Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sace Gudura u drugom kolu da Partizanu da 19 i da se smeje i likuje. 3 1
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago jos protiv portugala se videlo da ova ekipa nema herca, x puta sam pisao ali je vecina odbijalo to da prizna ili su bili zaslepljeni krivo mi samo nasih ljudi i ljudi sa foruma koji su otisli tamo u nadi da ce nas gledati do kraja, ovo je horor iskustvo za njih tamo, ne bih zeleo da sam im u kozi izdrzite ljudi 2 1
dunaj95 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Marko Gudurić najprecjenjeniji igrač u Evropi...jad najoničniji 4
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Aj kuci Chokura. Gotovo i sad 2 bacanja najboljem igracu Markanenu.
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja verujem da su momci razmisljanjima ovde ali ovo je ogromna blamcina
Edinburgh Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dakle ljudi, nekad je bila guzva na svakom kosu u dvoristu, ali danas ove razmazene pickice vise vole da cukaju po telefonu nego da odigraju basket sa drugarima. Zato gledamo ovo ponizenje. Dodje mi da pozvemo Kicu i Moku da igraju umesto ovih debila.
bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nismo ni zaslužili bolje. Ovo možemo slobodno nazvati brukom.
vladi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sad kreću alibi price o povredama, jer ipak smo igrali protiv velesile FINSKE... Sledeće godine nema nikakvo takmicenje, svaka cast svima
forumko topic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Realno, nismo ni zaslužili prolaz. Ugazili bi nas i desetkovani Francuzi, a Nemci bi se poigravali sa nama. Bez Bogdana se videlo odmah da nema leba
Henry Chinaski Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne može bez odbrane jbga. A i Jokić nije taj nivo, morao je ovo da izdominira
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago guduric bez ijednog pokusaja da probije prvu liniju, bez ijednog pokusaja za 2 poena namerno sa malim M 1
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nemojte igrace mazati govnima. Veliki je ovo podbacaj, ali je glupo u pojedincima traziti krivce za ovo. Videlo se zaista da dosta stvari ne stima, prakticno od prve tekme na prvenstvu. 7
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pričaće se tek, ali vidno da je Jokić došao preko kurca i nespreman, a matori Pešić pravio kompromise sa sastavom... Posle povrede Bogdana je sve otišlo u kurac, nije imao ko da poveže redove... Od Petruševa, Jovića mlađeg i Gudure nikad ništa, previše mekani... Da se okrenemo mlađim snagama,ova ekipa je završila priču...
Prijatelj Mitar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, forumko topic said: Realno, nismo ni zaslužili prolaz. Ugazili bi nas i desetkovani Francuzi, a Nemci bi se poigravali sa nama. Bez Bogdana se videlo odmah da nema leba Ne bi bilo ni sa njim... Ne moze jedan igrac da okrene ovo. Drugo, niko ne moze da me ubedi da Finska ima bolji roster od nas.
Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A moje kolege forumasi plakali za Guduricem i Micicem. Ovde je Bogi kapiten i trener i Bog i batina. Izmalerisa nas Piksi 2
Recommended Posts