Drug Crni Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Alkaraz malo više od solidan, Đoković ni toliko. Meni se ne dopada Karlosova rasejanost na terenu; omlatiće ga Siner u finalu samo tako. 2
Barker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ispade dobro ( za mene) sto je film poceo u 21, a ne u 19h. "Imperija" izgleda defnitivno vise ne moze da uzvrati udarac 🫤😔
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, La mano de Dios said: Prvo, Novak mora da prestane da bude kontradiktoran u svojim izjava i stavovima.Govori kako mu je cilj da se i dalje takmici na najvisem i nivou i da pokusa da parira Sineru i Alkarasu a onda izjavi kako ga samo slemovi zanimaju i da ce njih samo igrati. To je potpuni nonsens,rekao sam vec to.To nije moglo ni bre 10 godina Novace a kamoli sad kad imas 38. Posledica zamaranja izmedju poena i nedostatka gasa jesu godine pre svega ali najvise nedostatak takmicarskog ritma.Ne mozes se pojaviti svaka 2 meseca na gren slemu i ocekivati nesto. Ako planira sledece godine zaista da bude konkurentan nek odigra 12,13 turnira kako i treba.Ako nema motivacije za to onda je pravo vreme da se oprosti na Australian Openu u januaru. Stvar je u tome što Novak ništa ne mora, a najmanje da sluša tebe ili mene. Izabraće vreme kad njemu bude odgovaralo, prestanimomo da budemo komandiri, to je najmanje što možemo.
Drug Crni Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Barker said: Ispade dobro ( za mene) sto je film poceo u 21, a ne u 19h. "Imperija" izgleda defnitivno vise ne moze da uzvrati udarac 🫤😔 Šta se gledalo?
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Helena said: Stvar je u tome što Novak ništa ne mora, a najmanje da sluša tebe ili mene. Izabraće vreme kad njemu bude odgovaralo, prestanimomo da budemo komandiri, to je najmanje što možemo. Ma ne komandujem, taman posla nego vrv i njemu ovo vise ne prija da dolazi do polufinala i da ne bude konkurentan u njima. Znamo njega on je istinski pobednik, ne zadovljava se ovime koliko god da je veliki uspeh za nekog ko ima 38.godina. Zato i verujem da sledece godine nece opet ovako, zato ostaju one dve opcije sto sam rekao. 2
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Drug Crni said: Šta se gledalo? Pa Empire Strikes Back, nisi pratio 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Paradoksalno je kako Karlos pere Djokovica gde ga vidi, a Sinera precesto ispusta, jer se vidi da ima nenormalan respekt prema Djokovicu, a protiv Sinera ne, vec samo igra bezglavo pa kad ga hoce userava ga bukvalno, a kad gresi to ne moze da stane. Nadam se da ce konacno poceti da uci. Mada, hajde da vidimo Feliksa. On je pre par godina delovao da ce biti ovo sto je Siner postao, s tim sto je talentovaniji i lucidniji od njega
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, Drug Crni said: Alkaraz malo više od solidan, Đoković ni toliko. Meni se ne dopada Karlosova rasejanost na terenu; omlatiće ga Siner u finalu samo tako. Kako igra Siner trenutno, potpuno je nevazno ko je sa druge strane.
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa nije baš potpuno nevažno, Alkaraz je jedini koji tu nešto može, ali moraće bolje nego danas.
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imam utisak da će ovoj dvojici trebati znatno manje vremena da stignu Novakov rekord, nego što je to njemu trebalo. Jednostavno, ogromna je provalija između njih dvojice i ostatka konkurencije. Niko ni blizu.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, JPM said: Kako igra Siner trenutno, potpuno je nevazno ko je sa druge strane. Siner na ovom slemu ima protivnike u rangu Agasija sa svog poslednjeg AO. Ne znam sta ste vi videli u njegovoj ihri ovde, najozbiljniji protivnik mu je bio pajac Bublik koji se glupirao.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bubuleja se glupirao, da, ali Siner melje. Nervira me, ali melje. PR mu radi na max AL MELJE!
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad smo kod PRa ne znam jeste li videli onaj Roleksov klip o njemu 7 minutes ago, drgnk said: Imam utisak da će ovoj dvojici trebati znatno manje vremena da stignu Novakov rekord, nego što je to njemu trebalo. Jednostavno, ogromna je provalija između njih dvojice i ostatka konkurencije. Niko ni blizu. Tako sada izgleda, ali morala bi konkurencija da bude ovakva još desetak godina i da se ne pojavi niko ko može da im pomrsi račune. Valjda će se nešto promeniti inače nećemo imati šta da gledamo osim finala nedeljom. U stvari ko zna kojim danom, jer su ovi mastersi potpuno upropastili normalan raspored
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, McLeod said: Paradoksalno je kako Karlos pere Djokovica gde ga vidi, a Sinera precesto ispusta, jer se vidi da ima nenormalan respekt prema Djokovicu, a protiv Sinera ne, vec samo igra bezglavo pa kad ga hoce userava ga bukvalno, a kad gresi to ne moze da stane. Nadam se da ce konacno poceti da uci. Mada, hajde da vidimo Feliksa. On je pre par godina delovao da ce biti ovo sto je Siner postao, s tim sto je talentovaniji Pere ga kao ludi Coa što pere obojenu revoluciju i zle blokadere. Ubedljivih 5-5. 2
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja ne znam sta sad Mek prica, fazon 5:4 je za Novaka u h2h protiv Karlosa, a 9:5 za Karlosa protiv Sinera. Plus spominje zreb, a Siner imao duplo tezi zreb nego Alkaraz,pa jedan Popirin iz 2.kola je nezgodniji protivnik od prva 4 Karlosova.
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A dobro, to je Mek, ne zna čovek kad troluje a kad stvarno misli što napiše. Još se sećam kako je rekao za ono epsko finale W 2008. da je Federer pao bez ispaljenog metka 1
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Novak je na KZN rekao da ne odustaje od slemova i da zna da će biti izuzetno teško, ali će biti tu.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 14 minutes ago, Helena said: Novak je na KZN rekao da ne odustaje od slemova i da zna da će biti izuzetno teško, ali će biti tu. U pravu je @La mano de Dios. Ako Nole stvarno hoće da bude konkurentan, onda mora da igra dosta više mečeva i da se pravilno sprema za Grand Slamove. Ako neće, to jest ako sada ima druge prioritete u životu što je apsolutno razumljivo- bolje bi mu bilo da se penzioniše nego da ga stalno praše Sinner i Alcaraz, što će biti slučaj ako se ne bude spremao kako treba. Edited 3 hours ago by Darko
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Darko said: U pravu je @La mano de Dios. Ako Nole stvarno hoće da bude konkurentan, onda mora da igra dosta više mečeva i da se pravilno sprema za Grand Slamove. Ako neće, to jest ako sada ima druge prioritete u životu što je apsolutno razumljivo- bolje bi mu bilo da se penzioniše nego da ga stalno praše Sinner i Alcaraz, što će biti slučaj ako se ne bude spremao kako treba. Pa i te tebe važi kao za Diosa, ne možeš ti nekom govoriti šta je bolje za njega. Zna bolje od tebe situaciju na terenu i u vezi sebe i u vezi drugih igrača. Budi ljubazan pa mu prepusti odluku, ipak je on GOAT.
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako bude, treba Felix da razmišlja o prestanku igranja, šta mu vredi kad će ga uvek nalupati Sinaraz. Pa i svi ostali
nonick Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) ??? prvi gubi 100%, on se zagrejava tek u drugom 🙂 Ajmo zemljace! Edited 3 hours ago by nonick
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo piše, Feliks je proveo 6 sati više na terenu. A i da nije, ne bih mu dala mnogo više šansd ovde.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Helena said: Pa i te tebe važi kao za Diosa, ne možeš ti nekom govoriti šta je bolje za njega. Zna bolje od tebe situaciju na terenu i u vezi sebe i u vezi drugih igrača. Budi ljubazan pa mu prepusti odluku, ipak je on GOAT. Ovo je forum gde se komentariše i razmenjuju mišljenja. Naravno da je na Novaku da odluči, to niko ne spori niti mu se nešto nameće. Nema ništa kontroverznog u mom postu - ako hoće da se takmiči sa njima, mora da igra na više turnira. Ako ga to više ne motiviše, pa neće ih više ni dobijati na Grand Slamovima. To je manje više fakat. Bio sam mišljenja da će Novak imati svoj "poslednji ples" ali više ne verujem u to.
Recommended Posts