Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi kompletirali roster u julu vi dovodite i odvodite pola tima u septembru, kako čovek da ne bude ljubomoran :classic_dry:

Pa ćete nastaviti dok ne dođe centar.

Što reče onaj brat kod nas na topiku, na vest da je Graham poslednje pojačanje - onda nije ni trebalo da dolazi :lol_2:

• Like 2
  • Ha-ha 10
  • Pumpaj! 1
Posted
26 minutes ago, NMX said:

Mi kompletirali roster u julu vi dovodite i odvodite pola tima u septembru, kako čovek da ne bude ljubomoran :classic_dry:

Pa ćete nastaviti dok ne dođe centar.

Što reče onaj brat kod nas na topiku, na vest da je Graham poslednje pojačanje - onda nije ni trebalo da dolazi :lol_2:

Sad kad ciganlija pocne da trazi svoj fix ovde.

Kod drugog dilera.

• Ha-ha 9
Posted

Srecom sam otvorio temu pre 2 nedelje a ne sad..

Mada ovo end of an era bi ostalo i potencijalnom danasnjem otvaranju, doduse sa znacajno drugacijim ishodom.

Posted

samo da ne bude ono, pre mesec dana zahvalili se Dancu i obnovili Nateklinu, u medjuvremenu Danca nigde nismo mogli da uvalimo, pa hajd da uvalimo ovog kog smo se manje zeleli da resimo jer imamo neku ponudu.

Posted
4 hours ago, fedor said:

Meni je transfer politika naseg kluba apsolutna misterija... Jedan jedini put smo slozili ekipu na vreme i tada smo bili na dva pogodjena bacanja ili jednu tucu manje ili jednog maloletnog psihopatu manje od f4. 

Sve sam uvereniji da je ta sezona bila jedna velika srećna okolnost.

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Sve sam uvereniji da je ta sezona bila jedna velika srećna okolnost.

uhhh...veri brejv stejtment 😱.

I to u ovoj situaciji.

Posted (edited)

Ne znam ko su ovi, i koliko je uopšte relevantan izvor, ali Monte Morris za injury prone Frenkija - preljepo. Ozbiljan igrač za EL. 

Elem, i dalje petica mora biti apsolutni prioritet. 

Edited by Papanikolesku
Posted

Jedno stvarno ozbiljno pitanje, nisam ironičan ni malo, ozbiljan ko srčani.

Šta navede bilo koji klub ( Olimpijakos eto ) da bude iz fazona " Treba nam Frenk Nilikina " ? 

Ako neko od vas koji razumete ove prelazne rokove, molim vas da mi objasnite. 

• Like 1