Zvezdaš96 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Grčka na papiru izraziti favorit baš, medjutim zec je još u šumi i ne deluje mi da će do kraja sačuvati ovo lako, biće ovde još svega, ne praštaju Litvanci bilo koju grešku, imaju i dosta novih igrača u ekipi na ovom EP, a skupili su se vidi se bez Jokubaitisa i najbitnije imaju herca vidi se, kao i Turci sa klupe danas recimo...
wrach Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 22 minutes ago, Zvezdaš96 said: Grčka na papiru izraziti favorit baš, medjutim zec je još u šumi i ne deluje mi da će do kraja sačuvati ovo lako, biće ovde još svega, ne praštaju Litvanci bilo koju grešku, imaju i dosta novih igrača u ekipi na ovom EP, a skupili su se vidi se bez Jokubaitisa i najbitnije imaju herca vidi se, kao i Turci sa klupe danas recimo... Ne moras da zuris, polako, procitaj sta si napisao. Pa pokusaj da neki zarez zamenis tackom, ionako ih imas viska na kraju. Edited 15 hours ago by wrach
Zvezdaš96 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, wrach said: Ne moras da zuris, polako, procitaj sta si napisao, pokusaj da neki zarez zamenis tackom, ionako ih imas viska na kraju. Hvala na savetu, usvojiću. 1
Wingwalker Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Bar petnajs na kraju za crno-bele helene. Litva ili Letva šutera bez. Dresovi grka baš ubavi. One naše siledžijje kake su... dobro da smo prošli grupu.
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Tubelis se danas bruka, bez skoka uz 0-7 iz igre i index od -6.
Wingwalker Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Da je Grčka bila neka kolonijalna sila pa i da pokažem izvesnu dozu razumevanja za 3 Tokumba i Dorsijantidisa... A sa druge strane mi imamo cirka deceniju posta da razmislimo o nekom Lojdu, Lorenzu, Boldvinu, Dijufu...Tomsona ću izostaviti. Edited 14 hours ago by Wingwalker
DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Braća Antetokounmpo su rođena u Grčkoj, Dorsiju je majka Grkinja. Smarate sa tim brojanjem krvnih zrnaca. Baš loš faul Gidre, svakako bi ovo promašio Giannis. 3
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kakve faulove sviraju nad ovim Adetokumpom, jako neprijatno.
Kenozoik Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Denda briljira. Kosta Adentokumpo. Samo cekam kad ce nekog Tiosava da pomene. 2
Wingwalker Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Gidra upravo izjednačio svoj prošlosezonski rekord u postignutim trojkama po meču. Edited 14 hours ago by Wingwalker 1
holden c. Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Odradise ih ipak rutinski Grci, nemaju nikakve dzebane Litvanci, ko bi pre 10-15 godina mogao da pretpostavi da ce pasti na ovako niske bekovske grane. No dobro, kapiram da je to usud malih zemalje, ne moz stalno da imas ne znam kakav talenat. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Opaa rukometas sa grupom gradjana ce u 1/2 EP? Strucnjaci sa foruma na aparatima
holden c. Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Meni je rukometas iskreno veoma gotivan, voleo bih i da ovi njegovi odu jako i do samog kraja, no nisam siguran da je moguce protivu ovakog Svabe 4
Wingwalker Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Opaa rukometas sa grupom gradjana ce u 1/2 EP? Ni ta polufinala nisu što su nekad bila... Edited 14 hours ago by Wingwalker
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nadam se da će ih odraditi Turci. Samo da je Osman OK.
Wingwalker Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 16 minutes ago, DameTime said: Braća Antetokounmpo su rođena u Grčkoj... ...nisam obratio pažnju na imena. Sad izguglo. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nek se spreme Turci. Itekako rukometas se pita 3 minutes ago, Sector said: Nadam se da će ih odraditi Turci. Samo da je Osman OK. Nada uvijek postoji. Nek se oporavi Osman pa da ih Janis gazi
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Grcka ce da izgazi Turke sa pola snage jer ce osetiti kako je kad neko tebe moze da tuce, a ovi Grci su namazaniji od njih mnogo. 1
Molina23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Grci su ozbiljno profiitirali od ovog hrkljuš kontakt kriterijuma, koliko god ciglarili imaju dovoljno sajza i IQ-a da reše sebi slične. Otkinuće i Turke od batina, Janis će surovo poništiti onu Atamanovu princezicu. Ovo je njegov turnir. Baj d vej, ja tek sad provalio da Papanikolau ima 35 kao Slukas, zamrzao sam ga na večnih 32 kao Sasu Salina. Edited 14 hours ago by Molina23
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, McLeod said: Grcka ce da izgazi Turke sa pola snage jer ce osetiti kako je kad neko tebe moze da tuce, a ovi Grci su namazaniji od njih mnogo. Zasto???
Recommended Posts