realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Marvin said: To sto je Majk ispao losa investicija ne znaci da nije trebalo probati (naravno ne za startera). Tako da se slazemo u nacelu 😄 Ne mislim da ne treba probati, nego da su minimalne šanse da dovedeš igrača koji telom pripada poziciji niže, da nikad nije igrao na EL ili NBA nivou i da to ispadne dobro. Bilo je par primera toga u istoriji, ali dosta skromna brojka. Naravno, ne mislim na nešto tipa da igra trojku neko ko je igrao dvojku, ali na 4/5 ne možeš prevariti nikoga.
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nismo se razumeli. Nisam ja mislio na Ajzeu Majka kao konkretnog igraca i da on igra na poziciji 5. Mislio sam da smo mogli dovesti igraca njegovog renomea, iz FIBA CL / EC / Turske / Italije, nekog ko bi bio backup centar, mozda cak i treci centar ako uleti nesto bolje 1
Kooineeperk Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 12 hours ago, PatrickStar said: Ja to gledam malo drugačije, imali smo rupu na 4 prošle sezone koju smo popunjavali sa Bongom, igranjem u paru Tajrika i Brendona, Pokuom na 5...pa nama su luksuz bili minuti sa Bongom na 3. Tako da su mi dolasci Parkera i Osetkovskog uz odlazak Majka popunjavanje goruce pozicije. Jedino sto vidno fali ovom rosteru su dve petice i to kvalitetom jedna da bude ravna Tajriku (defanzivno) i neko tipa Lovernja (iskusan igrac), jer odlaske Balse i Brendona nismo nadomestili. Plus sto ce i Poku i Tajrik verovatno imati problema sa povredama tokom sezone. Bas dve?! Da nije malo mnogo? 🙂 Uveren sam da ce jedna sigurno doci... ali dve... mozda jedino da udomite Lovernja za sitne pare - ljubav i kikiriki. Bonga nece igrati na 3, nema za tim neke potrebe, tu je Sterling Braun koji se pokazao kao bas pouzdan, zatim Vanja, a uz "malog" Bosnjakovica da pokrije ABA ligu to je zatvorena pozicija. I to sto ce igrati na 3 ce biti znacajno manje neko na 4. Na 4 onda imas Bongu i Parkera, dva baaaas kvalitetna igraca i ako zatreba tu mogu da krpe i Osetkovski i Poku. Na 5 ce onda biti Tajrik i to pojacanje koje se ceka. Ostatak minuta su tu Osetkovski i Poku. I ja mislim da bi ta petica morala biti bolja od Tajrika (bolje jedna bas kvalitetna nego dve nivoa Tajrika ili losija).
realno *w Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 40 minutes ago, Marvin said: Nismo se razumeli. Nisam ja mislio na Ajzeu Majka kao konkretnog igraca i da on igra na poziciji 5. Mislio sam da smo mogli dovesti igraca njegovog renomea, iz FIBA CL / EC / Turske / Italije, nekog ko bi bio backup centar, mozda cak i treci centar ako uleti nesto bolje Nisam ni ja to mislio naravno. On mi je primer kakve igrače ne treba dovoditi iz takvih takmičenja. Poenta je da ne budu fizički inferiorni, šta više da tu budu u prednosti, a da su neke druge stvari problem, pa da kažeš - e to ćemo naučiti, treningom, rešiti timski i šta god već. Inače, u svim tim takmičenjima je bilo 3 i po normalna centra, ako i toliko. Prvi primer je svakako Kabingele ili kako se već zove onaj iz Venecije, kojeg je Dubai relativno rano kaparisao. Dovoljno je reći da je Stiven Inok bio druga petorka LŠa, a da je jedan od najboljih centara italijanske lige bio Miro Bilan.
realno *w Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Uglavnom, odlučio sam: potpisuje se Ibaka. Iskusan i pametan igrač, brzo uklapanje i pomaže nam da prebrodimo početak sezone, uz čak i pokoju vintage partiju. Traži se još jedan igrač iz NBA i potpisuje kad počne regularna sezona, neko ko je izvisio. Ibaku ostavljamo, ali pratimo tržište i džentlmenski ga puštamo u neku ekipu kojoj zbog neke povrede fali petica. Nema na čemu KK Partizan. 1
Magia Posted 22 minutes ago Author Posted 22 minutes ago 6 hours ago, Princeton said: Parker je zato mačka, kako pleše po parketu, i sa kojom lakoćom, ma milina gledati. Mislim da će biti veliki adut njegovo pokretanje tranzicije poslije def skoka. Kakvo ima vođenje u trku, a to sve sa onolikom tjelešinom, stvarno rijetkost da sam vidio nešto slično van NBA. Kog defanzivnog skoka? 😜
Recommended Posts