La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbg pricali smo o ovome pre neki dan po pitanju igraca na poziciji 1 i 2. Sva sreca nije nista ozbiljno i igrace sledece nedelje. 1
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako je autentična ona slika na KKCZ temi sa Miltonom koji nosi čizmu, teško da će se vratiti sledeće nedelje. 1
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nisam ja bas siguran da će se Milton uskoro vratiti, tipa za 15 dana mozda. Mika nam sad i treba, pogotovo što će Braun na 2 imati full minute, zajedno Bonga I Mika u postavi mogu biti vrlo zanimljivi. 1
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako je autentična ona slika na KKCZ temi sa Miltonom koji nosi čizmu, teško da će se vratiti sledeće nedelje. +1 Ja sam tek pre 3 dana skinuo čizmu, zbog jače distorzije levog skočnog zgloba, a nosio je od 19.09. 3 nedelje. Ako uzmemo da je on imao lakši stepen, i da mu je sva medicinska pomoć omogućena, on najranije kroz 10 do 15 dana može eventualno na teren. Sezona je produžena, broj utakmica povećan, napori sve veći, povrede sve učestalije ali naš sportski sektor ne misli da nam je potreban igrač, valjda da ne bi zatvarali Bošnjakovića i Lakića, ili ko zna šta je već razlog.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sve vise se crta tradicionalnih 0-2 na spanskoj turneji. 1
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 33 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nista onda... Zna se... Ko je ovaj sa ludim Savom iz Kikinde? 1 4
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pustiti Savu da divlja protiv Reala pa da udje u efikasan ritam za Baske. 1
Angola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo prilike Vashu da ponovi partiju iz Splita. Ocekujem da ce Zeljko da kalkulise i sacuva snage za Baskoniju. Bez Miltona koji je ipak uzimao bitne minute, bice prekratka rotacija. Protiv Reala pustiti Dilana da se ispucava za tri. Sacuvati nosioce od prevelike minutaze. Nije ni bitan ubedljiv poraz, ako bi izvukli pobedu u Baskiji. Mirise mi na 0 2, ali se nadam da mozemo konacno da zalicimo na tim u gostima.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Angola said: Evo prilike Vashu da ponovi partiju iz Splita. Ocekujem da ce Zeljko da kalkulise i sacuva snage za Baskoniju. Bez Miltona koji je ipak uzimao bitne minute, bice prekratka rotacija. Protiv Reala pustiti Dilana da se ispucava za tri. Sacuvati nosioce od prevelike minutaze. Nije ni bitan ubedljiv poraz, ako bi izvukli pobedu u Baskiji. Mirise mi na 0 2, ali se nadam da mozemo konacno da zalicimo na tim u gostima. Problem je, kada god bismo radili ovakve tipove kalkulacija, prolazili bismo kao goli kroz koprive i sa 0 bodeva. Iako se slazem da je tako mnogo pametnije i da ima daleko vise rezona vijati pobedu u petak. 1
Barkley#34 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 10 hours ago, pendulum said: Mislim da Murinen u ovom trenutku apsolutno može da igra minute u EL i da je jedini razlog ta hijerarhija, koja se spominjala, i želja da ne pregori zbog čega će to biti dozirano. Čovek ne da nije minus odbrani već je ogromna smetnja i poremećaj u protivničkim napadima. OK kucanja i trojke, ali ove njegove rampe kojima uliva strah, dugačke ručerde kojima hvata sve linije dodavanja, skokovi...to je real deal. Nadam se da će ga Željko vrlo brzo pustiti sa uzice. On pregori posle tri minuta košarke u Splitu, bojim se da bi u EL prsao na samom ulasku u igru. Oko košarkaških elemenata se slažem sa svim što si napisao.
Recommended Posts