Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako odradimo odgovornu stvar i dovedemo pleja, Duane je nama poslednji problem. Sto @Coz29Β rece, naletece nekoliko ekipa koje ce ugrobariti, a od toga koliko cesto bude vruc ce mu i zavisiti uloga.

Apropo pleja, sve vise gravitiram tome da to bude neki pass first, odbrana, jak na lopti, sulud ass/to ratio. Skorera imamo dovoljno, a pored takvog ce i Dujan lakse disati

• Like 3
Posted
53 minutes ago, jedibojan said:

Apropo pleja, sve vise gravitiram tome da to bude neki pass first, odbrana, jak na lopti, sulud ass/to ratio.Β 

Monte je recimo taj igrac, ali ne znam ta povreda lista koliko je ozbiljna. Pa i da ga cekamo 2-3 nedelje nije problem. Svakako je u najboljim godinama, za razliku od Korija koji je na zalasku karijere.

• Like 1
Posted
1 hour ago, jedibojan said:

Ako odradimo odgovornu stvar i dovedemo pleja, Duane je nama poslednji problem. Sto @Coz29Β rece, naletece nekoliko ekipa koje ce ugrobariti, a od toga koliko cesto bude vruc ce mu i zavisiti uloga.

Apropo pleja, sve vise gravitiram tome da to bude neki pass first, odbrana, jak na lopti, sulud ass/to ratio. Skorera imamo dovoljno, a pored takvog ce i Dujan lakse disati

Β 

Nick the brick

• Like 3
Posted

Ako dodje krsteni plej, onda Vasington moze na dva, a tu ce sigurno biti korisniji od ovoga sto trenutno igra na 1.

54 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Β 

Nick the brick

Iskreno za ovo sto nama treba, da odigra 15 min, poveze ekipu, podeli par asistencija Kalates bi bio fino reΕ‘enje.

Β 

Ali ocigledno da nase ne zanima nista iz Evrope, i centra i plej ce od preko bare πŸ˜…

• Like 1
Posted

MoΕΎda nepopularno miΕ‘ljenje, ali nisam nikako za Calathesa. Ne ΕΎelim pleja bez Ε‘uta kome Δ‡e svi iΔ‡i ispod bloka, čak ni na 10-15 minuta. Sem ako se taj plej ne zove Stefan JoviΔ‡. 😁

• Like 2
Posted
5 minutes ago, Coz29 said:

Ako dodje krsteni plej, onda Vasington moze na dva, a tu ce sigurno biti korisniji od ovoga sto trenutno igra na 1.

Iskreno za ovo sto nama treba, da odigra 15 min, poveze ekipu, podeli par asistencija Kalates bi bio fino reΕ‘enje.

Β 

Ali ocigledno da nase ne zanima nista iz Evrope, i centra i plej ce od preko bare πŸ˜…

Sinoc je iskljucivo igrao na dva sa Miltonom u petorci pa je opet igrao lose.

Β 

Posted

Naravno kada Shake takodje ne moze biti ozbiljna opcija kao organizator. Uz to, Dwiz kada je u pomracenju, ni na jednoj poziciji na parketu ne moze da ne bude stetan. Ne znam sta je sa tom glavom, zaista.

• Like 2
Posted

Upravo, ova njegova izdanja nikakve veze sa pozicijom nemaju. Prime Stockton da je uz njega, Dwizu treba lopta u rukama i bilo bi suludo svoditi ga na ulogu Ε‘utera specijalca.Β 

Β 

Da li Δ‡e na EL nivou uspjeti da iskoristi svoje moguΔ‡nosti, i da li Δ‡e to biti u naΕ‘em dresu, to je drugi par čarapa 😁 Svakako mislim da smo prerano počeli da ga otpisujemo.

Posted

Previse se pise o igracu na poziciji Andjusica.Β 

Β 

Daj da mi vidimo hoce doci do kraja meseca neko ko ce da krpi dole, narocito imajuci u vidu da Zeljko nije u fazonu da u EL novajliji odmah da prostora.

Posted

Nije ovde problem sto njemu treba lopta u rukama, kad je na parketu. Problem je sto u tim trenucima timska igra skroz ugine. Covek gleda samo kos i nista drugo ga ne zanima. Stavlja sebe ispred tima. U KLSu je to i bila taktika jer je bio ubedljivo najbolji igrac na parketu i to nam je dalo najvise sansi da dobijemo.

Β 

Al ovo sta je on prikazao na ove 3 utakmice, je jednostavno nepostovanje saigraca i trenera. Pogotovo, u onoj situaciji protiv Milana, kada nije zeleo da se vrati u odbranu, jer se smorio sto nije postigao kos. To je crvena linija.

• Like 2
Posted
3 hours ago, jedibojan said:

Iz ove price sto se tog igraca spolja tice, neki Exum bi idealno legao na ovo sto se pominje. Nije nemoguce da bas on izvisi za roster spot, uostalom opet je out indefinitely na pocetku kampa se doveo i DSJ koji bi trebao da potencijalno pokaze da zasluzuje to mjesto ispred njega a vec ima dosta tu igraca sa garantovanim ugovorima u toj ekipi pa ako bi neko tu izvisio za roster spot to bi najprije bili on ili Brandon Williams.

Posted

Samo ne Nick, ne mogu da gledam ono ljudi imajte milosti.Β 

Valjda ima neki igrač ispod 83 godine i sa 6 poena u rukama na tržiőtu

Β 

• Like 2
  • Thanks 2
Posted
1 hour ago, aleksandar2806 said:

Sinoc je iskljucivo igrao na dva sa Miltonom u petorci pa je opet igrao lose.

Β 

Plej + Shake primarno, a Dwiz kad se upali i to je to

Posted
16 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Jbt citam sad za Exuma da je out... sta to znaci? Za nas sa jeftinijim ulaznicama, moze neko da objasni?

Tj zar nije potpisao garantovan ugovor

Β 

@MrTwister

Out je u smislu da je povrijedjen. I dalje ima taj garantovani ugovor al mogu ga samo cutovati i isplatiti a za finalni roster nekog zdravijeg zadrzati. Moja neka teorija je da je Dennis Smith jr najveca prijetnja za to njegovo mjesto, ako on pokida u kampu i pokaze se, ovaj moze postati expendable. Sad koliko je to izvjesno ne znam jer nijesam u kampu, al neke info sto imam nijesu bas optimisticne za njega i njegovu ulogu dalje.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, MrTwister said:

Out je u smislu da je povrijedjen. I dalje ima taj garantovani ugovor al mogu ga samo cutovati i isplatiti a za finalni roster nekog zdravijeg zadrzati. Moja neka teorija je da je Dennis Smith jr najveca prijetnja za to njegovo mjesto, ako on pokida u kampu i pokaze se, ovaj moze postati expendable. Sad koliko je to izvjesno ne znam jer nijesam u kampu, al neke info sto imam nijesu bas optimisticne za njega i njegovu ulogu dalje.

pa oni danas potpisase i Dalano Bantona, koji mi je nekako slican kao Exum

Posted
23 minutes ago, MrTwister said:

Iz ove price sto se tog igraca spolja tice, neki Exum bi idealno legao na ovo sto se pominje. Nije nemoguce ...

Β 

Β 

giphy.webp

• Like 1
  • Ha-ha 1