Coz29 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakva lopovska bagra ย Dobra borba ย Realno je da je nekih 10 razlike trebalo da bude. ย Dajte tog rezervnog pleja i centra idite vise u picku materinu 3
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Cestitke al bih se zabrinuo da od +20 dodjete da ovi imaju sut za pobedu. Sreca pa moja Zvezda jos gora.
TripleJ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Tko nije gledao KKP taj ne zna sta je patnja :).ย Sudije su se bas proslavile. Onaj sto je svirao imaginarni faul nad Bolmarom ne bi smeo da sudi narednih 5 kola, bar. Prva pobeda, to se pise. Idemo dalje.ย Edited 17 hours ago by TripleJ 4
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ovo je sramota ลกta su nam uradili ovi pljaฤkaลกi u sred Beograda. Sram vas bilo.ย ย BRAVO ZA POBEDU!! 1-1! 6
kendrick duckworth Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Pad u igri, greลกke, epska kraฤa i Guduriฤ za pobedu. Sve nam se crtalo braฤo, ako smo ovo preลพiveli, moลพda je ovo stvarno ta sezona.ย ย ย 9 2 2
Alek The Great Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ovo je bolje nego da je bilo stoka razlike. Nadam se da ce ovo malo opametiti ekipu. Sad su videli da mi na terenu imamo 8 protivnika. Kriminalne odluke na kraju.ย 1
PatrickStar Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakva sramna liga, bravo za ekipu, za borbu, za 30 minuta dobre igre, za toliko je bilo energije. Neฤe ovo da ide ako centar ne dodje bad brzo. 2
Jakob Aman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dilan, Dujan i Dzabari kriminalni! Sreฤom pa su tu i dalje Karlik, Sterling i Bonga. Sejk gotiva.
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Joลก neลกto. Ne mogu da opiลกem koliko volim Isaka Bongu ๐ค๐ค. Dres koliko sutra.ย 13 1
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Joลก sluลกam Sterlinga u postgame intervjuu. Prelep je...ย 1
Marvin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ono Dujanovo nevraฤanje u odbranu je jezivo bilo, ne znam ลกta bih uradio da sam mu saigraฤ 2
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. 7
Coz29 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. Popularna borba kroz institucije haha ย Nema brate od toga nista
Alek The Great Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago A neka se sami jave oni koji su hteli Duana pre Dorsija.
PatrickStar Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. Ja se iskreno nadam da ce Zoc na konferenciji da provuฤe nesto. 2
jedibojan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bilo bi dobro da ne krenemo iz ozbiljnog minusa. Potpuno druga energija u odnosu na Dubai. Shake i Parker su ok nadogradnja, opet mnogo zavisi od pleja i centra.ย Wash glupan. Dylan silom prilika prevelika uloga... Jednu po jednu. E da, EL je jedna amaterska organizacija. Hrk pu 1
KockoOblo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Aman ljudi, nismo ispustili 20p zato ลกto nismo kupili centra, nego zato ลกto nam je odbrana truba. Ne znam da li je i realno da bude bolja u ovom delu sezone + ove je sralo za medalju+zaista fin zloฤinaฤki uradak sudaca u zadnjih 5 minuta.ย ย
Volter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago ฤestitam komลกije! Junaฤki, bio je pokuลกaj kraฤe, ali pravda je pobedila. Svako dobro vam ลพelim. Ljubim vas.ย โค๏ธ 1 12
Xpert Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jako bitna pobeda. Necu joj gledati u zube, nimalo. Za mesec dana niko se nece secati ovog meca. 1-1 nakon ovog duplog kola. Prihvatam. 4 minutes ago, Coz29 said: Popularna borba kroz institucije haha ย Nema brate od toga nista Nema od zalbe nista, al bar treba reci govnetu da je govno. Pa makar i formalno. 5
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) U pizdu materinu kakvo kidanje ลพivaca, ลกto od naลกe igre na mahove, ลกto od sudijskih gluposti. Makar nisu bezmudo izaลกli, tukli su se i borili i izvukli pobedu na kraju. Ali jebem mu miลกa kako ovo normalno pregurati.ย ย Edited 17 hours ago by Stiletto 3
Recommended Posts