Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Malo vam za sricu triba.

Za tri utakmice ne bismo primili gol. Arteta je tezak ziheras i to je to.

Edited by McLeod
  • Like 1
Posted

Koliko neubedljiva utakmica, očekivao sam mnogo više, pogotovo od Arsenala. 

Na kraju je korner mogao doneti pobedu. 

Posted

Zali Boze potrosenog vremena za gledanje ove utakmice...

Arsenal mogao da povede na pocetku, a posle dosadno do bola.

Nije mi bilo dobro kod ona 2 slobodnjaka Madjara, zmurio sam na jedno oko.

Negde procitah da Liverpul prvi put nakon 2010. godine nije uputio udarac u okvir gola.

Pohvala za to, ali previse ziheraski opet.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Inace, ponovo se poklapa jalovost u napadu sa izlaskom Djokeresa.

Ne ulazi u sanse i nema mnogo kontakta sa loptom ali vezuje odbranu i work rate mu je ponovo na visokom nivou.

Posted
1 hour ago, NikolaTest said:

Zali Boze potrosenog vremena za gledanje ove utakmice...

Arsenal mogao da povede na pocetku, a posle dosadno do bola.

Nije mi bilo dobro kod ona 2 slobodnjaka Madjara, zmurio sam na jedno oko.

Negde procitah da Liverpul prvi put nakon 2010. godine nije uputio udarac u okvir gola.

Pohvala za to, ali previse ziheraski opet.

Steta sto ona precka nije sut u okvir gola.

Posted

Za okvir gola nije bas sama precka, odnosno stativa? Jer... okvir = ram...

------

Inace pokosen virusom, imao sam prilike, prethodnoh 6,7 dana, da malo vise gledam fudbal nego sto gledam u posl godina.

Definitivno ovo nije sport koji bi zavoleo da sam ponovo klinac. Definitivno fudbal ne bi postao takav drustveno-kulhturoloski fenomen da je ovako izgledao decenijama.

Bas ne mogu da se poistovetim sa ljudima koji prate intezivno. Pobogu, mi smo nase slobodno vreme...

Fudbaleri su toliko absurdno istrenirani na neke "optimalne paterne" i operacije, da sve van toga kad treba da urade izgledaju kao da su rekreativci. Ima tu izuzetaka, Vinicius i jos neki (pa cak i Szoboslai, iako mozda nije ta 1st tier world class).

Krilo primi loptu sa ciljem da sto vise izazove udvajanje i da je onda lepo vrati u sredinu. Desnonoga leva krila (99 posto njih) kad treba da centriraju levom nogom izgledaju kao da Birčević pokusava da bude Toni Kukoč.

Napadači, njih 99 posto napamet sutira loptu. Imaju 2,3 natrenirana nacina, u zavisnosti od situacije i samo rokaj tako. Nije ni cudno sto svi goani izgledaju sad toliko dobro. Toliko su citljivi napadaci...

Naravno u 1v1 se uglavnom pokusava sa sutom po zemlji...

Iako navijao za Arsenal, njihova jurnjava korne je pa tek absurd. Njihova krila vise dobiju aplauz kad iznude kornu, nego da se nekog prediblali, i gurnuli dobar pas u sredinu.