Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Franza ne smijes ni pogledati To je već postao standard, još od SP 2023 je tako
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bravo za Slovence, lepa razlika 👏 Inače, sramotan faul prvo Dončiću, a onda i Nikoliću. 3
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da mi je neko rekao da ću navijati za Slovence… Odvratni Nemci, Luka magija 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rekao bih da Šruda igra daleko najslabije takmičenje sa Njemcima.
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Sector said: Rekao bih da Šruda igra daleko najslabije takmičenje sa Njemcima. Ovu utakmicu je očajan.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam šta mi je lepše kod ofanzivnog skoka Omića, da li šamaranje lopte do pleja ili pospremanje lopte u koš. Prepelič kida kao i uvek kad je bitno. Luka genije. Idemo braćo Slovenci!!! 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali Nikolić bas potcenjen plej. Ume da zavrti pik, odlicna kontrola lopte, snazan plej koji je bas dobar u odbrani.. Čak je i bacanja popravio u odnosu na neki raniji period.. Taj šut mu je velika mana, ali sasvim korektan za nekog backup pleja. 💪
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sva 3 faula Dončića tj. 2 faula i tehnička su baš upitne odluke.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Ali Nikolić bas potcenjen plej. Ume da zavrti pik, odlicna kontrola lopte, snazan plej koji je bas dobar u odbrani.. Čak je i bacanja popravio u odnosu na neki raniji period.. Taj šut mu je velika mana, ali sasvim korektan za nekog backup pleja. 💪 Odličan turnir za njega mada je večeras klimav. Konstantno se bori s loptom na prenosu. On i Rok Radović, slovenački Branko Lazić, su jako zahvalni igrači.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izdržite slovenska braćo, da ne gledam Švabe uživo! 😄 Spoiler I Франца hehe 1
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Čvarkov said: Bukvalno navijam za Slovence kao da mi igramo. Ne znam zašto, ali i ja 😂 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bravo Klemen. Vadi Luku do kraja ove cetvrtine
Recommended Posts