Jump to content

Recommended Posts

Posted

Grčka na papiru izraziti favorit baš, medjutim zec je još u šumi i ne deluje mi da će do kraja sačuvati ovo lako, biće ovde još svega, ne praštaju Litvanci bilo koju grešku, imaju i dosta novih igrača u ekipi na ovom EP, a skupili su se vidi se bez Jokubaitisa i najbitnije imaju herca vidi se, kao i Turci sa klupe danas recimo...

Posted (edited)
22 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Grčka na papiru izraziti favorit baš, medjutim zec je još u šumi i ne deluje mi da će do kraja sačuvati ovo lako, biće ovde još svega, ne praštaju Litvanci bilo koju grešku, imaju i dosta novih igrača u ekipi na ovom EP, a skupili su se vidi se bez Jokubaitisa i najbitnije imaju herca vidi se, kao i Turci sa klupe danas recimo...

Ne moras da zuris, polako, procitaj sta si napisao. Pa pokusaj da neki zarez zamenis tackom, ionako ih imas viska na kraju.

Edited by wrach
Posted
Just now, wrach said:

Ne moras da zuris, polako, procitaj sta si napisao, pokusaj da neki zarez zamenis tackom, ionako ih imas viska na kraju.

Hvala na savetu, usvojiću.

• Like 1
Posted

Bar petnajs na kraju za crno-bele helene. 

Litva ili Letva šutera bez.

Dresovi grka baš ubavi.

One naše siledžijje kake su... dobro da smo prošli grupu.

Posted (edited)

Da je Grčka bila neka kolonijalna sila pa i da pokažem izvesnu dozu razumevanja za 3 Tokumba i Dorsijantidisa...

A sa druge strane mi imamo cirka deceniju posta da razmislimo o nekom Lojdu, Lorenzu, Boldvinu, Dijufu...Tomsona ću izostaviti.

Edited by Wingwalker
Posted

Braća Antetokounmpo su rođena u Grčkoj, Dorsiju je majka Grkinja. Smarate sa tim brojanjem krvnih zrnaca.

Baš loš faul Gidre, svakako bi ovo promašio Giannis.

• Like 3
Posted

Odradise ih ipak rutinski Grci, nemaju nikakve dzebane Litvanci, ko bi pre 10-15 godina mogao da pretpostavi da ce pasti na ovako niske bekovske grane.

No dobro, kapiram da je to usud malih zemalje, ne moz stalno da imas ne znam kakav talenat.

• Like 1
Posted

Meni je rukometas iskreno veoma gotivan, voleo bih i da ovi njegovi odu jako i do samog kraja, no nisam siguran da je moguce protivu ovakog Svabe

• Like 4
Posted (edited)
7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Opaa rukometas sa grupom gradjana ce u 1/2 EP? 

Ni ta polufinala nisu što su nekad bila...

Edited by Wingwalker
Posted

Grcka ce da izgazi Turke sa pola snage jer ce osetiti kako je kad neko tebe moze da tuce, a ovi Grci su namazaniji od njih mnogo.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Grci su ozbiljno profiitirali od ovog hrkljuš kontakt kriterijuma, koliko god ciglarili imaju dovoljno sajza i IQ-a da reše sebi slične. Otkinuće i Turke od batina, Janis će surovo poništiti onu Atamanovu princezicu. Ovo je njegov turnir. Baj d vej, ja tek sad provalio da Papanikolau ima 35 kao Slukas, zamrzao sam ga na večnih 32 kao Sasu Salina. 

Edited by Molina23