SamoFlacko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo ga Zeljko zvani ima jos x kola do kraja, nemojte da me dirate.
aleksandar2806 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 59 minutes ago, SamoFlacko said: Evo ga Zeljko zvani ima jos x kola do kraja, nemojte da me dirate. Pa stavje netacno sto je rekao,nismo igrali odbranu i to je bio kljuc poraza
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, aleksandar2806 said: Pa stavje netacno sto je rekao,nismo igrali odbranu i to je bio kljuc poraza A zašto nismo igrali odbranu, zna li se šta
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Pa znate kako, imajuci u vidu da smo opet svesno usli nekompletirani u sezonu, jasno je da njima stvarno puca jelece za start i da misle da ce sve fleke izvaditi kasnije tokom sezone. Slovima i brojem 1 (JEDNOM) nam je to poslo za rukom tokom svih ovih godina Zeljkovog drugog mandata. Ali mi smo svejedno skroz lagani. Edited 1 hour ago by SteveFrancis#3 2
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dosta stvari ce biti na ispitu u cetvrtak - Zeljkova i Sterlingova prisutnost, odbrana, pamet kod faulova. Ako ne pobedimo (a igramo sa timom jacim od nas), na brzi test ce doci i alavost sns limara. Mozd ne bas odmah protiv Efesa, ali uskoro. Edited 1 hour ago by Elevator Operater
KockoOblo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Biće ovo dobar tim. Sa 5 zajedničkih treninga više, dobili bi ovo 10+.
MikiMilane Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moraće legija tranaca mnogo bolje za plasman u plejofu Evrolige.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Don Dusko said: Jbg Dejm.... Sreca pa su ovi spustili gas na kraju pa je rezlutat mnogo bolji nego sto je trebao biti. Poku cekamo da van garbidza veze ovako 2 trojke.... Pakao, moj Dule, pakao! Isključih pred kraj Q3, previše su mi sveže rane od reprezentacije da bih se patila i sa ovim.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bio na utakmici... jbg sts reci... vise od rezultata bole iste stvari od prethodne godine, ne pravljenje malih faulova, zeljko danas poceo sa postevom kojom vise nece verovatno. vecera od carlika, sterlinga i duejna u jednom momentu zbirno 10 poena.. Bilo je bolno gledati kako ziceri cure iz kosa, gluposti Sterlinga koji uopste nije bio y ytakmici... ekipa moze bolje sigurno... da li hoce... to mislim da ne zna niko milton i dilan bas dobri... svidjaju mi se kako igraju, pogotovo dilan... jabari standard u napadu al odbrana uzas 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, KockoOblo said: Biće ovo dobar tim. Sa 5 zajedničkih treninga više, dobili bi ovo 10+. Necu da im sudim nakon prve tekme, ali vec je hronicno uzasno sto bez ispaljenog metka gubimo od ove i slicnih ekipa, sa kojima cemo se ili klati posle za zivot ili ce im to biti jedna od redjih pobeda. Kako znaju moraju da dobiju i Armani i Efes ako ne misle novih 2-8.
longbowman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Deluju svi pogubljeno ko ja ponedeljkom nakon jakog vikenda, odgovaram na svako peto pitanje, razmišljam gde se dede ono plavo čeljade od sinoć i što mi je dala pogrešan broj. Kao guske u magli. Baš se videlo da šanse nikakve nemamo. Napisao sam odmah nakon KLS i odluke da se zadrži Vašington da će mu se psovati majka u prvom kolu EL, nisam preterano zadovoljan što ću izgleda biti u pravu. Željko sa par zaista katastrofalnih odluka je samo doprineo opštem raspadu na terenu. Videćemo kako će to da izgleda kad se vrate kući i kad se prisete za koga i šta igraju. 1
Jakob Aman Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Sve mogu da oprostim ali voljni momenat i kurcobolju nikako. Nemamo zamenu za Karlika, Dujan nije plej. 2
Shonewizard Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Wash, Carlick i Sterling kombinovanih 4/22, bez pogođene trojke. Možemo mi da dovedemo sve backup centre ovoga svijeta i zategnemo tu odbranu ne znam kako, vrlo malo ekipa u EL ćemo dobiti sa ovakvim izdanjem njih trojice. Druga stvar, vidiš da se okreće momentum, vidjeli smo milion puta da ne umijemo da se povadimo sami, pa zovni brate sve TO koje imaš, traži i čelendž da dobiješ taj dodatni minut vremena samo da nekako probamo da zaustavimo strmoglavi pad. Nemoj nas jebati Željko. Na svu muku, live tema unosi neku dodatnu nervozu, moraće se isključivati telefon u nastavku sezone 😄 4
Don Dusko Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 2 minutes ago, Shonewizard said: Na svu muku, live tema unosi neku dodatnu nervozu, moraće se isključivati telefon u nastavku sezone 😄 Veruj mi da pogledas nasu live temu bilo bi ovo:
dekifisher Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Skupila se ekipa iz školskog (sa koledža) i odigrali basket. Želimir je najzad otkrio da ovim sumanutim preuzimanjima kopira GS. Zato nismo ni doveli centra. MUPM
ScepanScekicSto Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 25 minutes ago, Shonewizard said: Wash, Carlick i Sterling kombinovanih 4/22, bez pogođene trojke. Možemo mi da dovedemo sve backup centre ovoga svijeta i zategnemo tu odbranu ne znam kako, vrlo malo ekipa u EL ćemo dobiti sa ovakvim izdanjem njih trojice. Druga stvar, vidiš da se okreće momentum, vidjeli smo milion puta da ne umijemo da se povadimo sami, pa zovni brate sve TO koje imaš, traži i čelendž da dobiješ taj dodatni minut vremena samo da nekako probamo da zaustavimo strmoglavi pad. Nemoj nas jebati Željko. Na svu muku, live tema unosi neku dodatnu nervozu, moraće se isključivati telefon u nastavku sezone 😄 sva trojica su bili uzasni veceras carlik odbrambeni uzasan, ne pravi male faulove sterling uopste nije bio na utakmici... pasovi y prazno, izgubljene lopte Duejn posle promasena 2 cista zicera, potpuno nestao sa terena
Papanikolesku Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: carlik odbrambeni uzasan, ne pravi male faulove Dokle će mu se ovo tolerisati?! Toliko toga me frustrira u ovoj ekipi, ali ovo me ubija u pojam. 1
longbowman Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 1 minute ago, Papanikolesku said: Dokle će mu se ovo tolerisati?! Toliko toga me frustrira u ovoj ekipi, ali ovo me ubija u pojam. Voli tecnu igru
SteveFrancis#3 Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Prelazim u tim Frensis, dosta je bilo.
ChrisJudd Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Jedini lošiji ulazak u sezonu je bio u onoj kad smo igrali protiv Albe. Nema opravdanja za ovaj pristup. Mora da se rilja u četvrtak za 1-1, što je za nas ovakve premija trenutno
ScepanScekicSto Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago (edited) 13 minutes ago, Papanikolesku said: Dokle će mu se ovo tolerisati?! Toliko toga me frustrira u ovoj ekipi, ali ovo me ubija u pojam. ne znam brate, uzivo se to jos bolje vidi... ostsne uvek u mis mecu i lagano ga resavaju a on decko ni da faul napravi... meni je to nejasno... vidim ima tu neku ekipu koja ga prati svuda, neka dva crnca zgoljava, i bile su neke dve ribe, ono tatoo, sorc kratki... mislim nemam nista protiv, ali on decko nije fokusiran na kosarku... zao mi je sto je duejn veceras bio uzasan takodje, ponadah se da uspeti da mu uzme minute edit: mene boli ta malokrvnost... vise je zelje imao Milton od Carlika.... Jedino veceras sto he valjalo jeste igra sva tri pojacanja, odlicni su bili... Parker je klasa, a Milton ima kliker za kosarku, lepo koristi telo... kao i Osetkovski. mi smo danas najmanje dobili od starosedeoca... kakva partija sterlinga, sve sto je pokusao je zasrao, pa nek ostsne to na jednoj utakmici Edited just now by ScepanScekicSto 1
Papanikolesku Posted just now Posted just now 1 minute ago, ScepanScekicSto said: ne znam brate, uzivo se to jos bolje vidi... ostsne uvek u mis mecu i lagano ga resavaju a on decko ni da faul napravi... meni je to nejasno... vidim ima tu neku ekipu koja ga prati svuda, neka dva crnca zgoljava, i bile su neke dve ribe, ono tatoo, sorc kratki... mislim nemam nista protiv, ali on decko nije fokusiran na kosarku... zao mi je sto je duejn veceras bio uzasan takodje, ponadah se da uspeti da mu uzme minute Za njega je izgleda mismeč i protiv TJ Šortsa 😄 Elem, da, bezobrazan je u odbrani, štedi se, i NEĆE da pravi faul kad ostane sa višim igračem. Po pravilu nas svaki put kazne, jer mora da se udvaja, prave višak, i šuterski potentne ekipe poput Dubaija to relativno lagano rešavaju. Mislim i one manje potentne će ubacivati otvorene šuteve.
Recommended Posts