Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Stiletto87 said:

~Hej Odita, velika ti kita~ (ne znam kako se precrtava tekst)

Hej Isak, veliki ti crni visak

izaći ću sam😆

Evo ovako. 

😁

Posted (edited)
7 minutes ago, Stiletto said:

Evo ovako. 

😁

Sreća da si precrtao šta treba😆

“Nemoj da mi daješ ribu, nego me nauči kako da je ulovim”😄

Edited by Stiletto87
Posted (edited)
9 hours ago, Sector said:

Ne znam ništa o popularnosti košarke u Njemačkoj ali sigurno nisu slučajno izbacili toliko dobrih igrača da su preuzeli od Španije primat najjače non-USA košarkaške sile (ono što je nama u par navrata izmaklo nažalost). Da niko živi tamo ne igra i ne gleda košarku ne bi imali ovakvu bazu igrača.

Takođe imaju solidan napredak i na klupskom nivou i posjeta im je generalno vrlo dobra.

A kako Francuzi u posljednih 20 godina izbacuju puno vise igrača nego sto su to radilu prije 40? Jednostavno mirgacije u odradile svoj dio posla. Zapravo, to je kombinacija dva faktora, ulaganje u struku i sve veci udio afričkog staniovnista u tim zemljama, a fizicke preispozicje za košarku su itekako bitne za potencijal. Dinarci su nekad bili fizicki najpotentniji po pitanju predispozicija za kosarku u Evropi (visina, konstitucija), ali sada su ih sustigli a i mozda prestigli Nijemci, Francuzi i sl.

Edited by Bojdo
Posted
1 hour ago, Stiletto87 said:

“Nemoj da mi daješ ribu, nego me nauči kako da je ulovim”😄

Ti još ne znaš momče mlado

Mi odrasli znamo, 

Kad porasteš kad razmisliš 

Kašće ti se samo.

😁

Posted
6 minutes ago, Stiletto said:

Ti još ne znaš momče mlado

Mi odrasli znamo, 

Kad porasteš kad razmisliš 

Kašće ti se samo.

😁

Hvala ti za to “momče mlado”.

kamo sreće da je istina😄

Posted
23 hours ago, Skyglider said:

Ne znam koliko imas godina i koliko se dobro secas Eurobasketa 2005 koji je odrzan u Srbiji i Crnoj Gori ali dvorane su isto tako bile poluprazne. Jedna grupa je igrana u Pioniru u toj grupi su igrale Grcka, Francuska, Izrael i Bosna i tokom svih utakmica Pionir je bio poluprazan. Evo gledam sad neke snimke na Youtube sa polufinala Grcka - Francuska i tad je Arena bila poluprazna, gornji prsten gotovo prazan a igrali su i NBA igraci i zvucna imena. Puno je bilo jedino u Spensu kad je igrala SCG i Arena je bila puna tokom finala Nemacka - Grcka i to je to. Jednostavno kosarka nigde ne izaziva toliko paznje kao fudbal pa da na svim utakmicama Evropskog ili Svetskog prvenstva sve bude rasprodato.

Grčka, Francuska, Bosna i Slovenija , Izrael je bio sa nama u grupi.

Kad je Slovenija igrala u Pioniru, bilo je puno, Slovenaca je bilo bar 4k. Ostale tekme, ok nije bilo krcato, jer su Grci sporo pristizali ... 

Bio sam volonter tada i imao pristup svugde, koliko se ja sećam polufinale je bilo solidno popunjeno. Koje su bile cene ulaznica, ne sećam se. Za finale je bilo krcato, Grka je bila masa.