta da zamjerim ovaj put, nek se svaki put bore ovako i biće dobro, ova ekipa još nije rekla svoje, ni blizu. @Barkley#34 ovaj poraz ide tebi na dušu u mom tefteru, ne postoji razlika na kojoj na pet minuta do kraja reći dobijamo ovo, ni na +30 a kamoli na egalu. Iskusan si Grobar nemoj da ti se dešavaju više ovakvi propusti. 🫶 4 1
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nije toliki problem Klajburnova trojka tu nista nije do vas. To se ne brani. Ali polaganje Sterlinga, pa i to se desi. Al brate da iznesu loptu do vaseg kosa uz 3-4 dodavanja bez da se faul napravi, jebo vas otac ludi Postajem team Keni i ekipa sto brane Zeljka, on je ovde nemocan ako profi igrac iste sekunde posle Sterlingovog promasaja ne udara po ruci prvog koji dotakne loptu 6
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ajde, nije smak sveta. Tek je 8 kola odigrano. Bili ste bolji, energija na nivou, ali nikako da prelomite a imali ste nekoliko prilika. Ovo na kraju je nesrećan splet okolnosti a bio sam ubeđen da dobijate još jednu neizvesnu završnicu.
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 minutes ago, Knipex said: Ajde, nije smak sveta. Tek je 8 kola odigrano. Bili ste bolji, energija na nivou, ali nikako da prelomite a imali ste nekoliko prilika. Ovo na kraju je nesrećan splet okolnosti a bio sam ubeđen da dobijate još jednu neizvesnu završnicu. Lako je biti hladne glave na 6 vezanih pobeda 🥲 1 1
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, quentin said: Naplatićete vi ovo. To prosto tako ide. Za nas ne verujem, al apoteke sigurno hoce. 1 5
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 3 minutes ago, Elevator Operater said: Lako je biti hladne glave na 6 vezanih pobeda 🥲 A brate, evo slušam Željka i isto mislim. Neverovatno odsustvo sreće u zadnjih 5 minuta utakmice sa promašenim zicerima i ovim pogotkom Klajburna. I na svu muku posle ovakvog poraza prvo pitanje postavlja Rajko a drugo Rada Edited 12 hours ago by Knipex 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, quentin said: Naplatićete vi ovo. To prosto tako ide. S Partizanom ne ide. Pratim ovaj klub skoro 50 godina. Video sam stotinu ovakvih poraza. Naplatili smo samo jednom, Đorđević u Istanbulu. Nikad više. 2
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 4 minutes ago, Elevator Operater said: Lako je biti hladne glave na 6 vezanih pobeda 🥲 Pomeni mu Albu pa ces videti hladnu glavu. :D Edited 12 hours ago by Don Dusko 2
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Nadam se da nas je RSK makar otpisala na kzs. Edited 12 hours ago by Elevator Operater
Eddard Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: S Partizanom ne ide. Pratim ovaj klub skoro 50 godina. Video sam stotinu ovakvih poraza. Naplatili smo samo jednom, Đorđević u Istanbulu. Nikad više. Kecman. Od tad, i Nolana Smita, jebe nas sreća onako baš duboko. I redovno. 3
kendrick duckworth Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, quentin said: Naplatićete vi ovo. To prosto tako ide. Ono što je falilo pretprošle (a i prošle) sezone je famozna naplata nesrećnih poraza, verovatno zato što nisu bili samo nesrećni već zasluženi zato što nisi odradio neke stvari koje su do tebe. I večeras ima stvari koje su do nas, poput volšebno omašenih zicera, nepravljenje faula odmah nakon jednog u poslednjem napadu... kada bi se to rešilo, onda bih očekivao da negde naplatimo, u suprotnom, na fortunu se ne bih kladio, prestao sam negde nakon Nolana Smitha.
Recommended Posts