fillam Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Ne sam Safete said:    Igrački verovatno zverina u nastajanju, ali mi je jezivo odvratan i odbojan ovaj mali. 2
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 10/3/2025 at 4:38 PM, Ne sam Safete said: 🖤🤍  Malo kasnim, ali bukvalno ne vidim nijednog igraca koji je bolji fit za Partizan na 4 od Ledeja.  Evo nadam se da Dzabari moze da razuveri, ali teska prica 2
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gledao sam Efes sada, Osmani pokidao. Bilo bi izuzetno dobro staviti Osetkovskog na Osmanija, to bi bio baš pravi duel, ali pošto nemamo centra i Dilan samo na 5 igra, gledaćemo duele Parkera sa njime.  I tu predviđam bar 2 puta, u prvih 5 napada Efesa, spuštanje lopte na Osmanija, da napada Parkera na postu. Džabari je protiv Milana bar dva puta pokazao tu lenju odbranu, gde ako nismo u bonusu, odmah napravi faul kad ga napadnu leđima.  3
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam imaju li nasi placenici neki inat, ali ako ga sad ne iskoriste da izujedaju Efes posle one istorijske blamaze, nece nikada.
longbowman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj Finac priziva flaše na terenu ( dosta neugodan predmet za nas i proklamovani cilj o klupskoj disciplini) ja mislim da Ostoja prska nitroglicerin pod jezik vec   5
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Finac i flasa....sjecam se da je Mati Nikenen svojevremeno uzeo 1 mjesto na novogodisnjoj turneji, ne sjecam se koju skakaonicu, nakon sto je predhonu noc dobio flaju u glavu na doceku Nove godine. 1
TripleJ Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 18 minutes ago, odupri se ludilu said: Finac i flasa....sjecam se da je Mati Nikenen svojevremeno uzeo 1 mjesto na novogodisnjoj turneji, ne sjecam se koju skakaonicu, nakon sto je predhonu noc dobio flaju u glavu na doceku Nove godine. Kakva je on legenda bio :).
Coz29 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 1 hour ago, realno *w said: Gledao sam Efes sada, Osmani pokidao. Bilo bi izuzetno dobro staviti Osetkovskog na Osmanija, to bi bio baš pravi duel, ali pošto nemamo centra i Dilan samo na 5 igra, gledaćemo duele Parkera sa njime.  I tu predviđam bar 2 puta, u prvih 5 napada Efesa, spuštanje lopte na Osmanija, da napada Parkera na postu. Džabari je protiv Milana bar dva puta pokazao tu lenju odbranu, gde ako nismo u bonusu, odmah napravi faul kad ga napadnu leđima.  Ne bi bilo lose probati sa Pokusevskim na početku na Osmaniu.. sličnih su gabarita, doduše Osmani neuporedivo čvršći, ali verujem da Poku ipak moze pružiti kakav takav otpor.  Petorka sa Osetkovskim i Pokusevskim moze fino da raširi i ukoliko nas krene sut mozemo se lepo uvesti u mec.
Recommended Posts