DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, La mano de Dios said: Zelis da budes u Top 6 na kraju regularnog dela? Onda moras naci da pobedis Baskoniju na strani i tu nema price, meni je veci problem utakmica sa Realom u smislu da ne bude kidanje 40 min i izgubis na kraju u nekoj neizvesnoj zavrsnici, to onda ne bi valjalo za Baskoniju. Navijaš za Partizan? Iz nekog razloga imam u glavi da si s druge strane brda
Arsenije Pesic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bačio i ja pogled na Baskonija - Real. I jeste, može da se igra s njima, ali da vam čiča Arsenije kaže, spremajte deprozepam i vinjak za ovu nedelju. 2 2
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Navijaš za Partizan? Iz nekog razloga imam u glavi da si s druge strane brda Navijam za Napoli 😉 Pratim oba nasa kluba u El ali je na drugom topiku previse toksicno i brzo tako da mi ne odgovara da tamo komentarisem. Imam utisak da su forumasi ovde umereniji i optimisticniji. 1 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, La mano de Dios said: Navijam za Napoli 😉 Pratim oba nasa kluba u El ali je na drugom topiku previse toksicno i brzo tako da mi ne odgovara da tamo komentarisem. Imam utisak da su forumasi ovde umereniji i optimisticniji. Znači grobar. Šalim se malo, super! Drugi bold - da, dok ne svratiš na live temu
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, La mano de Dios said: Imam utisak da su forumasi ovde umereniji i optimisticniji. 1 5
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Arsenije Pesic said: Bačio i ja pogled na Baskonija - Real. I jeste, može da se igra s njima, ali da vam čiča Arsenije kaže, spremajte deprozepam i vinjak za ovu nedelju. Pokušavam da napravim kombinaciju pobeda/poraz, neizvesno/lagano odnosno koju terapiju u kom slučaju sebi da prepišem. Može li pomoć? 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako nista, trebalo bi da sletimo u Baskonije pre Baskonije
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Luchifer89 said: Pokušavam da napravim kombinaciju pobeda/poraz, neizvesno/lagano odnosno koju terapiju u kom slučaju sebi da prepišem. Može li pomoć? Napravi za poraz/neizvesno x 2, pa ćeš da smanjuješ dozu ako slučajno dođe laganija varijanta.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 24 minutes ago, Luchifer89 said: Pokušavam da napravim kombinaciju pobeda/poraz, neizvesno/lagano odnosno koju terapiju u kom slučaju sebi da prepišem. Može li pomoć? Ide ka rutinskoj nasoj pobedi - nista. Ovo treba upiti trezan. Rakija opciono posle. Ide ka rutinskom porazu - 2 casice rakije u toku desavanja, razmak max 15 minuta. Cisto da te lepo opale 1 po 1, da osetis obe. Neizvesno na poluvremenu - brom u toku istog. Zalog za blisku buducnost. Poraz u neizvesnoj zavrsnici - 2 casice u razmaku od odma. Praceno sa momentalnim lezanjem u krevet, da smanjimo rizik svadjanja sa gospodzom, koje bi platio sutradan skuplje nego Zeljko ove poraze. Edited 1 hour ago by Elevator Operater
Shikamaru Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 51 minutes ago, Luchifer89 said: Pokušavam da napravim kombinaciju pobeda/poraz, neizvesno/lagano odnosno koju terapiju u kom slučaju sebi da prepišem. Može li pomoć? Nema pomoći.
realno *w Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 2 hours ago, Elevator Operater said: Mozda me secanje ne sluzi, ali prosle godine smo dobijali dosta meceva u gostima bez da nam je opcija #1 bio sut za 3. Sve one velike pobede (derbi, Milano, Monako, Asvel) su dosle uz izuzetnu smislenost i kretnje u napadu, nalazenje savrsenog resenja za svaku zamku. Ok, osim tog prvog EL derbija, sut nas je sluzio u ovim ostalim pobedama, mada je vise dosao kao slag na tortu, nego kao primarno oruzje. E sad, verujem da si ovog puta u pravu za taj sut, jer smo tek na pocektu sezone i daleko od automatizma u napadu koji nas je krasio kao kaznenu ekspediciju na tim gostovanjima. Pa ne baš, uvek je tu šut bio dobar. Ne mislim opcija 1 u napadu, ali odličan šut. Recimo u Monaku 16-8 trojke, Virtus 18-11, Asvel 24-12, Makabi 23-11, jedino je Milano zgažen sa 22-7 za tri.
ScepanScekicSto Posted just now Posted just now Porvrdjuje pbg news zbog ovakvih srvari nam treba jos jedan spol
Recommended Posts