dunaj95 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Sector said: Srki svršio na Bongu. Edin isto 😂
Kooineeperk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Lepo finale, mora se priznati. Ako Nemacka dobije ovo, Bonga ce biti ako ne najzasluzniji onda sigurno jedan od najzasluznijih.
Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Sto mi drago sto Sengun promasi zicer.Bonga MVP
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 poena, ukradena i sada skok. Sve u zadnjem minutu. Dennis Schroder 4
Sector Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, YAO said: Gledam ove 2 ekipe kako igraju,za 2 koplja su iznad nas Protiv jedne smo imali pobjedu u džepu. Jesmo se epski raspali protiv Finaca ali nije sad da nemamo kvalitet da igramo sa ovakvim ekipama. 6
Markoss Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kako je lepo videti nabedjenka Senguna kao tragicara. 8
YAO Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Sengun proziva Janisa,a ovamo zicer promasio i trojku. Mali veseljak Edited 20 hours ago by YAO
Kooineeperk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bonga odigrao i odlicnu odbranu na Larkinu, ovaj odustao od 1na1... Bravo Bonga!
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Vrhunsko finale, mozda i najbolja medjunarodna utakmica u poslednjih 10ak godina posle one nase proslogodisnje sa drim timom. Nemcima svaka cast, Turci se usrali na kraju 2
forumko topic Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Znao sam da Nemci ovo dobijaju onda kad je govance Šengun iznudio faul u napadu i bacakao se po parketu i slavio. Karma, braćo Turci. 1
MrTripleDouble Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 9 minutes ago, dunaj95 said: Jbt kad zamislim petorku Karlik, Sterling, Bonga, Parker, Tajrik... Nije mi dobro... Za Zvezdu navijam... očito... ko sve navija za zvezdu cccc 3
dunaj95 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, MrTripleDouble said: ko sve navija za zvezdu cccc Tu sam te čekao 😉
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Svjetski i europski prvaci i tek ce biti jos bolji. 1
YAO Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mec resen par minuta pre kraja. Na 5-6 razlike za Tursku,Sengun brza trojka pa Larkin los pas. 1
Recommended Posts