Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Grčka na papiru izraziti favorit baš, medjutim zec je još u šumi i ne deluje mi da će do kraja sačuvati ovo lako, biće ovde još svega, ne praštaju Litvanci bilo koju grešku, imaju i dosta novih igrača u ekipi na ovom EP, a skupili su se vidi se bez Jokubaitisa i najbitnije imaju herca vidi se, kao i Turci sa klupe danas recimo...
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 22 minutes ago, Zvezdaš96 said: Grčka na papiru izraziti favorit baš, medjutim zec je još u šumi i ne deluje mi da će do kraja sačuvati ovo lako, biće ovde još svega, ne praštaju Litvanci bilo koju grešku, imaju i dosta novih igrača u ekipi na ovom EP, a skupili su se vidi se bez Jokubaitisa i najbitnije imaju herca vidi se, kao i Turci sa klupe danas recimo... Ne moras da zuris, polako, procitaj sta si napisao. Pa pokusaj da neki zarez zamenis tackom, ionako ih imas viska na kraju. Edited 4 hours ago by wrach
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, wrach said: Ne moras da zuris, polako, procitaj sta si napisao, pokusaj da neki zarez zamenis tackom, ionako ih imas viska na kraju. Hvala na savetu, usvojiću. 1
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bar petnajs na kraju za crno-bele helene. Litva ili Letva šutera bez. Dresovi grka baš ubavi. One naše siledžijje kake su... dobro da smo prošli grupu.
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tubelis se danas bruka, bez skoka uz 0-7 iz igre i index od -6.
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Da je Grčka bila neka kolonijalna sila pa i da pokažem izvesnu dozu razumevanja za 3 Tokumba i Dorsijantidisa... A sa druge strane mi imamo cirka deceniju posta da razmislimo o nekom Lojdu, Lorenzu, Boldvinu, Dijufu...Tomsona ću izostaviti. Edited 3 hours ago by Wingwalker
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Braća Antetokounmpo su rođena u Grčkoj, Dorsiju je majka Grkinja. Smarate sa tim brojanjem krvnih zrnaca. Baš loš faul Gidre, svakako bi ovo promašio Giannis. 3
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakve faulove sviraju nad ovim Adetokumpom, jako neprijatno.
Kenozoik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Denda briljira. Kosta Adentokumpo. Samo cekam kad ce nekog Tiosava da pomene. 2
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Gidra upravo izjednačio svoj prošlosezonski rekord u postignutim trojkama po meču. Edited 3 hours ago by Wingwalker 1
holden c. Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odradise ih ipak rutinski Grci, nemaju nikakve dzebane Litvanci, ko bi pre 10-15 godina mogao da pretpostavi da ce pasti na ovako niske bekovske grane. No dobro, kapiram da je to usud malih zemalje, ne moz stalno da imas ne znam kakav talenat. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Opaa rukometas sa grupom gradjana ce u 1/2 EP? Strucnjaci sa foruma na aparatima
holden c. Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je rukometas iskreno veoma gotivan, voleo bih i da ovi njegovi odu jako i do samog kraja, no nisam siguran da je moguce protivu ovakog Svabe 4
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Opaa rukometas sa grupom gradjana ce u 1/2 EP? Ni ta polufinala nisu što su nekad bila... Edited 3 hours ago by Wingwalker
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, DameTime said: Braća Antetokounmpo su rođena u Grčkoj... ...nisam obratio pažnju na imena. Sad izguglo. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nek se spreme Turci. Itekako rukometas se pita 3 minutes ago, Sector said: Nadam se da će ih odraditi Turci. Samo da je Osman OK. Nada uvijek postoji. Nek se oporavi Osman pa da ih Janis gazi
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Grcka ce da izgazi Turke sa pola snage jer ce osetiti kako je kad neko tebe moze da tuce, a ovi Grci su namazaniji od njih mnogo. 1
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Grci su ozbiljno profiitirali od ovog hrkljuš kontakt kriterijuma, koliko god ciglarili imaju dovoljno sajza i IQ-a da reše sebi slične. Otkinuće i Turke od batina, Janis će surovo poništiti onu Atamanovu princezicu. Ovo je njegov turnir. Baj d vej, ja tek sad provalio da Papanikolau ima 35 kao Slukas, zamrzao sam ga na večnih 32 kao Sasu Salina. Edited 3 hours ago by Molina23
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, McLeod said: Grcka ce da izgazi Turke sa pola snage jer ce osetiti kako je kad neko tebe moze da tuce, a ovi Grci su namazaniji od njih mnogo. Zasto???
Recommended Posts