Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva lopovska bagra ย Dobra borba ย Realno je da je nekih 10 razlike trebalo da bude. ย Dajte tog rezervnog pleja i centra idite vise u picku materinu 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cestitke al bih se zabrinuo da od +20 dodjete da ovi imaju sut za pobedu. Sreca pa moja Zvezda jos gora.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Tko nije gledao KKP taj ne zna sta je patnja :).ย Sudije su se bas proslavile. Onaj sto je svirao imaginarni faul nad Bolmarom ne bi smeo da sudi narednih 5 kola, bar. Prva pobeda, to se pise. Idemo dalje.ย Edited 1 hour ago by TripleJ 3
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je sramota ลกta su nam uradili ovi pljaฤkaลกi u sred Beograda. Sram vas bilo.ย ย BRAVO ZA POBEDU!! 1-1! 4
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pad u igri, greลกke, epska kraฤa i Guduriฤ za pobedu. Sve nam se crtalo braฤo, ako smo ovo preลพiveli, moลพda je ovo stvarno ta sezona.ย ย ย 3 1 1
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je bolje nego da je bilo stoka razlike. Nadam se da ce ovo malo opametiti ekipu. Sad su videli da mi na terenu imamo 8 protivnika. Kriminalne odluke na kraju.ย 1
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva sramna liga, bravo za ekipu, za borbu, za 30 minuta dobre igre, za toliko je bilo energije. Neฤe ovo da ide ako centar ne dodje bad brzo. 2
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dilan, Dujan i Dzabari kriminalni! Sreฤom pa su tu i dalje Karlik, Sterling i Bonga. Sejk gotiva.
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Joลก neลกto. Ne mogu da opiลกem koliko volim Isaka Bongu ๐ค๐ค. Dres koliko sutra.ย 8 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Joลก sluลกam Sterlinga u postgame intervjuu. Prelep je...ย
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ono Dujanovo nevraฤanje u odbranu je jezivo bilo, ne znam ลกta bih uradio da sam mu saigraฤ 2
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. 4
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. Popularna borba kroz institucije haha ย Nema brate od toga nista
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A neka se sami jave oni koji su hteli Duana pre Dorsija.
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. Ja se iskreno nadam da ce Zoc na konferenciji da provuฤe nesto. 1
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bilo bi dobro da ne krenemo iz ozbiljnog minusa. Potpuno druga energija u odnosu na Dubai. Shake i Parker su ok nadogradnja, opet mnogo zavisi od pleja i centra.ย Wash glupan. Dylan silom prilika prevelika uloga... Jednu po jednu. E da, EL je jedna amaterska organizacija. Hrk pu 1
KockoOblo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Aman ljudi, nismo ispustili 20p zato ลกto nismo kupili centra, nego zato ลกto nam je odbrana truba. Ne znam da li je i realno da bude bolja u ovom delu sezone + ove je sralo za medalju+zaista fin zloฤinaฤki uradak sudaca u zadnjih 5 minuta.ย ย
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ฤestitam komลกije! Junaฤki, bio je pokuลกaj kraฤe, ali pravda je pobedila. Svako dobro vam ลพelim. Ljubim vas.ย โค๏ธ 1 7
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jako bitna pobeda. Necu joj gledati u zube, nimalo. Za mesec dana niko se nece secati ovog meca. 1-1 nakon ovog duplog kola. Prihvatam. 4 minutes ago, Coz29 said: Popularna borba kroz institucije haha ย Nema brate od toga nista Nema od zalbe nista, al bar treba reci govnetu da je govno. Pa makar i formalno. 3
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) U pizdu materinu kakvo kidanje ลพivaca, ลกto od naลกe igre na mahove, ลกto od sudijskih gluposti. Makar nisu bezmudo izaลกli, tukli su se i borili i izvukli pobedu na kraju. Ali jebem mu miลกa kako ovo normalno pregurati.ย ย Edited 1 hour ago by Stiletto 2
Recommended Posts