Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Tex_Willer said:

Imate 4 centra pod ugovorom, zaลกto ste doveli Donatasa?ย 

ย 

Kkp ne treba plej kapitalac, ali treba Oliju koji ima 4 pleja.

Doveli smo ga, jer smo u tom trenutku imali jednog centra i dosao je na 3 meseca. Oliju se povredio Volkap na duze, doveli su Nilikinu , jer je ocigledno da Evans ne moze, a planiran je za ulogu prvog pleja, pa im je Batler ok. Oni dovode Batlera da bude prvi plej, a ja samo pitam ako je kod vas Batler prvi plej, sta je onda Karlik kada se vrati? Sezona je duga i sve ce odlucivati u periodu kada se Karlik vrati. Po meni je on puno bolji za vas od Batlera. Do tada treba samo preziveti u dobrom odnosu pobeda i poraza. To je moje iskreno misljenje, a ti to shvati kako hoces.

Posted (edited)
8 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nilikina

Dorsi

Larenzskid

Evans

Lee

Walkup

Mckisik

+ Butler

Evans i Walkup out na duze

Mckisic trojka

Znaci ostaje 4 kom, od kojih nijedan nije za glavnog baju ... petorica na 1 i 2, taman

Edited by Plant
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Doveli smo ga, jer smo u tom trenutku imali jednog centra i dosao je na 3 meseca. Oliju se povredio Volkap na duze, doveli su Nilikinu , jer je ocigledno da Evans ne moze, a planiran je za ulogu prvog pleja, pa im je Batler ok. Oni dovode Batlera da bude prvi plej, a ja samo pitam ako je kod vas Batler prvi plej, sta je onda Karlik kada se vrati? Sezona je duga i sve ce odlucivati u periodu kada se Karlik vrati. Po meni je on puno bolji za vas od Batlera. Do tada treba samo preziveti u dobrom odnosu pobeda i poraza. To je moje iskreno misljenje, a ti to shvati kako hoces.

ย 

Thomas Walkup suffered a gluteal hematoma last week, and is expected to miss 2-3 weeks. Na duลพe? Na duลพe je povreda Karlika Jonesa. Pored Ntilikine kojeg su doveli pre mesec dana, imaju i Dorsija, Lee-a i praลกinare u bc.ย 

Do povratka na teren naลกeg prvog plejmejkera i neupitno glavnog igraฤa ฤ‡e proฤ‡i 20 i kusur evroligaลกkih utakmica. Da ostanemo na pozitivnom skoru?ย 

Just now, Plant said:

Evans i Walkup out na duze

ย 

Poลกto i ti navodiลก isto ลกto i Visokoletaฤ, gde mogu da naฤ‘em period odsustva Walkupa, a gledao sam rotowire i eurloeague?ย 

Ili proizvoljno piลกete?ย 

• Like 2
Posted
40 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

Thomas Walkup suffered a gluteal hematoma last week, and is expected to miss 2-3 weeks. Na duลพe? Na duลพe je povreda Karlika Jonesa. Pored Ntilikine kojeg su doveli pre mesec dana, imaju i Dorsija, Lee-a i praลกinare u bc.ย 

Do povratka na teren naลกeg prvog plejmejkera i neupitno glavnog igraฤa ฤ‡e proฤ‡i 20 i kusur evroligaลกkih utakmica. Da ostanemo na pozitivnom skoru?ย 

ย 

Poลกto i ti navodiลก isto ลกto i Visokoletaฤ, gde mogu da naฤ‘em period odsustva Walkupa, a gledao sam rotowire i eurloeague?ย 

ย 

Nista cudno da pojedine/mnoge komsije zele da dovedemo nekog prosek pleja za prezivljavanje i drzanje glave iznad vodeย (hau jes no), a ne pleja koji je nivo Karlika, jos izย bojazniย da se nece znati kucni red.

ย 

Ali to je legit, cak ne mislim da to prizeljkuju iz pakosti vec racunice. Povezali su redove i polu kompletni, Obrad uneo novu energiju i vratili su se ekspres na kolosek gde smo im mi medju glavnim i direktnim konkurentima za plej of/in.

• Like 2
  • WOW 1
Posted
41 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

ย 

Ja sam mislio da je na duze, aliย  to ne menja moju poentu. Evans je doveden da bude glavni, ali ocigledno je da to ne ide, pa Batler moze biti ocigledna zamena.

Tako je, da ostanete na pozitivnom skoru. Tu su Sterling, Milton i Vasington, a vama neko treba da ih poveze i vi ste ok, jer ste prepuni talenta u napadu. Da ne pricamo o Parkeru.

Ja opet kazem, nemam nista protiv da ga dovedete, posto mislim da to nece biti dobro.

Posted

Kontao sam da ce Poku laganica imati Bakijeve brojke pa jos.ย 

Sta se tu desava da preko dva nula cetrnaes lika sa rukama do kolena polazu kao da ne postoji...

Delovao mi je bas na suprotno od onoga u sta se razvija. Teoretski sve je tu... Ajde neka bude nabio misice, usporio se, definisana mu je konacno pozicija pa se trazi... Nije nam toliki prioritet i treba imati strpljenja. Ili sam ja u pocetku video nesto sto sam hteo da vidim.

Jesam ja Sveta il Mileta...

Posted (edited)
19 minutes ago, Nini3112 said:

ย 

Ovaj nista pogodio nije. Gde je ona lista dozvoljenih pouzdanih izvora sa komsijskog foruma ? ๐Ÿ˜„

Edited by TripleJ
Posted

Da vidimo da li sam shvatio sta je plan. Ali vi ste krivi za ovo kad pisete svasta.

ย 

Dakle:

Butler umesto Nilikinine plate + obestecenje za Nilikinu + smanjenje Nilikinine plate pre prodaje + poskupljenje ulaznica.

ย 

Kalates na pozajmicu nekoliko meseci po uzoru na komsije i Motijejunasa. Platu cemo placati iz osiguranja koje placa Karlikovu platu dok je on povredjen. Ostace novca i za dodatnu TV opremu na Part+.

ย 

Achiuwa ili Bassey za platu koju smo oslobodili od Ramba i Balsa + one Ostojine pare sto je dao u klub.

ย 

Mo Bamba za platu od Pokua, a ako ne ode Poku onda za novac od povecanja cena ulaznica. Mada ce to da utice na budzet za privatni charter avion sto tajno skupljamo ali bolje Bamba nego Air Ostoya.

ย 

Mislim da sam zatvorio finansijsku konstrukciju. Na upravi je laksi deo, da ovo realizuje.

• Ha-ha 3
Posted
55 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ja sam mislio da je na duze, aliย  to ne menja moju poentu. Evans je doveden da bude glavni, ali ocigledno je da to ne ide, pa Batler moze biti ocigledna zamena.

Tako je, da ostanete na pozitivnom skoru. Tu su Sterling, Milton i Vasington, a vama neko treba da ih poveze i vi ste ok, jer ste prepuni talenta u napadu. Da ne pricamo o Parkeru.

Ja opet kazem, nemam nista protiv da ga dovedete, posto mislim da to nece biti dobro.

ย 

Opet podvlaฤim, u backcourtu imaju Walkupa, Ntilikinu, Lee-a, Dorsija, Larentzakisa, pet igraฤa na dve pozicije. Na SF imaลก Mekisika, Furnijea, Papu i Warda koji otprilike mogu samo SF ili da se spuste na SG poput Furnijea. Nema uopลกte logike da njima viลกe treba nego nama, kao ลกto govoriลก.ย 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

Opet podvlaฤim, u backcourtu imaju Walkupa, Ntilikinu, Lee-a, Dorsija, Larentzakisa, pet igraฤa na dve pozicije. Na SF imaลก Mekisika, Furnijea, Papu i Warda koji otprilike mogu samo SF ili da se spuste na SG poput Furnijea. Nema uopลกte logike da njima viลกe treba nego nama, kao ลกto govoriลก.ย 

Naravno da im treba. Ne takmice se oni samo za ELย  nego i sa Panatom. Na njihove Slukas, Sorts, Toliopulus, Grant, Grigonis,Kalazakis oni odgovaraju sa Evans, Volkap, Li, Dorsi, Nilikina,Larenzakis. Ja bih rekao da neko fali da bi se uspesno nosili sa Pao. U svakom slucaju kazu da ste vi dali najvise, pa eto.ย 

ย 

Posted
41 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

Meni tu deluje da Saben Lee postaje visak i da ce verovatno dobiti pedalu

Posted

@VISOKOLETACย Ja ne znam da li tebi treba da se crta, pre povrede Karlika je falio igrac na poziciji 1 ili kombo bek. S obzirom da se Karlik povredio na dug period logicno je da je sada potrebna zamena za Karlika plus opet taj jedan koji je falio da opet ta zamena Karlika ne bi igrala 30 min u Aba ligi. Kapiras sad?ย 

Plus niko tebi ne garantuje kakav ce Karlik biti i kad se vrati za 3,4 meseca, trebace mu vremena da uhvati formu posle tako teske povrede,to je sad sve nepoznanica.

• Like 2
Posted
1 minute ago, La mano de Dios said:

@VISOKOLETACย Ja ne znam da li tebi treba da se crta, pre povrede Karlika je falio igrac na poziciji 1 ili kombo bek. S obzirom da se Karlik povredio na dug period logicno je da je sada potrebna zamena za Karlika plus opet taj jedan koji je falio da opet ta zamena Karlika ne bi igrala 30 min u Aba ligi. Kapiras sad?ย 

Plus niko tebi ne garantuje kakav ce Karlik biti i kad se vrati za 3,4 meseca, trebace mu vremena da uhvati formu posle tako teske povrede,to je sad sve nepoznanica.

Samo nemoj da mi crtas molim te. Ocigledno da ovde covek ne moze izneti svoje misljenje. Ja sam rekao da ga ne bih hteo i kod nas. Isto tako sam rekao da mislim da je za vas bolji Monte Moris, ako vam je Kalates tu mac, ali ok. Kada se vrati Karlik ko ce preuzeti palicu? Mozete ga baciti i lavovima, jer ko zna kakv ce se vratiti posle 3 meseca. I ne znam zasto ste uzrujani na obicno pisanje. Mozda vam kvarim Sneska? Rekoh da pricaju da ste ponudili daleko najvise, pa ce da igra za 2 miliona po sezoni, a Karlik moze da trazi klub kada zavrsi svoju rehabilitaciju ili ce sa svojih milion i kusur da peca u Danskojย  sa Ifeom ili pika fudbal na Kopakabani sa Jagomย ๐Ÿ˜‚