Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 56 minutes ago, Tex_Willer said: Ovaj dečko je slično kao Kusturica naglo porastao, nekih 15cm za vrlo kratko vreme, može on biti baš zanimljiv prospekt jer ima sjajnu lucidnost i osećaj za igraca na 4. Ja vidim dosta talenta u mlađima, Bačko, Kusturica, Mijailović, Vuk Danilović (?), Bijelić... Ima nekih petnaestak klinaca ispod ili oko 18 od kojih može da se napravi neki core reprezentacije u narednih desetak godina, uz malo sreće i rada, a mogli bismo i mi da dobijemo nekog novog Bogdana/Novicu/Vanju, red je. 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čitam Donatasov info da Amstrong tražio NBA opt na leto. Ako je tačno, putuj, putuj igumane.
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 hours ago, Ne sam Safete said: Ovako je izgledao Uros Lukovic u tom uzrastu. Nadamo se da ce ovaj malac imati jos bolju karijeru.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Dzep said: Ja vidim dosta talenta u mlađima, Bačko, Kusturica, Mijailović, Vuk Danilović (?), Bijelić... Ima nekih petnaestak klinaca ispod ili oko 18 od kojih može da se napravi neki core reprezentacije u narednih desetak godina, uz malo sreće i rada, a mogli bismo i mi da dobijemo nekog novog Bogdana/Novicu/Vanju, red je. 09g je brutalno u tom segmentu, oni bas mogu biti moćni na u17 sp, naravno Amere je teško dobiti ali sve druge apsolutno. E sad veliki problem je šut, mogu razumeti manjak fizike ali tako tanak šut ne...
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Tex_Willer said: 09g je brutalno u tom segmentu, oni bas mogu biti moćni na u17 sp, naravno Amere je teško dobiti ali sve druge apsolutno. E sad veliki problem je šut, mogu razumeti manjak fizike ali tako tanak šut ne... Apsolutno isto sam se pitao, šta je problem, ne rade dovoljno na šutu?? Pa čekaj, majku mu, svako dete koje je ikad igralo basket igrali ga je da bi dalo koš, nas kao klince nisi morao uopšte da teraš, mogli smo od jutra do mraka samo šut. Odbijam da poverujem da je u pitanju nedostatak želje da se šutira, mora da treneri tome daju manjak prostora. Ili nas je zapala kamenjar generacija??
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Eno Kaminsky uništio Wembija sinoć. Imali smo, nismo znali. 8 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nego, sta vi mislite o oprastanju ruzne proslosti ovom Duop Reath-u (ako bude katovan)? Da li je malo ocvrsnuo u nba? 1
Patriota iz kauca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lesor na pozajmicu, Dante na pozajmicu i da osvojimo ovo.. 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Patriota iz kauca said: Lesor na pozajmicu, Dante na pozajmicu i da osvojimo ovo.. to mi brate pade na pamet danas.. I da se razilazimo losle toga 😂😂😂😂 2
Alek The Great Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago https://www.instagram.com/p/DPi54CairCW/?igsh=N2pjdnl1azU0Ymti
Stiletto Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 5 minutes ago, Alek The Great said: https://www.instagram.com/p/DPi54CairCW/?igsh=N2pjdnl1azU0Ymti Da volim crno-žute, ponosno kažem svima... Kad nam dođe Fener u goste, osećaće se kao domaćini. 1 1
realno *w Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) dobar, fali samo grb Edited 44 minutes ago by realno *w 2
Son_of_a_gun Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Pa sad je sezona izostavljanja grba na svemu. 🤷♂️ 1
Papanikolesku Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Uf, meni se baš ne sviđa. Ova žuta boja je odvratna. Mislim da je ovo najgora nijansa žute koja postoji. Pritom kao da smo Dortmund, samo još ružnije 🤢 1
Luchifer89 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Meni se svidja urbanizam i svidja mi se crni deo sa printom navijačima. Žuta mi ne bi smetala da je u boji logoa jebene kladionice - nije mi jasno zašto ove 2 boje nisu iste nijanse. Ali, ako ne bude grb na sredini - Ostoja, Ostoja, pušikurac Ostoja!!! 1
Tex_Willer Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Ova zuto/zelena najbolje i ide uz crnu,meni je bas top teren, pogotovo ovi detalji na parketu. 1
Barkley#34 Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Meni je krindž ova polumafijaška poruka Black side of white city (neko upućeniji će znati bolje, mislim da bi trebalo da stoji the white city) i te dve nijanse žute. Ostalo je dobro, sa zanimljivim detaljima. Naravno, grb na centru se podrazumeva, neću ni da razmišljam o tome da ga neće biti. 1
Marvin Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Propustena prilika za jos mafijaskiju poruku, koja doduse nikome van Srbije ne bi bila jasna: the dark side of the hill
Recommended Posts