fedor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Raskid ugovora i sa Dejm.ย I da prekrije grobarsku tetovazu odmah!ย 1 5
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: ย Back off, ovo je najudobnija stvar ikad. Nosim sliฤno, samo su fake UGG, ne pada mi na pamet da bacam 20K na to.ย ย ย ย 30
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: ย ย ย Ne te, njih izbegavam upravo zato ลกto u njima hodam kao patka.ย ๐
pendulum Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, Barkley#34 said: Raskid ugovora i sa Dejm.ย ย Dejm ide u paketu sa ลฝeljkom. ย Ona, Androiฤ i onaj ล panac. 1 1
Shunsuke Nakamura Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 22 minutes ago, wrach said: Nego, da pokrenemo prave teme.. Videh da Mario Nakic nosi ovo ย Mislim da taj modni incident zasluzuje raskid ugovora i trazenje bolje zamene Dobre kuฤne papuฤe.ย
fancy Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 38 minutes ago, DameTime said: ... u njima hodam kao patka.ย ๐ ย "If it walks like a duck, quacks like a duck. ."ย ๐ค
longbowman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Quote Mislim da taj modni incident zasluzuje raskid ugovora i trazenje bolje zamene ย ย ฤinjenica da postoje u njegovom broju nas dovodi do zakljuฤka da nije jedini.ย Sada veฤ moลพemo proklamovani cilj o disciplini smatrati neispunjenim.ย 1
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Boban Marjanoviฤ je svojevremno furao ugg ฤizme, skaredan prizor. Money can't buy style, I guess 4
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 18 minutes ago, fancy said: "If it walks like a duck, quacks like a duck. ."ย ๐ค ย Patke su lepe, tako da sam ฤak skroz okej sa tim. ย U meฤuvremenu, navijaฤi su u fazonu: Sjebana nam je sezona, uozbiljite se Igraฤi be like: Boli nas kurac baลก ย https://www.instagram.com/reel/DQJj2KyjDt9/ ย Bongica i ovde dominiraย Edited 12 hours ago by DameTime 1 1 1
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago U Nemaฤkoj je ipak fudbal sport broj jedan. Svestran deฤko.ย
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Neฤete rutinirati Pariz. Ne znam kako to ljudi zakljuฤuju u ovoj situaciji.ย ย Ljudi = iskljucivo navijaci Zvezde u pokusaju da nas ureknu. ย Forumska fora stara koliko i samo vreme. 1 hour ago, DameTime said: ย Back off, ovo je najudobnija stvar ikad. Nosim sliฤno, samo su fake UGG, ne pada mi na pamet da bacam 20K na to.ย ย ย Postoji 1 vidna razlika izmedju Marija i tebe (s tim njegovim patofnama manja, doduse), te on zasluzuje da se zbog ovoga raskine ugovor sa njim ๐
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, fedor said: Sve je bolje od ovoga... ย Pisanje o modi just took a dark turn ๐ฅฒ 1 2
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 minutes ago, Elevator Operater said: Postoji 1 vidna razlika izmedju Marija i tebe (s tim njegovim patofnama manja, doduse), te on zasluzuje da se zbog ovoga raskine ugovor sa njim ๐ ย Koja?ย
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 12 minutes ago, DameTime said: ย Patke su lepe, tako da sam ฤak skroz okej sa tim. ย U meฤuvremenu, navijaฤi su u fazonu: Sjebana nam je sezona, uozbiljite se Igraฤi be like: Boli nas kurac baลก ย https://www.instagram.com/reel/DQJj2KyjDt9/ ย Bongica i ovde dominiraย ย Samo da neko ne napise ono sto ima obicaj da napise posle ovakvih snimaka.ย ย Ne budite baksuzcine (komsije ce namerno ali oni se ne racunaju). 1 minute ago, DameTime said: ย Koja?ย ย On je muskarac i sramoti nas sa ovom obucom. Ja sam najpragmaticnija osoba koju znam, ali linija uvek postoji ๐ Edited 12 hours ago by Elevator Operater
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: ย Patke su lepe, tako da sam ฤak skroz okej sa tim. ย U meฤuvremenu, navijaฤi su u fazonu: Sjebana nam je sezona, uozbiljite se Igraฤi be like: Boli nas kurac baลก ย https://www.instagram.com/reel/DQJj2KyjDt9/ ย Bongica i ovde dominiraย ย Rekao im ลฝeljko "Igrajte glavom!" a oni to shvatili ko Til Ojlenลกpigelย ย Inaฤe, treniraju samo njih ลกestorica, pet pod jednim koลกem i sam Mitar na drugom. Crta mi se da znam startnu petorku veฤerasย 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: On je muskarac i sramoti nas sa ovom obucom. ย Nadam se da se sprdaลก.ย
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, Stiletto said: Inaฤe, treniraju samo njih ลกestorica, pet pod jednim koลกem i sam Mitar na drugom. Crta mi se da znam startnu petorku veฤerasย ย Ako Pariz uplati Fart+, mozda nas i skautiraju na max. Najebasmo onda od sopstvenog oruzja, ali bar je limar ubro jos 1 clanarinu. 5
La mano de Dios Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Odusutvo Karlika koliko god bilo ogroman problem za nas napad treba iskoristiti i modifikivati odbranu sad sa vise varijacija. Jer da se ne lazemo svi znamo kakav je Karlik bio krater u odbrani, sa te strane se nadam se da je Zeljko napravio par defanzivnih specijala i ocekujem solidnu minutazu za Arijana veceras. 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, La mano de Dios said: Odusutvo Karlika koliko god bilo ogroman problem za nas napad treba iskoristiti i modifikivati odbranu sad sa vise varijacija. Jer da se ne lazemo svi znamo kakav je Karlik bio krater u odbrani, sa te strane se nadam se da je Zeljko napravio par defanzivnih specijala i ocekujem solidnu minutazu za Arijana veceras. ย Lepo ja kaลพem, grobar.ย ๐
zemljoradnik Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, fedor said: I da prekrije grobarsku tetovazu odmah!ย Uzeฤemo je mi na pozajmicuย ๐ 1
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 hours ago, Don Dusko said: Znaciย what could be possibly go wrong with Fernando? Kaze u Realu nije mogao da skapira akcije a sada dolazi kod trenera koji ima 125x akcija vise nego Real. ๐ ย Klasiฤan ลฝeljko I can fix him Obradoviฤ transfer. 1 3
Recommended Posts