Урош19 Posted September 10 Posted September 10 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Franza ne smijes ni pogledati To je već postao standard, još od SP 2023 je tako
Petkovic Miroslav97 Posted September 10 Posted September 10 Bravo za Slovence, lepa razlika 👏 Inače, sramotan faul prvo Dončiću, a onda i Nikoliću. 3
forumko topic Posted September 10 Posted September 10 Da mi je neko rekao da ću navijati za Slovence… Odvratni Nemci, Luka magija 1
Sector Posted September 10 Posted September 10 Rekao bih da Šruda igra daleko najslabije takmičenje sa Njemcima. 1
Dzo23 Posted September 10 Posted September 10 Dobra utakmica. Sudije drže ujednačen kriterijum za sad.
bodo Posted September 10 Posted September 10 1 minute ago, Sector said: Rekao bih da Šruda igra daleko najslabije takmičenje sa Njemcima. Ovu utakmicu je očajan.
Čvarkov Posted September 10 Posted September 10 Ne znam šta mi je lepše kod ofanzivnog skoka Omića, da li šamaranje lopte do pleja ili pospremanje lopte u koš. Prepelič kida kao i uvek kad je bitno. Luka genije. Idemo braćo Slovenci!!! 1
Petkovic Miroslav97 Posted September 10 Posted September 10 Ali Nikolić bas potcenjen plej. Ume da zavrti pik, odlicna kontrola lopte, snazan plej koji je bas dobar u odbrani.. Čak je i bacanja popravio u odnosu na neki raniji period.. Taj šut mu je velika mana, ali sasvim korektan za nekog backup pleja. 💪
Урош19 Posted September 10 Posted September 10 Sva 3 faula Dončića tj. 2 faula i tehnička su baš upitne odluke.
Dzo23 Posted September 10 Posted September 10 Just now, Petkovic Miroslav97 said: Ali Nikolić bas potcenjen plej. Ume da zavrti pik, odlicna kontrola lopte, snazan plej koji je bas dobar u odbrani.. Čak je i bacanja popravio u odnosu na neki raniji period.. Taj šut mu je velika mana, ali sasvim korektan za nekog backup pleja. 💪 Odličan turnir za njega mada je večeras klimav. Konstantno se bori s loptom na prenosu. On i Rok Radović, slovenački Branko Lazić, su jako zahvalni igrači.
DameTime Posted September 10 Posted September 10 Izdržite slovenska braćo, da ne gledam Švabe uživo! 😄 Spoiler I Франца hehe 1
Eddard Posted September 10 Posted September 10 6 minutes ago, Čvarkov said: Bukvalno navijam za Slovence kao da mi igramo. Ne znam zašto, ali i ja 😂 1
Miki28 Lakers in 5 Posted September 10 Posted September 10 Bravo Klemen. Vadi Luku do kraja ove cetvrtine
Recommended Posts