ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, La mano de Dios said: Ja verujem da u petak igraju i Milton i Fernando, a Dzabari ce i u sredu igrati. a Nikica u petak takodje 😂😂😂
longbowman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja sam najveći protivnik Nika Kalatesa na svetu, ali teško da postoji igrač koji nama više treba u ovom momentu. Organizacija našeg napada ne postoji, prenošenje lopte u proseku košta prosečnog navijača 2 godine života, protok lopte smo videli kako funkcioniše protiv Pariza. Nama ni neki super-duper etablirani divljak privatnik sada ne bi doprineo puno. Ne verujem šta pišem ali ja ne znam ko bi nam bolja alternativa od Crep/Cigla Nika sada bio. Edited 3 hours ago by longbowman 6 1
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakvo podmetanje iz kluba navijačima, preko onih Ostojinih buva sa instagrama. Lakša povreda, predostrožnost čizma, brzo će u patike, nazad na trening i utakmice. Još ja debil uzmem za ozbiljno tu informaciju, a sa istim problemom se akao mesec dana i znam kojom brzinom ide oporavak, a imamo i primer Karlika Jonesa prošle sezone. Ako ne bude igrao ni duplo kolo, cela priča oko dovođenja igrača je još komičnija. 1
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @realno *w ma znao si u principu to i sam, da nema ništa od njega do Barse, to je utakmica koju koliko - toliko ciljamo, jasno je da protiv Hapoela idemo turistički, ni u punom sastavu nam šanse ne bi bile ne znam kakve a tek ovako, zna se da su nikakve. Inače, Kalates je sve što ja ne volim kod pleja, ajde što je kamenjar nego što je spor, najsporiji igrač ikada. Ali šta sad, ako bude naš, podrška Mijailović ima odličan stav, mora da igra
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 28 minutes ago, La mano de Dios said: Jel to onaj sto je demantovano da je povredjen pa je ipak povredjen? pogreši čovek...😉 i nije mu peta u ledu...nije baš da je svejedno. Edited 2 hours ago by Wingwalker
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Upaliti svecu i pomoliti se da Bruno prodje lekarske danas i otputuje sa ekipom. Kako nas je krenulo sa povredama i nespremnoscu, mora se. P.s. jel samo mene pocinje opasno da umara sto Tegi Jr svaki bogovetni intervju sa novim igracima umnogome bazira na du ju nou eniting about the partizan fens, ar ju eksajted to plej in front of dem? Moja baba vec sve zna o nasim navijacima i atmosferi koja odavno vise nije nista novo, niti donosi neku posebnu prednost na terenu. 2
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Reveal hidden contents I kako smo prosli? Zbog njega? Nego, kako je krenulo, eventualni NBA Europe tim bi mogao da se zove Belgrade Injuries. 1
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, La mano de Dios said: Dolazi i Kalates i jedan plej iz Nba lige, bez brige.Imacemo i iskustvo i jednog ko moze da da 20 poena. Ako je taj iz NBA Kilian, zaboravi na 20 poena. P.S. daj bobe da jeste
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago zeljko crta čiča gliše dok Fernandno gleda... cini mi se daje Milton ok, tj bar se krece... jabary ozbiljna faca sa ovim da jedini komunicira sa novim momkom 1
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, ScepanScekicSto said: znam nekog ko mu je rodjak... Ime mu pocinje na O a zavrsava na STOJA ?
VISOKOLETAC Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 1 hour ago, Golijat said: Ime mu pocinje na O a zavrsava na STOJA ? Ne nego prezime pocinje na P, a zavrsava se na ANTIC 😂
Recommended Posts