Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pre prvenstva u narodu se stvorila atmosfera da samo treba da se pojavimo na EP i da sigurno uzimamo zlato.

A kad je nešto tako, obično se završi ovako...

• Like 6
  • Tuzno 1
Posted

Nazalost, mislio sam da ce ekipa moci da se skupi posle Bogdanove povrede. Sem Jokica, muda niko nema. Sta su celo prvenstvo igrali i Aleksa i Gudura i Vasa, njima na cast. Povrede plus ocigledno neka losa hemija koja je evidentna, na sve to kosarkaski ocajna utakmica (mi smo protov Turske igrali 5x bolje), ocajno gradjenje skoka i jos gore branjenje suta za 3 i to bi bilo to braco i sestre. Veliko razocarenje. Ocekivao sam da cemo na suv kvalitet uspeti da izvucemo vise.

Sledece godine nema takmicenja, za dve godine pitaj boga koga cemo i sta gledati. Bas steta. Kari, hvala za Manilu i Pariz. Vreme je za promene.

• Like 4
Posted
1 minute ago, DameTime said:

A ja ću da odem u Rigu da vidim ko će biti šampion Evrope, opušteno i bez pritiska... :classic_smile:

Tako sam i ja u Berlinu 2022.

Moram ti reći, ništa tu nije opušteno. 

• Like 2
Posted

Mnogo ste baksuzirali, planirali doček, pa hoće li otići na prijem kod Vučića...

Jbg, mnogo toga nije funkcionisalo u igri, pogotovo posle povrede Bogdana su uglavnom delovali raštrkano i bezidejno.

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted

Pešić je zreo za penziju. Osim donekle Jokića svi ostali su bili bezobrazno loši.bez iznimke.šteta za Bogija ali ni sa njim ne bi uzeli ovo.

• Like 4
Posted
Just now, No name said:

Pre prvenstva u narodu se stvorila atmosfera da samo treba da se pojavimo na EP i da sigurno uzimamo zlato.

A kad je nešto tako, obično se završi ovako...

Upravo. Kad god je tako bilo uvek se ovako završavalo. 

• Tuzno 1
Posted
1 minute ago, Ludi za Poli said:

Gudurica i Petrusev prije svih hvala i dovidjenja 

A Milutinovu, šta da mu kupimo  za rastanak? Petrušev peške da ide Surčina.

Posted

Ovo što smo gledali nije istina, sigurno je u pitanju AI.

Pa mi imamo “najboljeg igrača na svetu”. Sigurno smo osvojili zlato, nego neće da nam kažu

Posted

Ovo me neodoljivo podsetilo na 2019 i kad sam otisao u Kinu ubedjen da osvajamo

Ali ovo je jedno 5x veca sramota i zivo me interesuje da li ce lucidni Pirocanac da objasni u cemu je problem

(Veri difiklt tu trenslejt maj frend)

Posted

Mnogo bolje sam podneo nego Italiju zbog sveopsteg ludila u kome se nalazimo

Jbg videlo se da nismo ni blizu nivoa od prosle godine 

Jeste falio Bogdan ali nisam siguran da bi i sa njim bilo to to

• Like 5
Posted

Jel moze neko da mi pojasni zasto smo ovako odigrali ovo takmicenje. Po kvalitetu igraca sigurno smo u 4 ekipe.

Ozbiljno pitam, nije mi jasno.

Posted (edited)

Mislim da su momci dosta podcenili Finsku i usli sa stavom lako cemo pa su ovi krenuli jako i nabili im samopouzdanje.

Pomislili su ljudi sto su najaci da ce moci na kvalitet da dobijaju e pa nece mocu.

]Mi smo sl krenuli i prosle godine u cetvrtfinalu OI i samo klasa Jokica nas spasila protiv Australije.

A mi smo u Manili i protiv Amera ulazili sa bremenom underdoga a ovde sa ulogom favorita i Finska je bila ono sto smo mi bili prethodne 2 godine.

Jbg,

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Posted

S druge strane zemlja i narod koji imaju mnogo ozbiljnije probleme od fejlovanja košarkaške reprezentacije, nije nam ovo najgore što nam se desilo ovih dana

• Like 18
Posted
Just now, Wingwalker said:

Kako li smo stigli od onog polufinala sa Dream team-om do ispadanja od Finske?

Protiv USA underdog.

Protiv Finske zestoki favoriti.

• Like 2
Posted
Just now, Don Dusko said:

Mislim da su momci dosta podcenili Finsku

Ne mogu ovo da prihvatim, pa jebem mu mater valjda su to iskusni profi igraci.

Posted

Još jednom da im se svima familije sjetim za zalaganje. 🤬🤬🤬

Gudurić najgori, ali kao sto je napisano...SVI (osim Dobrića) goli kurac. Kako je neko falio da ih napičkara na time outu i pleske im poodvaljuje (čitaj Teo).

Treba spavati vwceras jebem ti kosarku da ti jebem...🤬🤬🤬

Posted
1 minute ago, NMX said:

Sem Jokica, muda niko nema.

Muda ima, dao je i večeras 30 poena al su nas i preko njega napunili. Svi su odgovorni, možda Pešić i najodgovorniji, nekako deluje da nismo kao prethodnih godina imali ono naše zajedništvo i ideju u igri.

• Like 1