Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Hej Odita, velika ti kita Hej Isak, veliki ti crni visak izaći ću sam😆 Edited 3 hours ago by Stiletto87
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Stiletto87 said: ~Hej Odita, velika ti kita~ (ne znam kako se precrtava tekst) Hej Isak, veliki ti crni visak izaći ću sam😆 Evo ovako. 😁
Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 7 minutes ago, Stiletto said: Evo ovako. 😁 Sreća da si precrtao šta treba😆 “Nemoj da mi daješ ribu, nego me nauči kako da je ulovim”😄 Edited 4 hours ago by Stiletto87
Bojdo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 9 hours ago, Sector said: Ne znam ništa o popularnosti košarke u Njemačkoj ali sigurno nisu slučajno izbacili toliko dobrih igrača da su preuzeli od Španije primat najjače non-USA košarkaške sile (ono što je nama u par navrata izmaklo nažalost). Da niko živi tamo ne igra i ne gleda košarku ne bi imali ovakvu bazu igrača. Takođe imaju solidan napredak i na klupskom nivou i posjeta im je generalno vrlo dobra. A kako Francuzi u posljednih 20 godina izbacuju puno vise igrača nego sto su to radilu prije 40? Jednostavno mirgacije u odradile svoj dio posla. Zapravo, to je kombinacija dva faktora, ulaganje u struku i sve veci udio afričkog staniovnista u tim zemljama, a fizicke preispozicje za košarku su itekako bitne za potencijal. Dinarci su nekad bili fizicki najpotentniji po pitanju predispozicija za kosarku u Evropi (visina, konstitucija), ali sada su ih sustigli a i mozda prestigli Nijemci, Francuzi i sl. Edited 3 hours ago by Bojdo
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Stiletto87 said: “Nemoj da mi daješ ribu, nego me nauči kako da je ulovim”😄 Ti još ne znaš momče mlado Mi odrasli znamo, Kad porasteš kad razmisliš Kašće ti se samo. 😁
Stiletto87 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Stiletto said: Ti još ne znaš momče mlado Mi odrasli znamo, Kad porasteš kad razmisliš Kašće ti se samo. 😁 Hvala ti za to “momče mlado”. kamo sreće da je istina😄
Recommended Posts