Prijatelj Mitar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 15 izgubljenih lopti - bode oci, malo previse za utakmicu protiv Estonije. Naravno, najjaci smo, kidamo, idemo do kraja. Vasko Zabata me ic ne brine, bice to okej. 1
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Svaka čast, niste izdržali ni jednu jebenu utakmicu da ne opljunete po Guduriću i Miciću. Ne vidim ko pljuje. Svima je žao. Ovo je tragično na šta liči. Probijaju ga ovi ribari na prvom koraku kao amatera. Flashbackovi na Manniona 2021. 2
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa ja ne ocekujem da nam trebaju Vasa i Gudura protiv Estonije oni ce nam trebati u plej of fazi. 3
Miki8 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Blago vama ako racunate na Micica kada bude najpotrebnije. 2
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ne vidim ko pljuje. Svima je žao. Ovo je tragično na šta liči. Probijaju ga ovi ribari na prvom koraku kao amatera. Flashbackovi na Manniona 2021. Trenutno ne izgleda dobro, samo komentari tipa "ovo je Vasa u reprezentaciji" nemaju nikakve veze sa njegovom trenutnom formom. 1
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nikola Jović je biser naše repke. Košarkaški ima sve, plus je sjajan a ujedno i skroman lik. Biće on zverima. Ma već je 11
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Smarate. Guduric je osetio neku bol na zagrevanju, insistirao je da igra posle i rekao je da je sve u redu. Micic je nedovoljno spreman. I ne, ne bi bilo bolje da je isao Topic ispred njega, jer ne znamo ni koliko je on spreman i generalno ima manje utakmica u seniorskoj kosarci nego Micic godina. Pa da je potencijalno najbolji igrac na svetu za 5 godina, ovo prvenstvo se igra sada, i nema nikakvog razloga da se vodi, nije dovoljno dobar. 7
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj okret i pogled, carski 😄 Bice zanimljivo sa Atamanom Jbt koliko mi dugo nismo dali kos 1
Golijat Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Trenutno ne izgleda dobro, samo komentari tipa "ovo je Vasa u reprezentaciji" nemaju nikakve veze sa njegovom trenutnom formom. Kontam da se ovo odnosi na mene. Vratis utakmice iz ranijih nastupa i poredis sa ovom i sve ti bude jasno. i nema veze ovo sa pljuvacinom, ne znam sto imate potrebu da pisete ovo kad god neko napise neku kritiku.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Lagano. Mogla je i stotka, pa i 120 ali nebitno, bolje da vidimo ovako kako funkcionišu rezerve. Micić slab, Dobrić komičan (ona kontra kao da unosi blok betona u koš je bila ludilo), ostali kako treba, Nikola Jović se nameće za trećeg čoveka ovog tima. Protiv Portugala da se probije stotka čisto reda radi. 1
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 4 minutes ago, McLeod said: Guduric je osetio neku bol na zagrevanju I Vasa je 🤣 Edited 6 hours ago by Poenter
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: Trenutno ne izgleda dobro, samo komentari tipa "ovo je Vasa u reprezentaciji" nemaju nikakve veze sa njegovom trenutnom formom. Nemaju, slažem se. Ja sam ubeđen u njegov kvalitet ali me ovaj post-NBA Vasa podseća na post-NBA Bjelicu. Trajaće mesecima dok se vrati u formu, ne vidim kako može ovo da se ispegla brzo. Nadam se da grešim. 1
Prijatelj Mitar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gde Marin Sedlacek trenutno radi? Znam da je dugo bio skaut za neke NBA timove. Steta da se njegovo znanje ne koristi.
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ova pisanja kako Vasa uvek odigra grozno za reprezentaciju su besmislena. Pa prošle godine je odigrao sasvim dobro na OI i bio među najboljima protiv Nemačke i Australije, šta su to ako ne važne utakmice? Na EP jeste odigrao slabije ali zbog toga pisati da je uvek užasan je bezveze. SP 2019. svi već znamo šta se desilo i pitanje da li bi bilo ko drugi od naćih igrača odigrao bolje u takvoj situaciji. 3
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Golijat said: Vratis utakmice iz ranijih nastupa i poredis sa ovom i sve ti bude jasno. A na osnovu čega ti je ovo jasno? Quote Guduric - samo bih ga pitao da li ga je sramota da nece da potrci na terenu i da je onako bezobrazno nezainteresovan? Da li ga je sramota zbog ostatka tima? Jedino što je meni jasno je da su ovo klasični KKCZ live tema komentari (da izvinu KKCZ navijači koji ne pišu takve komentare, ofc). P.S. Naravno da si izostavio Micićeve partije sa OI iz ovih ranijih nastupa, jer ti se ne uklapaju u "Vasa u repstaciji" narativ.
Molina23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Barkley#34 said: Razmišljam nešto još tokom priprema, tek kad vidiš Jokića kad stoji pored profi košarkaša ali koji nisu fizički monstrumi negu su ipak normalnije građe, shvatiš kolika je to mrcina, a usput veoma pokretljiv. Kao ormar je širok. Da imam vremena izrezao bi sekvence sa priprema protiv Francuza prošle godine i duel sa Lesorom. Tu je sve oslikano. Najsnažniji EL centar kao simpatični tinejdžer u odnosu na njega. Nikola ga ne oseća na telu, iz jednog kontakta ga pomera metar od sebe. Ta telesina i ramena nisu viđena od Pekovića. Ormančina, to govore i mnogi centri po Nba ali masa i dalje forsira narativ - hehe vidi ga debeljko. Ne daj Bože da te ono bilo čim zakači. 8
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako Jovke i Petrušev ovako nastave da šire, biće zahebano za svakog protivnika. 8
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakvi su ovi naši svi, realno, najbolje gledati Denverćane https://www.youtube.com/live/vLjQKtrDXdY
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, Molina23 said: Da imam vremena izrezao bi sekvence sa priprema protiv Francuza prošle godine i duel sa Lesorom. Tu je sve oslikano. Najsnažniji EL centar kao simpatični tinejdžer u odnosu na njega. Nikola ga ne oseća na telu, iz jednog kontakta ga pomera metar od sebe. Ta telesina i ramena nisu viđena od Pekovića. Ormančina, to govore i mnogi centri po Nba ali masa i dalje forsira narativ - hehe vidi ga debeljko. Ne daj Bože da te ono bilo čim zakači. Jeste Jokic jaci i veci nego sto generalno imamo svest, ali Lesor kao prvi centar EL je samo pokazatelj bednoce te iste EL koja na petici nije bila gora bukvalno nikada. On kao detence i neznalica izgleda i pored NBA centra sa kraja klupe. Evo na primer, ovaj Keta iz Portugala bi ga unosio u kos isto da je ovde, bez ikakvih problema. Kao ispodprosecan NBA centar. 1
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 51 minutes ago, Golijat said: Ne, ne koci ga povreda. Ovo je Vasa u reprezentaciji. Aleksine minute ne bi dao Vasiliju ni da ih plati akcijama Hapoela. Micić u repki vazda igra "pored tima" kao Filip u Zvezdi. Aleksa je u prvom poluvremenu dva puta asistirao u ranoj fazi napada, meto trojku, izvukao faul u napadu, ukrao dve lopte i presreo dva pasa. Huskvarna i hauzmajstor ovog tima. Matori ga farba da ga tankira mešavinom... Edited 5 hours ago by Wingwalker 3
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kol'ko se istrigerovao Vlade Đurović što Lončar pohvalio američke trenere i rekao da Pešić kopira minutažu Jokića iz Denvera. Ja se još smejem. Lik od 75+ godina se nadurio kao todler. 3
Bojdo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, Molina23 said: Da imam vremena izrezao bi sekvence sa priprema protiv Francuza prošle godine i duel sa Lesorom. Tu je sve oslikano. Najsnažniji EL centar kao simpatični tinejdžer u odnosu na njega. Nikola ga ne oseća na telu, iz jednog kontakta ga pomera metar od sebe. Ta telesina i ramena nisu viđena od Pekovića. Ormančina, to govore i mnogi centri po Nba ali masa i dalje forsira narativ - hehe vidi ga debeljko. Ne daj Bože da te ono bilo čim zakači. Taj Lesor ima 116 kg misica. Dakle, vise od 90% centara iz NBA iz vremena 90-ih
Recommended Posts