DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemci zatrpali sve u grupi, ovde 37 pts za 22 minuta... 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Nemci zatrpali sve u grupi, ovde 37 pts za 22 minuta... Nisu igrali protiv ovakve odbrane
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ma da Mece nema veze sto ne mogu nista spolja da ubodu 1-24 za tri koliko vidim.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Ma da Mece nema veze sto ne mogu nista spolja da ubodu 1-24 za tri koliko vidim. Citiracu vas - nije to slucajno kad ekipa tako sutira za tri, ima i do protivnika.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Povredio Amarante Thiemanna fintom, klasično izuvanje iz patika.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobro je ovo za nas da se neki favoriti muce, pa da ne budemo mi.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svega pola poena prednosti pred poslednju četvrtinu. Portugalci odlični 👏
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Povredio Amarante Thiemanna fintom, klasično izuvanje iz patika. A par napada kasnije ga driblingom vratio u četvrtak prošle nedelje... Edited 3 hours ago by Wingwalker 1
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago retko netalentovani ne pogadjaci kosa su ovi Portugalci, ali svaka cast na borbi i efortu zalosno izgleda kada se pogleda njihov boxscore 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Drzali su se Portugalci 3/4 ali Lo izvadi situaciju
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Odlepise se Nemci za minut.Cim ih krenuo malo sut. 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cim je selektor Portugala ponovo zaboravio Ketu na klupi je pravilnije.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Portugalcima kao da je neko uključio igricu na hard u poslednjoj četvrtini jebiga. 1
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako ce Slovenci ili Italijani u kvoteru iskihat ovaj suterski raspad Nijemaca danas haha
Skyglider Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Portugalcima kao da je neko uključio igricu na hard u poslednjoj četvrtini jebiga. Jbg, na kvalitet ih Nemci nadjačali
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) FIBA sudije bez rispekta za grobarštinu u Bongi. Dali mu tehničku za transformaciju u maskiranog osvetnika...ili šta već. Edited 1 hour ago by Wingwalker
Beonegro Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Njemci 10/36 za 3 protiv Portugala, mi 8/27. Slučajnost ili dobra odbrana?
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nemci za tri prvo 1/24 pa onda 9/12 kad je otčepilo.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Crkli su Portugalci i ovaj Ketu pusta da igra po automatizmu
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zar je iko mislio da se Velicka nece pretvoriti u Jasikeviciusa nakon Mekovih vratolomija? 1 2
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakvo banditsko otvaranje utakmice Letonije, za samaranje.
Recommended Posts