Beonegro Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 23 minutes ago, La mano de Dios said: Turska je mnogo vise TIM nego svi ostali. Turska igra prvo prvenstvo u ovom sastavu, Njemačka je u ovom sastavu prošla i dobro (svjetska titula, pa i bronza sa prethodnog EP) i loše (drvena medalja na OI, ali posebno meltdown u polufinalu protiv Francuza), kako je to Turska više tim od Njemačke? Zato što slave svaki koš, samo što ne krenu da dižu dresove? Edited 11 hours ago by Beonegro
La mano de Dios Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Beonegro said: Turska igra prvo prvenstvo u ovom sastavu, Njemačka je u ovom sastavu prošla i dobro (svjetska titula, pa i bronza sa prethodnog EP) i loše (drvena medalja na OI, ali posebno meltdown u polufinalu protiv Francuza), kako je to Turska više tim od Njemačke? Zato što slave svaki koš, samo što ne krenu da dižu dresove? Tacno, Nemacka tu ne spada, nisam na njih ni mislio kada sam spominjao sve ostale ali nisam napomenuo. Opet nekako vidim da ce Turska to dobiti. Jasno je da to slavlje turskih igraca i ta napaljenost nas sa strane moze nervirati ali njima je to gorivo koje za sad pametno trose.
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 13 hours ago, Magia said: Nema potrebe, God has spoken jos pre 3 dana: Bas je lepo sto ste me i ti i @Don Dusko majstor pomenuli i za Litvance i za Francuze i za Letonce i za Spance i za Italijane, ali eto pogresio sam za Turke jbg, sto bi rekao onaj cuveni gospodin srpski narod treba jebati, nista nije pogresio. Edited 11 hours ago by McLeod 1 1
Radovan III Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ja ne znam ko će dobiti ali volio bih da to bude Njemačka.Zbog onog kretena Šenguna.Niko ne tvrdi da nije dobar igrač ali kao čovjek je apsolutna nula.Ono kako se ponašao protiv nas pa i izjave,bolje reći urlanje, poslije utakmice je ništa u odnosu na ovo poslije Grčke. Poistovjećivati ovu košarkašku pobjedu sa ratnim zločinom Turaka protiv Grka prije 100 godina je sramotno. Trebao bi mu neko skrenuti pažnju ali ko kada je Ataman isti kao i on. Stara drtina koja prikriveno mrzi Srbe. Edited 10 hours ago by Radovan III
Problem sa licnim greskama Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Turci su odigrali pregršt sjajnih ofanzivnih setova. Ono je podsećalo na nas zadnjih godina. Poješću papir, nisam verovao da je Ataman trener takvog kapaciteta. Po meni su najbolju košarku igrali tokom prvenstva. Ekipa u usponu koja će u sledećem olimpijskom ciklusu pored Nemaca i Francuza biti team to beat. 1
Beonegro Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ekipa u usponu koja će u sledećem olimpijskom ciklusu pored Nemaca i Francuza biti team to beat. Podsjetimo se ipak da im je tridesettrogodišnji Larkin jedini bek vrijedan pomena i da sem tog jednog igrača kojem će da daju državljanstvo na horizontu nema ničega vrijednog to vrajt houm abaut.
Problem sa licnim greskama Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Beonegro said: Podsjetimo se ipak da im je tridesettrogodišnji Larkin jedini bek vrijedan pomena i da sem tog jednog igrača kojem će da daju državljanstvo na horizontu nema ničega vrijednog to vrajt houm abaut. Larkin će izgurati taj ciklus od 3 godine. O tome pričam. Svi su im spremni da odrade 2027 i 2028 vrhunski. Onaj mali Kutluay baš obećava kao naslednik za posle.
Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 52 minutes ago, McLeod said: Bas je lepo sto ste me i ti i @Don Dusko majstor pomenuli i za Litvance i za Francuze i za Letonce i za Spance i za Italijane, ali eto pogresio sam za Turke jbg, sto bi rekao onaj cuveni gospodin srpski narod treba jebati, nista nije pogresio. Mece malo zezancije na tvoje samopouzdanje kod izlaganja svojih prognoza i nemogucnost da prihvatis kada pogresis. :P
Beonegro Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Larkin će izgurati taj ciklus od 3 godine. O tome pričam. Svi su im spremni da odrade 2027 i 2028 vrhunski. Onaj mali Kutluay baš obećava kao naslednik za posle. Larkin je propustio više utakmica zbog povreda u poslednjih pet godina nego što ima postova na ovoj temi, ali nebitno, neka on igra super ili neka naturalizuju nekog zmaja na pleju, ko igra sa njim u backcourtu, Hazer, koji trenutno igra u životnoj formi a ima 7ppg i 2 apg? I ko još uz Hazera? Omer Kutluay ima 16 godina i nebitan je za ovaj olimpijski ciklus.
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 52 minutes ago, Beonegro said: Larkin je propustio više utakmica zbog povreda u poslednjih pet godina nego što ima postova na ovoj temi, ali nebitno, neka on igra super ili neka naturalizuju nekog zmaja na pleju, ko igra sa njim u backcourtu, Hazer, koji trenutno igra u životnoj formi a ima 7ppg i 2 apg? I ko još uz Hazera? Omer Kutluay ima 16 godina i nebitan je za ovaj olimpijski ciklus. Napisao sam da Kutluay ide posle ciklusa kada će imati 20 godina. Turci su eto bez beka u finalu. Koga mi to imamo ko naprimer igra bolje od Hazera? Topić? Ajd nek bude, ko još? Hazer je idealni Avram tip vek za ova takmičenja. Njima ne treba play s 25 poena u rukama pored Šenguna.
Beonegro Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Hazer ima 26 godina, zašto ga pominješ u istoj rečenici sa Topićem? Od Topića očekujemo da za 6 godina bude 6x bolji igrač nego što je Hazer sada.
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 5 minutes ago, Beonegro said: Hazer ima 26 godina, zašto ga pominješ u istoj rečenici sa Topićem? Od Topića očekujemo da za 6 godina bude 6x bolji igrač nego što je Hazer sada. Jer govorim o sadašnjem ciklusu i bekovima a ti si uleteo sa Hazerom, rekoh da vidim ko je bolji u ovom ciklusu kod nas i koga ćemo uvesti u sistem da 27/28 bude bolji od ove verzije Hazera. Nama stare svi sem Vanje a on nije igrač koji će promeniti kvalifikacije kamoli izneti prvenstvo. Mislim da je turska osnova sasvim dobra, videćemo. Ne slažemo se, ok je naravno. Edited 8 hours ago by Problem sa licnim greskama
bekrinjo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tri startera Turske (Hazer, Osmani i Šengun) su produkt Banvita, koji više ne postoji. 2
Recommended Posts