Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Just now, sasha arsenal said: Prelep fudbalski vikend. Predivan. 1
ras kass Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 38 minutes ago, Don Dusko said: Sta kazes sad? Igrajte za Arsenal...💪😆
sasha arsenal Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, ras kass said: Igrajte za Arsenal...💪😆 Sledeće kolo Liverpul.
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U minut. Oba starta su zuti karton ( prvi ocigledan ) a drugi Odobert na centru, okrenut ka golu City u 4 na 3 situaciju, Rodri iza njega. Onaj klasican Pep prekrsaj. Onaj bezveznjak Nico je dobio zuti par minuta kasnije za slicnu situaciju. Godinama traje ova protekcija Pepovih projekata, Fernandinho i druzina. 2
Baros Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 44 minutes ago, sasha arsenal said: Prelep fudbalski vikend. Slažem se 🙂 4
sasha arsenal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Baros,zavidim ti.Sigurno je sjajan osećaj gledati omiljeni klub uživo.Gledao sam i ja Arsenal protiv Zvezde u Beogradu i to na severu 😀, ali imam želju da gledam utakmicu u Londonu.
Recommended Posts