mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, fedor said: Postajemo crveno-bela sekcija foruma 😄 Lagano klizimo u taj limbo... Obustavljaj 😄 Kakav crni plej, kakav centar, vracajmo se na fabricka podesavanja! Koji vam je omiljeni parfem? 😄 Kao fabrička podešavanja a navukli ste Boltauzera na Tom Forda.. 1
fedor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, VISOKOLETAC said: Samo nam je ovo na danasnji dan trebalo! Slag na tortu... 1
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, fedor said: Samo nam je ovo na danasnji dan trebalo! Slag na tortu... Ali, pamtice me.... 😂 Ljubi ga Covic 😂 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 46 minutes ago, Don Dusko said: Izgleda da cemo i ovde pravila morati uvoditi. 😄 mojne da si Cane...viš da krenulo na raskalašnost. 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Mi smo ovdje svi zreli za ludnicu kolektivno. Ne mogu danas da radim posao cijeli dan, porodici odgovaram sa da, ne i a?, zamalo me auto nije pokupilo na pješačkom jer sam listao jebene forume. Ja danas u vožnji kroz centar grada ne mogu da otvorim forum na telefonu... ...dok ja opcujem Dona pomislivši da me banovo, već sam momački zajahao ivičnjak. Provozam se tako par metara sa dva točka na travnjaku i vratim se veoma lagano u traku ko gospodin čovek...jer nikad panika. Edited 5 hours ago by Wingwalker
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Izgleda da cemo i ovde pravila morati uvoditi. 😄 Zakljucaj topic do Pariza 🙂 .
RSF Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1884248/partizan-in-advanced-talks-with-spencer-dinwiddie/
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sat vremena ciste poezije taman da se posten covek uspava lepo za naredni radni dan. Laku noc grobari i sanjajte velike stvari. 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, DameTime said: Bek ili centar? Malo je mator, ali kazu da je dobar za svlacionicu... Aj sada bez zezanja - stvarno ne razumem zasto se ne bi doveo Kalates, pa makar i na 2-3 meseca, da zakrpi rupu koja zjapi, pa mozda i ostane do kraja. Kao sto smo mi litvanca na centru. Vama je jos gora situacija na poziciji pleja nego sto je nama bila na centru.
Recommended Posts