Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Ne sam Safete said:

Igrački verovatno zverina u nastajanju, ali mi je jezivo odvratan i odbojan ovaj mali. 

• Like 4
Posted
On 10/3/2025 at 4:38 PM, Ne sam Safete said:

🖤🤍

Malo kasnim, ali bukvalno ne vidim nijednog igraca koji je bolji fit za Partizan na 4 od Ledeja.

Evo nadam se da Dzabari moze da razuveri, ali teska prica

• Like 2
Posted

Gledao sam Efes sada, Osmani pokidao. Bilo bi izuzetno dobro staviti Osetkovskog na Osmanija, to bi bio baš pravi duel, ali pošto nemamo centra i Dilan samo na 5 igra, gledaćemo duele Parkera sa njime.

I tu predviđam bar 2 puta, u prvih 5 napada Efesa, spuštanje lopte na Osmanija, da napada Parkera na postu. Džabari je protiv Milana bar dva puta pokazao tu lenju odbranu, gde ako nismo u bonusu, odmah napravi faul kad ga napadnu leđima.

• Like 3
Posted

Ovaj Finac priziva flaše na terenu ( dosta neugodan predmet za nas i proklamovani cilj o klupskoj disciplini) ja mislim da Ostoja prska nitroglicerin pod jezik vec 

• Ha-ha 7
Posted
18 minutes ago, odupri se ludilu said:

Finac i flasa....sjecam se da je Mati Nikenen svojevremeno uzeo 1 mjesto na novogodisnjoj turneji, ne sjecam se koju skakaonicu,  nakon sto je predhonu noc dobio flaju u glavu na doceku Nove godine. 

Kakva je on legenda bio :).

• Love 1
Posted
1 hour ago, realno *w said:

Gledao sam Efes sada, Osmani pokidao. Bilo bi izuzetno dobro staviti Osetkovskog na Osmanija, to bi bio baš pravi duel, ali pošto nemamo centra i Dilan samo na 5 igra, gledaćemo duele Parkera sa njime.

I tu predviđam bar 2 puta, u prvih 5 napada Efesa, spuštanje lopte na Osmanija, da napada Parkera na postu. Džabari je protiv Milana bar dva puta pokazao tu lenju odbranu, gde ako nismo u bonusu, odmah napravi faul kad ga napadnu leđima.

Ne bi bilo lose probati sa Pokusevskim na početku na Osmaniu.. sličnih su gabarita, doduše Osmani neuporedivo čvršći, ali verujem da Poku ipak moze pružiti kakav takav otpor.

Petorka sa Osetkovskim i Pokusevskim moze fino da raširi i ukoliko nas krene sut mozemo se lepo uvesti u mec.

Posted
9 hours ago, Coz29 said:

Ne bi bilo lose probati sa Pokusevskim na početku na Osmaniu.. sličnih su gabarita, doduše Osmani neuporedivo čvršći, ali verujem da Poku ipak moze pružiti kakav takav otpor.

Petorka sa Osetkovskim i Pokusevskim moze fino da raširi i ukoliko nas krene sut mozemo se lepo uvesti u mec.

Ček, jesi li ti gledao prošlogodišnji duel Osmanija i Pokuševskog? 

Poku je tu imao solidnog materijala za sud, da tuži Osmanija za mobing.

• Ha-ha 7
Posted

Mislim, da se razumemo, u teoriji je to dobar mečap. Sličan size, Osmani jači, ovaj krakatiji, sličan level pokretljivosti, trebalo bi da može lepo da odigra protiv njega. Verujem da će Žoc to probati makar malo, smatram da bi guranje Bonge na Osmanija bilo baš nepotrebno maltretiranje. Uz to, imaju dovoljan broj opasnih igrača spolja, na koje bismo mogli poslati Bongu.

Posted

Ako se ja dobro secam Osmani je tad imao bas dosta otvorenih suteva, a to je bilo vise zbog nase odbrane (kao skoro Bertans) nego do direktnog cuvara. Ali mozda i gresim, slobodno me ispravite

Posted
1 hour ago, realno *w said:

Ček, jesi li ti gledao prošlogodišnji duel Osmanija i Pokuševskog? 

Poku je tu imao solidnog materijala za sud, da tuži Osmanija za mobing.

Bas zbog tog maltretiranja i treba da ima priliku da se oproba ponovo, da napokon svi vidimo tih famoznih 5kg mišića.

51 minutes ago, realno *w said:

Mislim, da se razumemo, u teoriji je to dobar mečap. Sličan size, Osmani jači, ovaj krakatiji, sličan level pokretljivosti, trebalo bi da može lepo da odigra protiv njega. Verujem da će Žoc to probati makar malo, smatram da bi guranje Bonge na Osmanija bilo baš nepotrebno maltretiranje. Uz to, imaju dovoljan broj opasnih igrača spolja, na koje bismo mogli poslati Bongu.

To mi je i bila neka logika. Sad u kom momentu ce to Zeljko da proba to niko živi ne zna.

Sta ti mislis, jel bolje da proba na samom startu ili prvo da vidi kako ce Parker da se snadje u odbrani?

Posted

Osmani je prošle godine bio iznenađenje i sam za sebe i nije vrv skautiran dovoljno. Sada već čak i mi ovdje mijenjamo dva tri igrača na njemu. Svi pomenuti imaju size da ga isprate tako da trebalo bi da može. Treba udariti jako na njih.

• Like 1
Posted
35 minutes ago, Coz29 said:

Sta ti mislis, jel bolje da proba na samom startu ili prvo da vidi kako ce Parker da se snadje u odbrani?

Opet kažem, u teoriji je ok da to bude na startu, dok možemo da priuštimo neki mali faul itd. Ali Efes je prošle godine u Turskoj na tom duelu napravio prednost, koju je održavao do kraja tekme. 

Ta moja fobija od sumnjivih startnih petorku se potvrdila i protiv Dubaija. Uvek sam za pun gas od početka. Ili, kombinacija, što od Žoca retko vidimo. Ok da krene Poku, ali da to ne bude sa Dvejnom, Lakićem... Nego prva petorka, samo on umesto Džabarija.

4 minutes ago, Luchifer89 said:

Okrenimo se ozbiljnijim temama.

Jel igrac finac večeras ili kasni neki papir za registraciju u ABA?

Ja to baš priželjkujem, ali nešto nisam siguran. Ne znam da li je sajt merodavan, ali koliko vidim, još ga nema tu. Doduše, ima još vrmeena.