NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi kompletirali roster u julu vi dovodite i odvodite pola tima u septembru, kako čovek da ne bude ljubomoran Pa ćete nastaviti dok ne dođe centar. Što reče onaj brat kod nas na topiku, na vest da je Graham poslednje pojačanje - onda nije ni trebalo da dolazi 2 10 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 26 minutes ago, NMX said: Mi kompletirali roster u julu vi dovodite i odvodite pola tima u septembru, kako čovek da ne bude ljubomoran Pa ćete nastaviti dok ne dođe centar. Što reče onaj brat kod nas na topiku, na vest da je Graham poslednje pojačanje - onda nije ni trebalo da dolazi Sad kad ciganlija pocne da trazi svoj fix ovde. Kod drugog dilera. 8
Magia Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Srecom sam otvorio temu pre 2 nedelje a ne sad.. Mada ovo end of an era bi ostalo i potencijalnom danasnjem otvaranju, doduse sa znacajno drugacijim ishodom.
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago samo da ne bude ono, pre mesec dana zahvalili se Dancu i obnovili Nateklinu, u medjuvremenu Danca nigde nismo mogli da uvalimo, pa hajd da uvalimo ovog kog smo se manje zeleli da resimo jer imamo neku ponudu.
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jadnicko Kalates mora da stuca svake godine a nikad ne dodje. Verovatno najpominjanije ime ikad, a mislim da bas nikad nije bio u planu...
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, fedor said: Meni je transfer politika naseg kluba apsolutna misterija... Jedan jedini put smo slozili ekipu na vreme i tada smo bili na dva pogodjena bacanja ili jednu tucu manje ili jednog maloletnog psihopatu manje od f4. Sve sam uvereniji da je ta sezona bila jedna velika srećna okolnost. 1
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Eddard said: Sve sam uvereniji da je ta sezona bila jedna velika srećna okolnost. uhhh...veri brejv stejtment 😱. I to u ovoj situaciji.
Papanikolesku Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago (edited) Ne znam ko su ovi, i koliko je uopšte relevantan izvor, ali Monte Morris za injury prone Frenkija - preljepo. Ozbiljan igrač za EL. Elem, i dalje petica mora biti apsolutni prioritet. Edited 21 minutes ago by Papanikolesku
Recommended Posts