Jump to content

Recommended Posts

Posted

@fillam mozes da objasnis ovo?Da li je prosla sezona ipak bila ono odjeci Klopa pa kad je Slot krenuo da ubacuje svoj sistem krece mucenje?

Mada ne pomaze ni cinjenica da je Salah bas propao i da je prosle sezone bio klinican sa sansama a ove promasuje malte ne tap in(hiperbolisem al valjda shvatas poentu na sta ciljam).

Posted

Navijaci Liverpula sa vox92 foruma ce mozda za 20 godina intenzivnog, ali molim vas, intenzivnog pracenja fudbala doci na nivo razumevanja te igre koji ja imam sad.

Ja sam crtao pre mesec dana, ali neki ne mogu da razumeju umetnost cak i kad se plasticno objasni.

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted
46 minutes ago, McLeod said:

Navijaci Liverpula sa vox92 foruma ce mozda za 20 godina intenzivnog, ali molim vas, intenzivnog pracenja fudbala doci na nivo razumevanja te igre koji ja imam sad.

Ja sam crtao pre mesec dana, ali neki ne mogu da razumeju umetnost cak i kad se plasticno objasni.

Crtao si i prosle sezone, ali slabo ko te razumeo.

• Thanks 1
Posted

Ranjiva je lfc odbrana, a Salah pao, i to mu dodje to.

Ima tu dosta dobrih igrača. Mene strah u sta moze da se oretvori Eketike. Taj ce da bust-uje ili da own-uje ligu.

Posted
6 minutes ago, BattleBender said:

Ranjiva je lfc odbrana, a Salah pao, i to mu dodje to.

Ima tu dosta dobrih igrača. Mene strah u sta moze da se oretvori Eketike. Taj ce da bust-uje ili da own-uje ligu.

Na osnovu cega mislis da ce da own-uje ligu? 

Posted (edited)
9 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Na osnovu cega mislis da ce da own-uje ligu? 

Prejeben igrac moze da bude. Dug i jak korak, nije trom. Ne igra po automatizmu, ima bezobrazan šut, pokazuje odlicne momente improvizacije.

Istini za volju, nije nemoguc nekakav Martial scenario...

Test za njega ce biti u kakvog rutinera ce se razviti. Tu ne mislim samo na finishing. Mladi fudbaleri su sharp, puni elana i samopouzdanja. Ta ostrica otupi posle par krizica, pogotovo u PL.

Ali da ima talenta, ima ga...

Edited by BattleBender
Posted

Po meni, Livac bio bolji, ali isuviše promašili. Junajted iz tri velike prilike dva gola, Liverpul iz pet samo jedan. Virca izgleda samo može da se sprda, ali danas se Salah nije pojavio..ustvari jeste, ali kontra ritam totalni..

Liverpulu svako da gol, ali prethodne 4 utakmice samo tri postignuta gola..neko će realno uskoro da strada..to će po svemu sudeći biti Ajntraht kojem svi lopatom trpaju golove.. crta se tu neka 1:5 pobeda za Redse u Ligi šampiona..

Da me se ne shvati pogrešno - volim što smo ih je Junajted deknuo