dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Sector said: Srki svršio na Bongu. Edin isto 😂
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lepo finale, mora se priznati. Ako Nemacka dobije ovo, Bonga ce biti ako ne najzasluzniji onda sigurno jedan od najzasluznijih.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Sto mi drago sto Sengun promasi zicer.Bonga MVP
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 poena, ukradena i sada skok. Sve u zadnjem minutu. Dennis Schroder 4
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, YAO said: Gledam ove 2 ekipe kako igraju,za 2 koplja su iznad nas Protiv jedne smo imali pobjedu u džepu. Jesmo se epski raspali protiv Finaca ali nije sad da nemamo kvalitet da igramo sa ovakvim ekipama. 6
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako je lepo videti nabedjenka Senguna kao tragicara. 8
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sengun proziva Janisa,a ovamo zicer promasio i trojku. Mali veseljak Edited 3 hours ago by YAO
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bonga odigrao i odlicnu odbranu na Larkinu, ovaj odustao od 1na1... Bravo Bonga!
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vrhunsko finale, mozda i najbolja medjunarodna utakmica u poslednjih 10ak godina posle one nase proslogodisnje sa drim timom. Nemcima svaka cast, Turci se usrali na kraju 1
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Znao sam da Nemci ovo dobijaju onda kad je govance Šengun iznudio faul u napadu i bacakao se po parketu i slavio. Karma, braćo Turci. 1
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, dunaj95 said: Jbt kad zamislim petorku Karlik, Sterling, Bonga, Parker, Tajrik... Nije mi dobro... Za Zvezdu navijam... očito... ko sve navija za zvezdu cccc 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cestitke jos jednom sudijama sto su odlucili da Luka ne smije uci u borbu za medalju sa grupom gradjana. 1
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, MrTripleDouble said: ko sve navija za zvezdu cccc Tu sam te čekao 😉
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svjetski i europski prvaci i tek ce biti jos bolji. 1
Recommended Posts