No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pre prvenstva u narodu se stvorila atmosfera da samo treba da se pojavimo na EP i da sigurno uzimamo zlato. A kad je nešto tako, obično se završi ovako... 6 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nazalost, mislio sam da ce ekipa moci da se skupi posle Bogdanove povrede. Sem Jokica, muda niko nema. Sta su celo prvenstvo igrali i Aleksa i Gudura i Vasa, njima na cast. Povrede plus ocigledno neka losa hemija koja je evidentna, na sve to kosarkaski ocajna utakmica (mi smo protov Turske igrali 5x bolje), ocajno gradjenje skoka i jos gore branjenje suta za 3 i to bi bilo to braco i sestre. Veliko razocarenje. Ocekivao sam da cemo na suv kvalitet uspeti da izvucemo vise. Sledece godine nema takmicenja, za dve godine pitaj boga koga cemo i sta gledati. Bas steta. Kari, hvala za Manilu i Pariz. Vreme je za promene. 4
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, DameTime said: A ja ću da odem u Rigu da vidim ko će biti šampion Evrope, opušteno i bez pritiska... Tako sam i ja u Berlinu 2022. Moram ti reći, ništa tu nije opušteno. 2
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mnogo ste baksuzirali, planirali doček, pa hoće li otići na prijem kod Vučića... Jbg, mnogo toga nije funkcionisalo u igri, pogotovo posle povrede Bogdana su uglavnom delovali raštrkano i bezidejno. 2 1
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pešić je zreo za penziju. Osim donekle Jokića svi ostali su bili bezobrazno loši.bez iznimke.šteta za Bogija ali ni sa njim ne bi uzeli ovo. 4
Obi-Wan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 9/3/2025 at 10:26 PM, Obi-Wan said: Za početak biće mučenje sa Fincima Sad nije tako smešno... 1
Skyglider Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, No name said: Pre prvenstva u narodu se stvorila atmosfera da samo treba da se pojavimo na EP i da sigurno uzimamo zlato. A kad je nešto tako, obično se završi ovako... Upravo. Kad god je tako bilo uvek se ovako završavalo. 1
Maksim Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo je bilo 10x gore nego protiv Italije prije par godina, bas raspad sistema na svim nivoima. 10
tsva Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ekipa koja je vise zelela otisla je dalje. Svi znaju da sutnu trojke osim Srba 2
BriJones Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Gudurica i Petrusev prije svih hvala i dovidjenja A Milutinovu, šta da mu kupimo za rastanak? Petrušev peške da ide Surčina.
Stiletto87 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo što smo gledali nije istina, sigurno je u pitanju AI. Pa mi imamo “najboljeg igrača na svetu”. Sigurno smo osvojili zlato, nego neće da nam kažu
DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Just now, Eddard said: Tako sam i ja u Berlinu 2022. Moram ti reći, ništa tu nije opušteno. Ili to, ili da plačem sad.
wrach Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo me neodoljivo podsetilo na 2019 i kad sam otisao u Kinu ubedjen da osvajamo Ali ovo je jedno 5x veca sramota i zivo me interesuje da li ce lucidni Pirocanac da objasni u cemu je problem(Veri difiklt tu trenslejt maj frend)
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mnogo bolje sam podneo nego Italiju zbog sveopsteg ludila u kome se nalazimo Jbg videlo se da nismo ni blizu nivoa od prosle godine Jeste falio Bogdan ali nisam siguran da bi i sa njim bilo to to 5
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jel moze neko da mi pojasni zasto smo ovako odigrali ovo takmicenje. Po kvalitetu igraca sigurno smo u 4 ekipe. Ozbiljno pitam, nije mi jasno.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Mislim da su momci dosta podcenili Finsku i usli sa stavom lako cemo pa su ovi krenuli jako i nabili im samopouzdanje. Pomislili su ljudi sto su najaci da ce moci na kvalitet da dobijaju e pa nece mocu. ]Mi smo sl krenuli i prosle godine u cetvrtfinalu OI i samo klasa Jokica nas spasila protiv Australije. A mi smo u Manili i protiv Amera ulazili sa bremenom underdoga a ovde sa ulogom favorita i Finska je bila ono sto smo mi bili prethodne 2 godine. Jbg, Edited 8 hours ago by Don Dusko 1
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako li smo stigli od onog polufinala sa Dream team-om do ispadanja od Finske? 2
Obi-Wan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago S druge strane zemlja i narod koji imaju mnogo ozbiljnije probleme od fejlovanja košarkaške reprezentacije, nije nam ovo najgore što nam se desilo ovih dana 18
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Wingwalker said: Kako li smo stigli od onog polufinala sa Dream team-om do ispadanja od Finske? Protiv USA underdog. Protiv Finske zestoki favoriti. 2
Henry Chinaski Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa kako može Avram zadnju minutu, a ne igra 19 minuta u drugom? 2
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Don Dusko said: Mislim da su momci dosta podcenili Finsku Ne mogu ovo da prihvatim, pa jebem mu mater valjda su to iskusni profi igraci.
cabke Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Još jednom da im se svima familije sjetim za zalaganje. 🤬🤬🤬 Gudurić najgori, ali kao sto je napisano...SVI (osim Dobrića) goli kurac. Kako je neko falio da ih napičkara na time outu i pleske im poodvaljuje (čitaj Teo). Treba spavati vwceras jebem ti kosarku da ti jebem...🤬🤬🤬
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Sem Jokica, muda niko nema. Muda ima, dao je i večeras 30 poena al su nas i preko njega napunili. Svi su odgovorni, možda Pešić i najodgovorniji, nekako deluje da nismo kao prethodnih godina imali ono naše zajedništvo i ideju u igri. 1
Recommended Posts