Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi kompletirali roster u julu vi dovodite i odvodite pola tima u septembru, kako čovek da ne bude ljubomoran :classic_dry:

Pa ćete nastaviti dok ne dođe centar.

Što reče onaj brat kod nas na topiku, na vest da je Graham poslednje pojačanje - onda nije ni trebalo da dolazi :lol_2:

• Like 5
  • Ha-ha 11
  • Pumpaj! 1
Posted
26 minutes ago, NMX said:

Mi kompletirali roster u julu vi dovodite i odvodite pola tima u septembru, kako čovek da ne bude ljubomoran :classic_dry:

Pa ćete nastaviti dok ne dođe centar.

Što reče onaj brat kod nas na topiku, na vest da je Graham poslednje pojačanje - onda nije ni trebalo da dolazi :lol_2:

Sad kad ciganlija pocne da trazi svoj fix ovde.

Kod drugog dilera.

• Ha-ha 14
Posted

Srecom sam otvorio temu pre 2 nedelje a ne sad..

Mada ovo end of an era bi ostalo i potencijalnom danasnjem otvaranju, doduse sa znacajno drugacijim ishodom.

Posted

samo da ne bude ono, pre mesec dana zahvalili se Dancu i obnovili Nateklinu, u medjuvremenu Danca nigde nismo mogli da uvalimo, pa hajd da uvalimo ovog kog smo se manje zeleli da resimo jer imamo neku ponudu.

Posted
4 hours ago, fedor said:

Meni je transfer politika naseg kluba apsolutna misterija... Jedan jedini put smo slozili ekipu na vreme i tada smo bili na dva pogodjena bacanja ili jednu tucu manje ili jednog maloletnog psihopatu manje od f4. 

Sve sam uvereniji da je ta sezona bila jedna velika srećna okolnost.

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Sve sam uvereniji da je ta sezona bila jedna velika srećna okolnost.

uhhh...veri brejv stejtment 😱.

I to u ovoj situaciji.

Posted (edited)

Ne znam ko su ovi, i koliko je uopšte relevantan izvor, ali Monte Morris za injury prone Frenkija - preljepo. Ozbiljan igrač za EL. 

Elem, i dalje petica mora biti apsolutni prioritet. 

Edited by Papanikolesku
Posted

Jedno stvarno ozbiljno pitanje, nisam ironičan ni malo, ozbiljan ko srčani.

Šta navede bilo koji klub ( Olimpijakos eto ) da bude iz fazona " Treba nam Frenk Nilikina " ? 

Ako neko od vas koji razumete ove prelazne rokove, molim vas da mi objasnite. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Kod Nilikine su problem jedino te povrede, a po meni vrlo dobar igrač, još popravio šut, glavni nedostatak u nba zbog kog nije prošao, mislim da je imao blizu 40% za 3 prošle sezone. 

Vidim da ste svi oduševljeni Miltonom, koji su to kvaliteti kod Miltona a da ih Nilikina nema?

Edited by Taki
Posted

Jes' da je obican rumor, ali sto se tice Montea, iako nema neke godine, bojim se da je on bas opao. Nije tesko dati veci doprinos u napadu od French Franka i kao jos jedan kreator za druge je skroz ok. Medjutim, defanzivno cemo dosta izgubiti. Doduse, ako ce nam Ntilikina dati fazon 8 tekmi po sezoni, prednost se tu razvodnjava. Avejlabiliti izda bestest abiliti. Morris deluje kao neki out-of-the-box Calathes, odnosno to je neka uloga i prostor koji vidim da bi mu Zeljko dao. Nije Hrdjavo resenje, samo ne treba padati na bulju i ocekivati da bude game-changer.

• Like 5
Posted (edited)

Hoce li makar svi ovi sto imamo biti spremni za Dubai, makar i ovako rastimovani?

Pod svi najvise mislim na Tajrika. 

Inace, ne znam da li smo oborili neki rekord kao klub sa najvise igraca koji su odigrali 1 ili 0 meceva na pripremama.

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Monte ex Nugget?

Aha. Kralj A/T, gubi jednu loptu na 10 asistencija. Plej do koske, šut nije nešto ali bolji od Nick the Bricka sasvim sigurno. Maler je što ima 50 kila žive vage i to sa gajbom piva u rukama, pa će u odbrani biti zategnuto protiv jačih protivničkih bekova. Doduše, ima brze ruke da mazne loptu ko dobar dan.

• Like 1
Posted

Ja ne bih imao nista protiv Ifea da se vrati (svakako kompletniji od Frenka + ga vec placamo), ali ovo nije video igrica i kvota bi bila 1.01 da bi bio toliko nezadovoljan (s pravom), da bi amtosfera bila ne losa, nego otrovna.

• Like 1
Posted
40 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Jes' da je obican rumor, ali sto se tice Montea, iako nema neke godine, bojim se da je on bas opao. Nije tesko dati veci doprinos u napadu od French Franka i kao jos jedan kreator za druge je skroz ok. Medjutim, defanzivno cemo dosta izgubiti. Doduse, ako ce nam Ntilikina dati fazon 8 tekmi po sezoni, prednost se tu razvodnjava. Avejlabiliti izda bestest abiliti. Morris deluje kao neki out-of-the-box Calathes, odnosno to je neka uloga i prostor koji vidim da bi mu Zeljko dao. Nije Hrdjavo resenje, samo ne treba padati na bulju i ocekivati da bude game-changer.

Ne da je opao, nego je baš propao. Sad više ni ono malo šuta nema, a dugo nije igrao neke ozbiljne minute. Jedino što bi on kod nas mogao da igra jeste da bude osigurač, ne gubi lopte a dobar je i sa linije bacanja. Ali odbrana u kripto-depresiji, šut takođe, kilogrami u minusu... Voleo sam ga kao igrača, savršeni rezervni plej za NBA, ali što se Evrope tiče, vrlo sam skeptičan 

Posted
1 hour ago, Taki said:

Kod Nilikine su problem jedino te povrede, a po meni vrlo dobar igrač, još popravio šut, glavni nedostatak u nba zbog kog nije prošao, mislim da je imao blizu 40% za 3 prošle sezone. 

Vidim da ste svi oduševljeni Miltonom, koji su to kvaliteti kod Miltona a da ih Nilikina nema?

Daleko bolji igrac 1 na 1 je Milton, na sebe navlači odbranu i otvara veći prostor u odnosu na Frenka, potencijal u smislu Evrope mu je sigurno visok za razliku od Frenka koji je klasičan two way igrac( ja ih mnogo volim), ali ipak nije neko ko moze u kontinuitetu davati i biti produktivan.

Frenk bi sigurno ostao da je fizički u boljem stanju u to nemam sumnje.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Dzep said:

Ne da je opao, nego je baš propao. Sad više ni ono malo šuta nema, a dugo nije igrao neke ozbiljne minute. Jedino što bi on kod nas mogao da igra jeste da bude osigurač, ne gubi lopte a dobar je i sa linije bacanja. Ali odbrana u kripto-depresiji, šut takođe, kilogrami u minusu... Voleo sam ga kao igrača, savršeni rezervni plej za NBA, ali što se Evrope tiče, vrlo sam skeptičan 

znaci Kalates je bolja opcija?