DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Hvala im sa ovaj problem sa ozvučenjem, kako se lepo čula himna! Bravo navijačima u Areni i igračima! ❤️
vladi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako su nam ugasili himnu na pola, a i nisu dali da se unose srpske zastave danas na fudbalskoj utakmici ahah
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, vladi said: Kako su nam ugasili himnu na pola, a i nisu dali da se unose srpske zastave danas na fudbalskoj utakmici ahah slucajnost?! sta nam rade cccc
MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago krasan pocetak, 10 poena za min vec sam se pripremio za ono najcrnje
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Biće ovo očekivano težak meč. Moraće Jokić 40+ s obzirom da naša defanziva ne postoji.
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gledaj ti ovog Jovica...kao je Harden lično, svaki napad on završava ciglom... Da mi je samo njegovo samopouzdanje...
Issey Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Protiv nas bi i čovek sa povezom preko očiju pogodio trojku...
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Issey said: Protiv nas bi i čovek sa povezom preko očiju pogodio trojku... To je do nas ako bas svako pogadja. Tako to ide 2x promase i onda iz treceg ubace.
Issey Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Don Dusko said: To je do nas ako bas svako pogadja. Na to sam i mislio, do nas je... Očajna odbrana šuta za 3, odmah su dobili samopouzdanje i ubacivaće i ono što bi obično mašili...
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dva najdebilnija moguca faula Petruseva. Je bo te.
KlakerBoza Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja nas ne prepoznajem... Iskreno, meni ovo ne liči ni na šta.
vladi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo je sramota kakvu odbranu igramo, tim sa ovoliko iskustva...
Recommended Posts