Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oduvek sam "pljuvao" navijače kad krenu da uleću predmeti na teren, noćas sam prvi put pomislio "ma gađaj, ko mu jbm"... 

Nek kazne koliko hoće, ne zanima me. Ovakvo veštačko vraćanje ekipe u život ne patmim kad sam video, šta bi bilo da smo ušli u zadnjih 6-7 minuta u egalu, umesto sa +10!?

I to sve doživiš protiv mrtvog Milana, šta će biti protiv ovih uticajnijih ekipa? Bolest.

Sad sam iz hale, telefon mi se ispraznio, sad sam tek video ovaj faul nad Bolmarom. Iako je to bio samo delić onoga što su nam priredili večeras, aspolutna sramota. Ne znam koji je sudija svirao, ali ovaj što trči iza ima savršen ugao, gleda u tom pravcu i vidi šta se desilo. Ali očigledno ne postoji namera da se tu svira ono što je trebalo, a to je aut za nas.

• Like 7
Posted

Ulaz u halu, ne znam ko je kriv, uprava naša ili Arene ali ne sme se ponoviti. Ljudi u koloni, Srbija u malom, ovi iza urliču, hoče napred na silu, ovi što su blizu ulaza u fazonu, polako sad, samo ja da se probijem, dok nije na red došlo nas 30ak besnih i pokislih i probilo kordon od smušenih redara, nisam nasilan tip, čak suprotno, ali drugačije nije moglo. 

Isto tako sam protiv ubacivanja bilo čega na teren, ali za ovo večeras bi bilo sramota da smo otišli kući bez reakcije. Analogno sa ove dve situacije, voleo bih da vlast smenimo mirnim putem, ali izgleda da bez Nepalskog scenarija neće moći.

• Like 1
Posted (edited)

E da, nikad jača pljuvačina po Ostoji. Ljudi i onako indisponirani raznim stvarima oko kluba, a onda kao šlag na tortu dođe ono stajanje na kiši zbog presporog očitavanja karata na ulazu...

E da, @ChrisJudd spomenu smušene redare. Ispred mene lik pokušava da uđe na Standard2 ulaz sa kartom za nivo400. I oni mu ne daju, ali on ne odustaje i pravi zastoj. To ubeđivanje je trajalo 6-7 minuta, na kraju je krenuo da se probije na silu, čini mi se da ga je uhvatilo obezbeđenje unutra, ali nisam video šta se desilo.

Nebitno, debila će uvek biti, ali ne možeš da dozvoliš da ti jedan lik napravi zastoj.

Edited by realno *w
Posted (edited)

Uffff

Bas sam bio ispizdeo posle dubaija, sramotna igra

Uplasio sam se za vecears, bilo mi drago kad su manekeni dobili cigane u utorak (mislim u svakom slucaju), pa nece valjda sa obe pobede da napuste beograd, i nece ali malo je falilo

Ispred arene sranj€, ulazilo se ocajno sporo, jos kisa pada

Novina je da redari bleje i na nivo400 i proveravaju jel tvoj sektor

Ostoja prikladno pozdravljen kako i treba

Na videobimu idu reci nezvanicne himne ?!

Dobar pocetak tekme, dobra borba u prvom poluvremenu, igrala se i neka odbrana kakva takva i odma je lakse

Jbg u drugom smo bas pali, na kraju iscupali nekako pobedu...

Ne znam zasto nismo pravili faul na kraju, po 1000 put, znaci u takvoj situaciji MORAS da pravis jebeni faul mislim sta ima da ti nije jasno, kad je guduric pripalio go×no mi se zaledilo...

Atmosfera... hmm sta znam, nije bila ni toliko losa koliko neki negde govore, onako, ocigledno da je masa nezadovoljna zbog ostojinog glupiranja... bilo je praznjikavo na istoku/zapadu nivo400, a prva tekam kuci ?!

1:1, teraj dalje

Ps pozdrav za bracu koja i dalje pisu

Edited by ranzo
  • Like 1
Posted
6 hours ago, Coz29 said:

@ScepanScekicStobrate si ziv?

ziv brate ali jedva...

Ja sam ocekivao poraz, to sam i pisao. Ovo sa Dubaiem nije normalno, ja sam juce ceo dan bio kao pijana kokoska, prosto ne funkcionisem.

neko gore napisa, zabrinuo bi se da moj tim povede 20 i dodje na jednu loptu, ja biram da gledam da smo mi na 20 ostavili jednu bas dobru ekipu, igraju dobru kosarku, sve kaznjavaju a kad ih krene i frizidere ubacuju.

ljudi nisu roboti, ovi igraci su imali ozbiljan psihofizicki napor zadnjih 3-4 dana i srvarno su me pozitivno iznenadili energijom...

igraci ko igraci, manje vise sve ocekivano... ova ekipa moze jos bolje... imamo potencijala jos... ne bi pljuvao Duejna jos, jer on decko ima problem sa samim sobom, hoce sebi nesto da dokaze, i onda se stavlja dodatni pritisak... ali da nije plej nije, a cisto da se razumemo ni Nilikina nije bas blistao sa razigravanjem ekipe... sta vise, bilo je mucno... Videcemo Tarana moze li bar u tom segmentu da pomogne...

protiv krke pustiti rezerve plus mali finac... a onda na mnoooogo zajebani Efes

Idemo dalje

• Like 3
Posted (edited)

Nisam hteo ništa da pišem sinoć, rekoh ajde malo da sačekam, jutro je pametnije od večeri, bla bla...

Elem, evo utisaka:

1. Problemi u organizaciji utakmice - gde su obeleženi sektori, gde su redari, sunce ti jbm, el Presidente? Ozbiljan klub? Važi, kako da ne. Treba da ga je sramota ali taj za sramotu ne zna;

2. Gle čuda kako prva petorka u principu najkvalitetnijih igrača šljaka i kako protivnik ne može da se odlepi na plus 15 kako sam hoće;

3. Dajte Bongi i Sterlingu šta hoće samo da što duže ostanu kod nas. Kupujem Bongin crni dres, kakav car, krpi sve što stigne, igra i ćuti, svetski i evropski šampion, zaslužio je skandiranje MVP MVP MVP!!

4. Tyreqe ima neki fizički problem, vidi se da kalkuliše sa snagom i kretnjama da bi izdržao što duže. Wash je isti lik ko i uvek, nema tu pomoći. Jabari je bio pravilno upotrebljavan u većini utakmice. Shake mi se sviđa, uvek mi se više sviđaju igrači koji probleme rešavaju po sebe težim putem (ulaz, flouter) umesto da samo pripaljuju. Karlik solidan.

5. Trener bolji nego protiv Dubaia, ali opet kasni sa tajm autom, rotacijama, za napad ili dva prekasno.

Sve u svemu, piši 1:1, nismo rešili probleme ali smo ipak pobedili, to je najvažnije.

Sudijama želim što duži i teži život

Edited by Dzep
  • Like 3
Posted
54 minutes ago, Dzep said:

. Gle čuda kako prva petorka u principu najkvalitetnijih igrača šljaka i kako protivnik ne može da se odlepi na plus 15 kako sam hoće

Pa dobro, u međuvremenu su se uigrali i odmorili. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Wash će, ako Željun nastavi ovako da ga koristi, završiti u Lazi. Čoek ne može da igra pleja, barem ne u EL, i što ga više budemo cedili, izgledaće i nama i sebi(posebno zajebano u njegovom slučaju) podpuno beskorisno. Mora imati jasno definisanu ulogu, sve ostalo je propast. 

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Luchifer89 said:

Ne pamtim veću buku u areni od one koja je bila nakon ponovljenog snimka Bolmarove flopčine

Nije bio flop, covek se zaista sapleo sam od sebe. 😄 Ali naravno, nije bio ni F od faula.  

Sta je taj sudija video, mislim da ne zna ni on. 

• Like 2
Posted
17 minutes ago, Kooineeperk said:

Nije bio flop, covek se zaista sapleo sam od sebe. 😄 Ali naravno, nije bio ni F od faula.  

Sta je taj sudija video, mislim da ne zna ni on. 

Sapleo?!

Brate, kao da ga je struja opizdila, tako je odskočio.

Nema šanse da je ovo slučajno, al je totalno nebitno u daljoj raspravi

8 minutes ago, Barkley#34 said:

Kakav kvalitetan mim će se napraviti od Džabarijeve face :classic_biggrin: 

Kakva mormončina, jbm ga smirena 

Posted
35 minutes ago, Luchifer89 said:

Sapleo?!

Brate, kao da ga je struja opizdila, tako je odskočio.

Nema šanse da je ovo slučajno, al je totalno nebitno u daljoj raspravi

Pogledaj snimak sa kamere ispod kosa, lik je hteo da prikoci, proklizalo mu desno stopalo i onda je levim stopalom zapeo u desno, i sam sebe sapleo. Vidi se cak i na ovom tviter snimku iako je losa rezolucija. 

• Like 2
Posted

Da i ja dodam da mi se dopada ono što Shake donosi. Kako su se par puta odbili od njega na ulazu, ljepota za vidjeti da kad se onako uđe u meso.

Naravno, trebaće tu još vremena, da i on pohvata sve i svašta, ali stvarno mislim da bi mogli da dobijemo sve ono što smo očekivali od Ifea i još preko toga.

• Like 3
Posted

Dilan je veliki problem kad primarno brani pik, jednostavno olovne noge ne mogu pratiti nikoga pri preuzimanjima, dok i iskakanja su problem i konstantno mu je potrebna pomoć.

Jebeno opet ista priča oko belaca sutera unutra...

Posted

Sreća što sinoć nije bilo svedoka da vide moje ponašanje u finišu utakmice, mislim da je stvarno vreme za stručnu pomoć. Mislim, odavno je vreme, ovo sinoć je već za direkt košulju koja se vezuje pozadi.

Što se košarke tiče, nekoliko stvari. Gledam nešto ovaj novi jurolig, retka zverka može do pobede bez mnogo šuteva (i mnogo pogodaka) za tri. Nešto mi se čini da polako prestaju da važe stare priče da je šut kvarljiva roba i slično, to je sada roba koju moraš da imaš i besramno da je trošiš.

Što se nas tiče, već drugu sezonu gledam i čudim se gde su nam centri kada spoljni igrači krenu na ulaz. Aj javite kako našim igračima i stožeru da dostavim neki snimak Boa Mekejleba i Aleksa Marića, čisto da vide kako iz prikucavanja može šurnjaes poena po utakmici. Ni ne mora mnogo, evo neka bude četiri poena, ali ne razumem zašto nema navike da se visoki zaleti na obruč kada bek ide na ulaz i protivnički centar krene na njega. Eno protiv Dubaija 5-6 polaganja lopta skakuće po obruču a niđe nikog da to prikuca.

Druga stvar, sviđa mi se što imamo još napadačkog potencijala za izo basket, jer računam da upravo to donosi pobede (ili bar poene) u neizvesnim završnicama. I naročito Milton mi liči na nekog ko bi to mogao da radi na redovnoj bazi. Međutim sinoć imamo situaciju da je za poslednjih 8 (!) minuta jedine koševe iz igre dao Dilan (onu trojku). Pored toga još po dva bacanja Parker i Bonga. Uz svu sudijsku krađu, stoji da smo imali vrlo loš napad. Jesu pokušavali i Milton i Džabari ali je to izgledalo vrlo loše. Moraju u arsenalu da imaju nešto bolje od ovoga što su pokazali u poslednjih nekoliko minuta kada se lomilo.

Još dve stvari. Zašto koji q nije bilo ni par sekundi tišine za Đorđa Armanija? Sramota. I jedna crtica sa Želimirove kzš, iskuka se živ čovek koji vodi tim od 20+ miliona kako smo sirotilja jer jbg ekonomska klasa na liniji Dubai - Bg. Jbg, znam šta je muka kad si veliki čovek u autobusu sa krilima, ali malo je i preterizam da kukaš na lovu u sadašnjem Partizanu.

Na kraju, dobar vam dan odbrano i skoče i želim vam dug ostanak.

• Like 6
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Aj javite kako našim igračima i stožeru da dostavim neki snimak Boa Mekejleba i Aleksa Marića, čisto da vide kako iz prikucavanja može šurnjaes poena po utakmici.

'El mi veruješ da sam pre sat vremena razmišljao o njima i o toj temi?

Inače :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 10
Posted

Osetkowski sinoc nije uzeo 2 prakticno otvorene trice. I onu sto je pogodio, tresnuo je tek nakon finte. Ne znam je li razlog konfidens ili je u pitanju neka Zeljkova vizija, ali zaista ne vidim svrhu njegovog blejanja na parketu ako nece raditi prakticno jedino sto ume na nekom solidnom nivou. 

1 Armani nam nije dozvolio maltene nijednom da mu damo loptu ledjima ka kosu. Nije cak toliko do presinga igraca na passeru, vec pre svega od coveka koji je na Dylanu. On se tu ne snalazi nista bolje od Pokua, a za razliku od njega nije u stanju da baci neki nekonvencionalan, lucidan pas koji ce da izbusi protivnika.

• Like 2
Posted
54 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Sinoc skok nije bio problem, cuz Armani. Protiv Efesa ce nas i to ujedati za dupence i zato samo hrabro, paticemo jos.

b: jbg Frensise, nemoj uvek da mracis. Taj Armani je u prethodnim utakmicama ove sezone imao

43-31 u skokovima protiv Virtusa (od toga 14 ofanzivinih na 19 defanzivnih Brese)
40-27 u skokovima protiv Brese (od toga 15 ofanzivnih na 19 defanzivih Brese)
32-30 u skokovima protiv Zvezde (od toga 10 u napadu)

Sinoc su skokovi bili 30-30 

Ofanzivni, mi 8, oni samo 4

Defanzivni, mi 22, oni 26

• Thanks 1